Semmiség. Nekem szakmai ártalom ismerni...sámat írta:Köszi, nem ismertem ezt az oldalt.

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 15:05
Semmiség. Nekem szakmai ártalom ismerni...sámat írta:Köszi, nem ismertem ezt az oldalt.
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 15:03
Köszi, nem ismertem ezt az oldalt.Nika91127 írta:https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid-19sámat írta:
Nem neked szántam az aluliskolázott részt, gondoltam ez egyértelmű, mivel nem Te írtad![]()
Rendben, korrekt, megnézem.
(szintén nem neked) 37 éves vagyok, tudom használni az internetet és a logikus gondolkodással is jóban vagyunk tudtommal, de már ebben is elbizonytalanodtam, nemcsak az oltásban![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 15:01
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/?term=covid-19sámat írta:Nem neked szántam az aluliskolázott részt, gondoltam ez egyértelmű, mivel nem Te írtadNika91127 írta:
Szerintem kevered a szezont a fazonnal. Nem neveztem senkit aluliskolázottnakOlvasd vissza.
A két “kèrdésedre” is válaszoltam. Nem vagyok jós, de a pubmed-en sok jó cikk van, érdemes utánaolvasni.![]()
Rendben, korrekt, megnézem.
(szintén nem neked) 37 éves vagyok, tudom használni az internetet és a logikus gondolkodással is jóban vagyunk tudtommal, de már ebben is elbizonytalanodtam, nemcsak az oltásban![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 31., vasárnap 14:59
Egyébként erre érdemes lenne egy globális procedúrát kidolgozni. Van rá esély, hogy egyre több ilyen betegség lesz a jövőben. Például ha Covid elején 2 hétre leállt volna a világ, nem hiszem, hogy többe került volna és már rég vége lenne.Süti írta: Egyébként a ti fejetekben egy világjárvány krízisének megoldása hogyan néz ki? Ha a rövid idő alatt kifejlesztett védőoltás nem játszik.
Vagy mivel te személyesen még nem feküdtél félholtan az intenzíven, világjárvány sincs, nem is volt.
Ismerek oltásellenes (nem csak Covid, minden oltás) és gyógyszer ellenes gyógyszerészt. Homeopátiás módszerekkel kezeli a családot. Szinte soha nem betegek.ateeemadrid írta:
De tovább nem is akarok belemenni, kicsit radikális a véleményem a témában, de én azt hittem ez az oltásellenesség javareszt az USAban divat az ilyen zöld hajú Kareneknél, akik félnek, hogy autista lesz tőle a gyerekük.
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 14:58
Nem neked szántam az aluliskolázott részt, gondoltam ez egyértelmű, mivel nem Te írtadNika91127 írta:Szerintem kevered a szezont a fazonnal. Nem neveztem senkit aluliskolázottnaksámat írta: Jó, akkor kérlek válaszod meg az előző két kérdésemet, amit feltettem.
Ha pedig én oltatlanként aluliskolázott vagyok, akkor a mai magyar felsőoktatásban tényleg súlyos gondok vannak, több szakon is. Vagyis 10-15 évvel ezelőtt is már azok voltak.Olvasd vissza.
A két “kèrdésedre” is válaszoltam. Nem vagyok jós, de a pubmed-en sok jó cikk van, érdemes utánaolvasni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 31., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 14:54
Szerintem kevered a szezont a fazonnal. Nem neveztem senkit aluliskolázottnaksámat írta:Jó, akkor kérlek válaszod meg az előző két kérdésemet, amit feltettem.Nika91127 írta: Én a kórházi helyzetről beszélek. Nem a politikai szarokról.
Ha pedig én oltatlanként aluliskolázott vagyok, akkor a mai magyar felsőoktatásban tényleg súlyos gondok vannak, több szakon is. Vagyis 10-15 évvel ezelőtt is már azok voltak.
