elnezve a meccs kepet masban megint nem nagyon bizhatnak.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 6., szombat 14:11
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. november 5., péntek 8:53
hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
de tudom vandikk a szint csak angoleknal, akik lovakra valo szemellenzoben nezik a fotballt evtizedek ota.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 4., csütörtök 12:18
Sohasenkinemfogja.dzsi91 írta:Az öreg virdzsint kicselezte azóta már valaki?hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
de tudom vandikk a szint csak angoleknal, akik lovakra valo szemellenzoben nezik a fotballt evtizedek ota.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 4., csütörtök 12:17
Az öreg virdzsint kicselezte azóta már valaki?hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 4., csütörtök 11:12
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 4., csütörtök 9:58
Baszki tenyleg, most nezem en is.. ezt nem gondoltam volna, koszi a helyesbitest. A valogatott szunet utan 3-4 naponta meccs van, hat akkor ez igy jo nagy szivas. Lehet mire visszater, mar nem Ole lesz az edzo.Realista24 írta:Végül is csak a City, Watford, Villarreal, Chelsea és Arsenal elleni meccseketCaraway írta:
Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. november 4., csütörtök 9:52
Igen erre ertettem. Amugyis.Caraway írta:Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.lestat írta:
Amikor jatszott jol tolta. Eddig imadjak a szurkolok.
És amugyis a válogatottban serult meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 4., csütörtök 9:51
Végül is csak a City, Watford, Villarreal, Chelsea és Arsenal elleni meccseketCaraway írta:Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.lestat írta:
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 4., csütörtök 9:50
Amúgy is az Atalanta ellen kellett lecserélni sérülés miatt.lestat írta:realistahuni írta: Varane újabb 1 hónap off, ő sem tündököl eddig.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 4., csütörtök 9:50
Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.lestat írta:realistahuni írta: Varane újabb 1 hónap off, ő sem tündököl eddig.
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. november 4., csütörtök 9:45
realistahuni írta: Varane újabb 1 hónap off, ő sem tündököl eddig.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 4., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. november 4., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. november 3., szerda 6:13
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. november 2., kedd 23:25
Pfff, nehogy már te mondd meg nekünk, hogy szurkolhatunk-e egy legendának vagy sem.petiamadridista írta: Szerintem nekünk itt a fórumon nem úgy kell nézni az MUt, hogy jaj hát ott a Cronaldo akkor nyerjenek már valamit mert Madridban nagy klasszis volt, vagy hogy jajj hát van ott pár jó játékos ne legyenek már ótvarok, hanem úgy,.hogyha rosszak lesznek 90 százalék, hogy jön egy Pogba ingyen. Azon kell lamentálni, hogy ez a Madridnak jó vagy sem.
Ennyi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. november 2., kedd 21:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 2., kedd 20:51
Nem tudom mi a rosszabb, hogy ennyire nincs szabad edzo, vagy hogy fogalmam sincs, ki az a Howe?poronty írta: Nyáron se volt túl sok minőségi edző, év közbe meg még kevesebb van mozdítható. Ha kidobják Ole-t, akkor én Howe-t vinném oda nyárig, aztán, ha működik hosszabbítok vele, ha nem, akkor meg nyáron Ten Hag.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 2., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 2., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 2., kedd 20:07
Szerintem egy januári Pochettino, mert Zidane kioffolta őket.Zubkov írta: Kiváncsi vagyok, hogy most ki a B terv a manutdnél!?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem