nekem a felfogas nem tetszik, erre irtam a jesus f christot.Jó tudom, a globális a felmelegedés, a természet felélése, meg a koronavírus mind hoax, de fogyasztói társadalom elzüllését, meg az 1% aránytalanságait csak elismerjük, nem? Vagy ha ennyire hülyeségeket beszélek akár meg is indokolhatnád, hogy miért!![]()
mi köze ahhoz a vilagnak, hogy te milyen embert nevelsz a gyerekedbol?
csak ezert megtagadnad az uj eletet? hogy ne legyen gyereked? (félreértés ne essék, ha valoban igy gondolkodik vki, akkor az en oldalamrol akkor inkabb ne is legyen gyereke, mert oltari elbaszott gondolkodas), de akarmilyen kort elunk, akarmilyen elbaszott politikai iranyzatokkal es kulturaval, attol meg az ember emlos faj es joval tobb is annal, kb az elet egyik ertelmet utasitod el ezzel.
felolem mindenki azt csinal amit akar, de en az ilyen gondolkodasmodot nem tudom megerteni.
mint ahogy azt sem, hogy a haziallatok vannak gyerekkent kezelve, de ez tok mas tema csak most ide kapcsolodva eszembe jutott.
bar csak szavak es gyakran csak filozofiai szint, de azert faj, ugye? hat tudom hogy kibaszott nyomaszto, de jobb szembesulni az igazsaggal, mint alomporban elni, minden hetvegen insta meg facebook meg plaza meg cipovasarlas, feluletes kapcsolatok es felszines semmilyen ures vilag, aztan het kozben aproert mehet a mokuskerek tovabb, amig meg nem gebedsz.engem Puzsér nyomaszt.