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 14:48
Jó, akkor kérlek válaszod meg az előző két kérdésemet, amit feltettem.Nika91127 írta: Én a kórházi helyzetről beszélek. Nem a politikai szarokról.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 14:43
Én a kórházi helyzetről beszélek. Nem a politikai szarokról.sámat írta:Nekem is van 2 egészséges, és azt látom, hogy gazdasági/poltikai/hatalmi érdektől függően az egyik napon/rendezvényen/helyszínen fontos az oltás, a másikon már nem. Ez kissé elbizonytalanít, szerintem teljesen jogosan.Nika91127 írta:
Azt én nem tudom neked megmondani. Nekem elég a 2 szemem![]()
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 14:26
Nekem is van 2 egészséges, és azt látom, hogy gazdasági/poltikai/hatalmi érdektől függően az egyik napon/rendezvényen/helyszínen fontos az oltás, a másikon már nem. Ez kissé elbizonytalanít, szerintem teljesen jogosan.Nika91127 írta:Azt én nem tudom neked megmondani. Nekem elég a 2 szememsámat írta:
Értem.
A valóságot honnan fogjuk megtudni? Meg nem nevezett forrásokból?![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 31., vasárnap 14:20
Szerinted az véletlen hogy minden civilizált országban ahol volt komoly oltási kampány és adatok is elérhetőek ott mindenhol az látszik hogy a súlyos esetek 90% körüli hányada az beoltatlan? Mármint akik intenzív osztályra kerülnek és meghalnak...sámat írta:Értem.Nika91127 írta:
A valóságra gondolok...
Most pl. egy meg nem nevezett kórházba az összes ITO-n lévő COVID-os oltatlan. A rossz állapotúak.
A valóságot honnan fogjuk megtudni? Meg nem nevezett forrásokból?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 31., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 31., vasárnap 14:18
És a föld is lapos.Süti írta: Egyébként a ti fejetekben egy világjárvány krízisének megoldása hogyan néz ki? Ha a rövid idő alatt kifejlesztett védőoltás nem játszik.
Vagy mivel te személyesen még nem feküdtél félholtan az intenzíven, világjárvány sincs, nem is volt.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 14:18
Azt én nem tudom neked megmondani. Nekem elég a 2 szememsámat írta:Értem.Nika91127 írta:
A valóságra gondolok...
Most pl. egy meg nem nevezett kórházba az összes ITO-n lévő COVID-os oltatlan. A rossz állapotúak.
A valóságot honnan fogjuk megtudni? Meg nem nevezett forrásokból?
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 14:14
Értem.Nika91127 írta:A valóságra gondolok...sámat írta:
Arra a statisztikára gondolsz, amit az a kormány gyárt és közöl, amelyik a negyedik hullám közepén “mindenmentes” milliós látogatójú kiállítást és békemenetet szervez?! Könyörgöm…
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 31., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 31., vasárnap 13:54
A valóságra gondolok...sámat írta:Arra a statisztikára gondolsz, amit az a kormány gyárt és közöl, amelyik a negyedik hullám közepén “mindenmentes” milliós látogatójú kiállítást és békemenetet szervez?! Könyörgöm…Nika91127 írta:
Majd amikor jön a statisztika, hogy mennyi oltott és mennyi oltatlan került lélegeztetőgépre és kellett több napig az ITO-n lenni...![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. október 31., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 31., vasárnap 13:43
Arra a statisztikára gondolsz, amit az a kormány gyárt és közöl, amelyik a negyedik hullám közepén “mindenmentes” milliós látogatójú kiállítást és békemenetet szervez?! Könyörgöm…Nika91127 írta:Majd amikor jön a statisztika, hogy mennyi oltott és mennyi oltatlan került lélegeztetőgépre és kellett több napig az ITO-n lenni...hehetheoriginal írta: 1 ev az neked hosszu tav?
Van c opcio is, de ugye a sok birka embernek felulrol gondoskodo kez kell, aki megmondja mit kell tenni, hogy kell elni, kire kell szavazni, mi a helyes, mi az egeszseges es mi a jo. Nehogymar tudja barki is, megalljon gondolkodni egymaga, magaba szivva az osszes elerheto információt es sajat maga donthessen felelosen a sajat eleterol. Ez teljesen elkepzelhetetlen ugye, most hogy fejben megyunk vissza a sotet kozepkorba csak modernkori eszkozokkel.
Btw a sok lezaras (fullertelmetlen) es hatasa olyan szinten bassza tonkre es tette lefele spiralba a vilaggazdasagot, hogy nem a virustol lesz itt pityerges.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 31., vasárnap 12:29
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem