Megy a meccs!
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
KAK 1000!!!
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mendy megúszott egy jogos tizenegyest
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk nem hianyzik, ha nem akar focizni akkor meg folegRealista24 írta:Sztem Bale-nek sok baja nincs. Válogatotthoz minden alkalommal vígan el tud menni.wZoLee7 írta: Szóval Hazard előtt van a sorban Rodrygo, ezt értem, Asensio, ami erős, és gáz Hazardra nézve, de még LV is...ez egy erős takarodj jelzés a belgánakKíváncsi leszek mi lesz ha Bale visszatér
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Atyaég, Modric tudja hogy onnan nem illik...

Luka szájából ez a puta madre elég vicces valamiért

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Azert ez eleg lenezo… konkretan a legjobb formaban levo tamadonk.Yazid írta: bízzunk benne hogy benzema hozza a toppot vini meg valahogy belebotlik. más nincs

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sztem Bale-nek sok baja nincs. Válogatotthoz minden alkalommal vígan el tud menni.wZoLee7 írta: Szóval Hazard előtt van a sorban Rodrygo, ezt értem, Asensio, ami erős, és gáz Hazardra nézve, de még LV is...ez egy erős takarodj jelzés a belgánakKíváncsi leszek mi lesz ha Bale visszatér
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szóval Hazard előtt van a sorban Rodrygo, ezt értem, Asensio, ami erős, és gáz Hazardra nézve, de még LV is...ez egy erős takarodj jelzés a belgának
Kíváncsi leszek mi lesz ha Bale visszatér

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bazzeg, erről jut eszembe. Gyereknek múltkor feltűnt, hogy a homoloka felett van a szemöldöke. Percekig nem tért magáhozFaust írta:Egyebkent orvendetes, hogy csak a neve miatt nem kerul kezdobe. Homlokrancolo faszkalap, Carlonak menobb es tiszteletet parancsolobb a szemoldoke.ziro4vr írta: Istenem de megalázza a don az öreg pufit.![]()
![]()
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyebkent orvendetes, hogy csak a neve miatt nem kerul kezdobe. Homlokrancolo faszkalap, Carlonak menobb es tiszteletet parancsolobb a szemoldoke.ziro4vr írta: Istenem de megalázza a don az öreg pufit.![]()

bízzunk benne hogy benzema hozza a toppot vini meg valahogy belebotlik. más nincs
micsoda váratlan húzások

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
REAL MADRID XI VS SHAKHTAR:
Courtois;
Carvajal Militao Alaba Mendy;
Modrić Casemiro Kroos;
Lucas Vazquez Benzema Vinicius.
Vamooooooooooooooooooos!!!
Courtois;
Carvajal Militao Alaba Mendy;
Modrić Casemiro Kroos;
Lucas Vazquez Benzema Vinicius.
Vamooooooooooooooooooos!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Meg igy is jobb mint hazard.
- BlancoMark
Bazzeg ezeket a felugrasokat is probalja keci latvanyosan meg alfa himkent kivitelezni, de teljesen remenytelen utemben ugrik fel. Inkabb ajanlanam neki a Love Islandet mint a focista palyafutast.Karim the king írta: Ebből a meccs végi borulásból meme-et kell csinálni ! Azóta azon rohogok, hogy lehet valaki ekkora barom![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
Ebből a meccs végi borulásból meme-et kell csinálni ! Azóta azon rohogok, hogy lehet valaki ekkora barom

Na pont az ilyen felfogás miatt, nem fog kapni lehetőséget megint egy ideig. Lepasszolja, lehet, hogy lett volna 2 gólpassza, helyette 2-1nél önzőzik.wZoLee7 írta:En megertem. Van 90 perce egy jatekosnak, hat mindent megprobal. Kitudja mikor kap ujra lehetosegetBlancoMark írta:
Facer nem lehet az ilyet lepasszolni 2v1ben...
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Azt az az eget mi volt itt a végén?
Mariano arccal a földön, kázmér orrtörés, mondjuk meg is érdemelte az eladott labda miatt.

Mariano arccal a földön, kázmér orrtörés, mondjuk meg is érdemelte az eladott labda miatt.