Premier League

Foci a Real Madridon túl...
poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 1., hétfő 11:08

Nuno-t kirúgta a Spurs és elvileg hamarosan hivatalos lehet Conte.

Ha Ole kikapott volna hétvégén a Spurs-től, lehet pont fordítva történik minden.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 31., vasárnap 19:29

Faust írta: Ha nem uvolt a sracokra 2-0-nal a Bayern ellen, es mutogat, hogy alljanak vissza vedekezni ahelyett, hogy beramoljanak meg kettot (a nemetek azt sem tudtak, hol vannak), ahogy az egy Real Madridtol elvarhato, siman dontozunk. Az a mozdulatsor beleegett a fejembe, ott gyuloltem meg a faszit egy eletre. :lol: Az a csapat akkor a vilag legerosebb csapata volt. Csak aztan a visszaallassal visszahozta a Bayernt a meccsbe, a hosszabbitasra pedig fejben es fizikailag is osszeesett a csapat, mert a rotacio fogalmat nem talalta a kezikonyvben.
Jó volt az a csapat, de az idő megszépíti a múltat, egy Khedira-Xabi-Özil középpályás sorról beszélünk, és a padról egy Granero, meg a formán kívüli Kaká állt be. Olyan brutál erős volt a kezdés, hogy azt nem lehetett tartani, ezért volt óvatos Mou.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 31., vasárnap 14:11

Higuain parodia volt egesz eleteben, hogy jon o ide? :mrgreen:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. október 31., vasárnap 12:48

Faust írta: A karrierje is ott reccsent meg egyebkent, azota se talalja magat a faszi, onmaga parodiaja.
Higuain? :mrgreen: Ja mourinho...ja is-is :lol:

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 31., vasárnap 11:18

A karrierje is ott reccsent meg egyebkent, azota se talalja magat a faszi, onmaga parodiaja.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 31., vasárnap 11:17

Faust írta: Ha nem uvolt a sracokra 2-0-nal a Bayern ellen, es mutogat, hogy alljanak vissza vedekezni ahelyett, hogy beramoljanak meg kettot (a nemetek azt sem tudtak, hol vannak), ahogy az egy Real Madridtol elvarhato, siman dontozunk. Az a mozdulatsor beleegett a fejembe, ott gyuloltem meg a faszit egy eletre. :lol: Az a csapat akkor a vilag legerosebb csapata volt. Csak aztan a visszaallassal visszahozta a Bayernt a meccsbe, a hosszabbitasra pedig fejben es fizikailag is osszeesett a csapat, mert a rotacio fogalmat nem talalta a kezikonyvben.
Tegyuk hozza, hogy par nappal korabban a bajnoki clasicon elegge kifaradt a csapat, de a tobbit adom; negyed ora utan 2 gollal vezettunk, tenyleg azt se tudtak a nemetek, hogy melyik rendezvenyen vannak, siman lezarhattuk volna a meccset.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 31., vasárnap 11:15

Realista24 írta:
Az a csapat lehetett volna az első címvédő csapat. Abban annyi volt, hogy brutális.
Mai napig nem értem, mit gondolt...
Amit higuajn a lyon ellen ures kapunal.
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 31., vasárnap 11:13

ANDS írta:
Nagyjából ugyanazzal a kerettel ZZ és Ancelotti megnyerték a Bl- t, Mourinho meg Benitez nem. Nekem ebből az jön le, hogy Ancelotti és ZZ jobban tudja használni a rendelkezésükre álló játékosokat.
az a nagyjából nagyon erős túlzás. :D Mourinho érában nem volt még Carvajal, Kroos vagy Bale sem, de Navast is oda lehet venni. Casemirot már meg se említem. A felsoroltak pedig mind húzóemberek voltak a triplázócsapatban (mondjuk konkrétan mindenki húzóember volt).

