Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 18:22

RealMadridFanatic írta: Csak azon agyaltam, ha 90/120 milla, ahhoz jon 5 evnyi fizu mondjuk netto 10 millio, az ha ott kozel 20/ev bruttoban,meg mindig csak 200 korul van.

Egyedul azon vagyok fennakadva, hogy a parazita ugynokok mennyit tesznek el, meg ugye ujabban apu is.

Egyebkent hoznam a vikinget, de telhetetlen vagyok es Mbappet is akarok.
A fizetése közelebb lesz a húszhoz, mint a tízhez, szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 18:19

RealMadridFanatic írta: Csak azon agyaltam, ha 90/120 milla, ahhoz jon 5 evnyi fizu mondjuk netto 10 millio, az ha ott kozel 20/ev bruttoban,meg mindig csak 200 korul van.

Egyedul azon vagyok fennakadva, hogy a parazita ugynokok mennyit tesznek el, meg ugye ujabban apu is.

Garanáltom neked, hogy a 300 fele az az átigazoláshoz köthető díjak és utána jön a fizu kb nettó 15 millióval, ami br 30.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 3., szerda 18:17

Csak azon agyaltam, ha 90/120 milla, ahhoz jon 5 evnyi fizu mondjuk netto 10 millio, az ha ott kozel 20/ev bruttoban,meg mindig csak 200 korul van.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 18:13

Pad'em írta:
kiserik írta:
Most nem értem mivel van a bajod. Ennél jobb kezdőt most nem lehet felküldeni. Min változtasson?
Én talán Salaht tettem volna fel LV helye... Oh wait. Szerintem sincs gond a kezdővel. Rodrygo/Valverde férnének be max ők meg sérültek.
A két sérültről megfeledkeztem. :mrgreen: Mondjuk szerintem Camat is nyugodtan be lehet pakolni néha néha. Főleg egy rém gyenge sahtyor ellen.

Nem örülök amúgy Haalandnak. Mintha egyre többet lenne sérült és továbbra is szinte csak kontra gólokat lő. Egy spanyol állóháborúban mit fog tudni az számomra hatalmas talány.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 3., szerda 18:03

flori írta: Hazardnak itt lefőtt a kávé, Lucas mester kezd helyette. :D
Semmi értelme őt a jobb oldalon játszatni. ha nyilvánvalóan nem az a posztja.

Haaland ára oké, lehet a kolléga átsiklott az 5 év felett.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 18:01

kiserik írta:
Kerlon írta: Ez mondjuk nem csak neki büntetés.

Sajnos Carlo sem tud szaron se változtatni ahogy elnézem. A védelem közepét sikerült tavaly óta kicserélnünk, mert mindkét játékos távozott. Várhatjuk itt mi a megújulást évek óta.

Engem azért ez elkeserít. Főleg, hogy év elején sem volt gond a sok kapott gól ellenére jöttek a meccsek.
Most nem értem mivel van a bajod. Ennél jobb kezdőt most nem lehet felküldeni. Min változtasson?
Én talán Salaht tettem volna fel LV helye... Oh wait. Szerintem sincs gond a kezdővel. Rodrygo/Valverde férnének be max ők meg sérültek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 18:00

flori írta:
Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_Sport
Azt a szégyent. :lol: Ki tudja ezt kifizetni a PSGn és a City kívűl?
Mi is. Ebben benne van az öt évnyi fizu is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 3., szerda 18:00

De ebben mi a meglepő? Mármint eddig is ezekről a számokról volt szó. Mbappe is 5 évre lesz vagy 200 millió, pedig ugye "ingyen jön". Már ha jön. :) Ha nyáron jött volna, bőven 300 fölött lett volna ő is.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 3., szerda 17:56

Kerlon írta: Ez mondjuk nem csak neki büntetés.

Sajnos Carlo sem tud szaron se változtatni ahogy elnézem. A védelem közepét sikerült tavaly óta kicserélnünk, mert mindkét játékos távozott. Várhatjuk itt mi a megújulást évek óta.

Engem azért ez elkeserít. Főleg, hogy év elején sem volt gond a sok kapott gól ellenére jöttek a meccsek.
flori írta:
Realista24 írta: | Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_Sport
Milyen szégyen? Teljesen normális összeg, ha utána számolok. Hazard volt szégyen kb ennyiért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2021. november 3., szerda 18:00-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 3., szerda 17:50

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 3., szerda 17:42

Atyaeg. Bruttoban?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 3., szerda 17:41

| Volker Struth (Toni Kroos' agent): "Haaland's transfer will happen in 2022. He has a release clause. The complete package with salary for 5 years + commissions for the agent would be around €250-300m." @BILD_Sport
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 3., szerda 17:41

Ez mondjuk nem csak neki büntetés.

