Nem neked szólt csaba, hanem azoknak akik ezen aggódtak

. Nem praktikus szerintem ekkora alapterületre még egy szintet rárakni, nemtudom elképzelni a helyzetet mikor ez lenne a legjobb megoldás majd, ezért kérdeztem. Kivéve nagyon prémium telekárnál nyilván, de ott meg eleve most építenél inkább emeletest fele akkora alappal.
Norbi NFT ugyanez mint kripto, ezt nagyon fontos megértened. Fundamentálisan szinte nulla oka van emelkedni ezeknek (maximum pont az infláció mértékében), ami pörgeti az a befektetői elvárások. Tulajdonképpen ez ilyen szempontból egy piramisjáték, mindenki arra számít hogy majd többen akarnak venni, így majd még többet ér. Ez belátható ideig egyébként valóban így lesz, nagy piaci vagy technológiai krach kellene ahhoz hogy összeomoljon, de azért nem a legmegnyugtatóbb dolog. Most négy napja van neked, felfelé megy, ilyenkor mindenki jó befektető

. Majd amikor két hónapig minden nap azt látod hogy csökken, ott dől el kit milyen fából faragtak. Én ehhez lelkileg gyenge voltam, bitcoinból kiszálltam nullszaldóra egyelőre, maradtam részvényeknél. Egy idő után nem éri meg a dolog a plusz idegeskedést, de ez személyiség kérdése.