Elbaszott helyzet, nem tudok tanácsot adni, csak azt elmondani velünk hogy volt.Ropet írta:
Értem, köszi, hogy leírtad. Nálam potenciálisan nagyobb reccsenés van a dologban. Az eü-i kockázat is benne van, meg az sem 100% közel sem, hogy összejönne. Én simán alapítanék vele családot, ha csak az emberi oldalát nézem, és ő is szeretne gyerkőcöt. Viszont ott van az említett emberi kockázat, meg az sem 100%, h összejönne. Másik oldalról meg azt látom, hogy tudja mennyire kockázatos, az idő is szorítja, a cigit mégsem tudja letenni. Az idejét nem akarom húzni, ezért a napokban le kell zárnom ezt a kapcsolatot, mert az idejét sem akarom húzni, csak baromi nehéz, mert amúgy úgy indult ez a kapcsolat a részemről, hogy megtaláltam akit keresek.
És hát nem lett happy end, utálok egyedül lakni, főleg hogy itt a bezárkózós hideg sötét rossz idő, talán még covidos lezárások is jöhetnek. Ha nem lenne kutyám, nem tudom hogy bírnám.
De esetemben a másik megoldás, az együttmaradás se lett volna jó, szóval a kérdés csak az volt hogy az élet melyik tenyerétől kérek egy pofont. Én erre azt mondtam hogy a jobb kéztől kérem szépen, csak ha lehet előtte legyen ökölbe szorítva.
A tinder 30 feletti világáról is tudnék esettanulmányt írni 2 hét tapasztalata alapján, de inkább azt most nem hoznám ide, jómagam is feladtam.