K

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 3., szerda 17:31

flori írta: Hazardnak itt lefőtt a kávé, Lucas mester kezd helyette. :D
Remek :mrgreen: Nézzük a jó oldalát, legalább nem Asensio. Dehogy már előbb nézném meg az ifi Sanénkat ott a jobb oldalon, mint a felnőtt jobbszélsőinket az sokat mondó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 3., szerda 17:21

Hazardnak itt lefőtt a kávé, Lucas mester kezd helyette. :D
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 1., hétfő 23:29

Halfkey írta: Most tolok egy Jimet, de remélem az 5-7 hely azért úgy lesz feltöltve hogy lesz pár olcsó saját nevelés is - ne szórjuk a pénzt középszerre. Zidanes y Pavones 2022 :D
Miguel és Blanco adná magát, mert ők sokszor idén is a meccskeret tagjai,
de Castillába lettek nevezve :)

mondjuk Blancot csak akkor tartanám itt jövőre, ha játszik is időnként
idén csak padmelegítő eddig, így nem fogjuk megtudni viszi e valamire :hmmm:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 1., hétfő 19:05

h3x0r írta:
Süti írta: Ha kis aprót látunk érte, már jók vagyunk. Mehet a Mbappé alapba.
Mar az sokat jelentene, ha a fizeteset megsporolnank.
Na de en a Pad'em-nek mar nem hiszek el semmit. :mrgreen:
Most miért? :/

Nyilvánvalóan nem fog távozni most télen, ahhoz még mindig túl nagy kaliber. De ha nyárig marad ez a max 10 perces cserestátusza akkor talán elgondolkodik, hogy jobb neki máshol. (Persze sztárgázsit már sehol nem fog kapni, úgyhogy Bale után szabadon lehet elpengeti itt még szerződése végéig.)

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 1., hétfő 17:38

Halfkey írta:
Kerlon írta:

Ez mondjuk nem túl nagy vállalás, mivel a 4ből szinte biztosan távozik 3, mivel semmi jel nincs arra, hogy hosszabbítani akarnánk velük és ez tök jogos. Hozzájuk fog még Modric is csatlakozni, akinek szintén lejár a szerződése jövő nyáron.
Marianonak, Asensionak és Ceballosnak is 1 év marad hátra a szerződéseikből, szóval őket is könnyen ki lehet majd penderíteni.

Jövőre simán benne van, hogy 5-7 új játékos is lesz a keretben.
Most tolok egy Jimet, de remélem az 5-7 hely azért úgy lesz feltöltve hogy lesz pár olcsó saját nevelés is - ne szórjuk a pénzt középszerre. Zidanes y Pavones 2022 :D
Igen, Pavon még az se volt :D :D jézus.. Vad idők voltak.

Amúgy nem hülyeség Jim-fejjel gondolkodni, Carvajal-Nacho-LV+1 kisgyerek, Mendy-MG+1 kicsi oda is elférhet, esetleg 1-2szer valami csatárígéretet is be lehetne dobni, egy Portillo szint lehet van valakiben.

De azért inkább Haaland, Bappe jöjjön fixen, meg még 1 középpályás, utána legyenek a spanyolok a prioritás a Realban :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 1., hétfő 16:10

Kerlon írta:
Babinho írta: Ha nyárig sikerül a hazard, bale, marcelo, isco négyestől elköszönni, az hatalmas felszabadulás lenne a keretben és a pénztárcában…
Micsoda keret frissítés jöhetne…
Jöhetnének az ilyen camavinga féle igazolások.
Ez mondjuk nem túl nagy vállalás, mivel a 4ből szinte biztosan távozik 3, mivel semmi jel nincs arra, hogy hosszabbítani akarnánk velük és ez tök jogos. Hozzájuk fog még Modric is csatlakozni, akinek szintén lejár a szerződése jövő nyáron.
Marianonak, Asensionak és Ceballosnak is 1 év marad hátra a szerződéseikből, szóval őket is könnyen ki lehet majd penderíteni.

Most tolok egy Jimet, de remélem az 5-7 hely azért úgy lesz feltöltve hogy lesz pár olcsó saját nevelés is - ne szórjuk a pénzt középszerre. Zidanes y Pavones 2022 :D

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 1., hétfő 15:41

Babinho írta: Ha nyárig sikerül a hazard, bale, marcelo, isco négyestől elköszönni, az hatalmas felszabadulás lenne a keretben és a pénztárcában…
Micsoda keret frissítés jöhetne…
Jöhetnének az ilyen camavinga féle igazolások.

K

Vissza: