Pedig, ha van fix dolog jövőre, akkor ez az.Realista24 írta:Mondjuk te nem mehetsz.Remy írta:
Jó lesz jegyet venni az első pár hónapban. Tuti ugrani fognak rá az emberek.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 4., csütörtök 13:39
Pedig, ha van fix dolog jövőre, akkor ez az.Realista24 írta:Mondjuk te nem mehetsz.Remy írta:
Jó lesz jegyet venni az első pár hónapban. Tuti ugrani fognak rá az emberek.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 4., csütörtök 13:38
Mondjuk te nem mehetsz.Remy írta:Jó lesz jegyet venni az első pár hónapban. Tuti ugrani fognak rá az emberek.Realista24 írta: Azért ez az új videó a Bernabéuról, elég beteg lett.
https://twitter.com/elchiringuitotv/sta ... 30274?s=20![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 4., csütörtök 13:38
Jó lesz jegyet venni az első pár hónapban. Tuti ugrani fognak rá az emberek.Realista24 írta: Azért ez az új videó a Bernabéuról, elég beteg lett.
https://twitter.com/elchiringuitotv/sta ... 30274?s=20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 4., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 3., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 3., szerda 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 18:22
A fizetése közelebb lesz a húszhoz, mint a tízhez, szerintem.RealMadridFanatic írta: Csak azon agyaltam, ha 90/120 milla, ahhoz jon 5 evnyi fizu mondjuk netto 10 millio, az ha ott kozel 20/ev bruttoban,meg mindig csak 200 korul van.
Egyedul azon vagyok fennakadva, hogy a parazita ugynokok mennyit tesznek el, meg ugye ujabban apu is.
Egyebkent hoznam a vikinget, de telhetetlen vagyok es Mbappet is akarok.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 18:19
Garanáltom neked, hogy a 300 fele az az átigazoláshoz köthető díjak és utána jön a fizu kb nettó 15 millióval, ami br 30.RealMadridFanatic írta: Csak azon agyaltam, ha 90/120 milla, ahhoz jon 5 evnyi fizu mondjuk netto 10 millio, az ha ott kozel 20/ev bruttoban,meg mindig csak 200 korul van.
Egyedul azon vagyok fennakadva, hogy a parazita ugynokok mennyit tesznek el, meg ugye ujabban apu is.
Egyebkent hoznam a vikinget, de telhetetlen vagyok es Mbappet is akarok.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 3., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 18:13
A két sérültről megfeledkeztem.Pad'em írta:Én talán Salaht tettem volna fel LV helye... Oh wait. Szerintem sincs gond a kezdővel. Rodrygo/Valverde férnének be max ők meg sérültek.kiserik írta:
Most nem értem mivel van a bajod. Ennél jobb kezdőt most nem lehet felküldeni. Min változtasson?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 3., szerda 18:03
Semmi értelme őt a jobb oldalon játszatni. ha nyilvánvalóan nem az a posztja.flori írta: Hazardnak itt lefőtt a kávé, Lucas mester kezd helyette.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 18:01
Én talán Salaht tettem volna fel LV helye... Oh wait. Szerintem sincs gond a kezdővel. Rodrygo/Valverde férnének be max ők meg sérültek.kiserik írta:Most nem értem mivel van a bajod. Ennél jobb kezdőt most nem lehet felküldeni. Min változtasson?Kerlon írta: Ez mondjuk nem csak neki büntetés.
Sajnos Carlo sem tud szaron se változtatni ahogy elnézem. A védelem közepét sikerült tavaly óta kicserélnünk, mert mindkét játékos távozott. Várhatjuk itt mi a megújulást évek óta.
Engem azért ez elkeserít. Főleg, hogy év elején sem volt gond a sok kapott gól ellenére jöttek a meccsek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 18:00
Mi is. Ebben benne van az öt évnyi fizu is.flori írta:Azt a szégyent.Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_SportKi tudja ezt kifizetni a PSGn és a City kívűl?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 3., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 3., szerda 17:56
Most nem értem mivel van a bajod. Ennél jobb kezdőt most nem lehet felküldeni. Min változtasson?Kerlon írta: Ez mondjuk nem csak neki büntetés.
Sajnos Carlo sem tud szaron se változtatni ahogy elnézem. A védelem közepét sikerült tavaly óta kicserélnünk, mert mindkét játékos távozott. Várhatjuk itt mi a megújulást évek óta.
Engem azért ez elkeserít. Főleg, hogy év elején sem volt gond a sok kapott gól ellenére jöttek a meccsek.
Milyen szégyen? Teljesen normális összeg, ha utána számolok. Hazard volt szégyen kb ennyiért.flori írta:Azt a szégyent.Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_SportKi tudja ezt kifizetni a PSGn és a City kívűl?
HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 3., szerda 17:50
Azt a szégyent.Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_Sport
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 3., szerda 17:42
Atyaeg. Bruttoban?Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_Sport
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 17:31
Remekflori írta: Hazardnak itt lefőtt a kávé, Lucas mester kezd helyette.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem