ToniKroos írta:
Ancelotti is szépen benne van a mai döntetlenben. Ha már a szélső hátvédben frissít, hogy legyen még több beadás, akkor melléjük ne Hazardot hozza már be. Én nagyon ellene vagyok Marianonak , de ha már ez a játék, akkor legyen már valaki aki érkezik.
Ott van Jovic is, mikor ha nem most kellett volna berakni a kezdőbe, meg se próbálja, azt utána meg szídjuk,, hogy 5 meccs padozás után kap 15 percet és ott tessék megváltani a világot, mikor bajban vagyunk.
Benzema van nyomatva ha kell, ha nem. Mióta bemondták páran, hogy kellene neki aranylabda, azóta nekem úgy tűnik mint aki elfelejtette, hogy vannak társak. Csak a gólt hajszolja, rossz pozíciókból lő, olyan támadások mennek el rajta, amik korábban nem és nem a formája miatt, hanem mert mindenáron gól akar lőni. Ma is elvette Kroos elől, mikor háttal volt a kapunak, nem is értem.
Carvajal sérülésből tért vissza. Lehet, hogy ez előre megbeszélt csere volt. LV és Hazard elég sokat melegítettek. Mendynél írtam is, hogy nem tetszett a visszafutása, alig haladt és rázta a fejét, mint a kehes ló. Utána csatlakozott a melegítőkhöz Marcelo. A két csatár is ""sérüléssel"" küszködik. A cserék miatt nem venném elő Carlot.
A Karimos részben lehet valami. Ha nem is az aranybogyó, de valami miatt (fáradtság, magánélet, kitudja) nem az igazi. Sokat hibázik és sokat veszekszik a társakkal.