Ettől függetlenül Mourinho is simán nyerhetett volna, ahogy Faust is írta, ott a Bayern ellen szépen el lett baszva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2021. október 31., vasárnap 11:15-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 31., vasárnap 11:13

Az a csapat lehetett volna az első címvédő csapat. Abban annyi volt, hogy brutális.
Mai napig nem értem, mit gondolt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 31., vasárnap 11:10

Ha nem uvolt a sracokra 2-0-nal a Bayern ellen, es mutogat, hogy alljanak vissza vedekezni ahelyett, hogy beramoljanak meg kettot (a nemetek azt sem tudtak, hol vannak), ahogy az egy Real Madridtol elvarhato, siman dontozunk. Az a mozdulatsor beleegett a fejembe, ott gyuloltem meg a faszit egy eletre. :lol: Az a csapat akkor a vilag legerosebb csapata volt. Csak aztan a visszaallassal visszahozta a Bayernt a meccsbe, a hosszabbitasra pedig fejben es fizikailag is osszeesett a csapat, mert a rotacio fogalmat nem talalta a kezikonyvben.

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 31., vasárnap 11:03

Mourinho csak a sajat ostobasaga miatt nem nyert itt BL-t a masodik eveben.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 31., vasárnap 10:57

ANDS írta: Miért bonyolultabb a matek? Ole is hozza a top 4- et velük. Nyilván, akkor ha már odamegy valaki edzőnek, akkor hozzon egy bajnoki címet, amit senkinek nem sikerült SAF óta, vagy nyerjen egy Bl- t.
Nem kell azonnal BL gyozelemben gondolkozni, az utobbi eveket elnezve, a MU szurkolok mar annak is orulnek, ha a csoportkorbol tovabb jutnak. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 31., vasárnap 10:34

Ezzel a MU kerettel simán lehetne menni a bajnoki címért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 31., vasárnap 10:30

Sierra írta:
illgner írta: Az nekem is tetszene, ha Zidane elvállalná a MU-t, tisztábban látnánk, hogy csak a madridi közeg feküdt-e neki, vagy képes lenne-e teljesen más közegben is eredményes lenni. A BL-triplát már senki sem veheti el tőle, edzőlegenda így is, úgy is. Pragmatikus edző, lenne esély itt is a jó szereplésre. Bár ahogy elnézem, Solksjear sosem fog megbukni, amikor már nagyon rezeg a léc, mindig megmentik a játékosai.
Nem akarom ZZ érdemeit kisebbíteni, mert kár is lenne, de azért tegyük hozzá hogy a BL tripla keretünk kb a világ legjobb csapata volt. Kollektíven és egyéni szinten is. ZZ + ezek a játékosok kellettek a sikerhez, most odamenne egy fostos MU-hoz, ő sem tudna csodát tenni szvsz. Persze idővel majd kiderül, hogy mennyire jó edző, viszont tény h a Real számára sokáig a tökéletes edző volt. De az a garnitúra, aki a keze alá játszott, az megismételhetetlen. Minden poszton top3 játékosaink voltak akkoriban.
Azert ha ranezunk a MU keretere, nyilvan nincs azon a szinten, mint az Ancelottitol atvett csapat, de messze nem olyan fos.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 31., vasárnap 10:22

illgner írta: Az nekem is tetszene, ha Zidane elvállalná a MU-t, tisztábban látnánk, hogy csak a madridi közeg feküdt-e neki, vagy képes lenne-e teljesen más közegben is eredményes lenni. A BL-triplát már senki sem veheti el tőle, edzőlegenda így is, úgy is. Pragmatikus edző, lenne esély itt is a jó szereplésre. Bár ahogy elnézem, Solksjear sosem fog megbukni, amikor már nagyon rezeg a léc, mindig megmentik a játékosai.
Nem akarom ZZ érdemeit kisebbíteni, mert kár is lenne, de azért tegyük hozzá hogy a BL tripla keretünk kb a világ legjobb csapata volt. Kollektíven és egyéni szinten is. ZZ + ezek a játékosok kellettek a sikerhez, most odamenne egy fostos MU-hoz, ő sem tudna csodát tenni szvsz. Persze idővel majd kiderül, hogy mennyire jó edző, viszont tény h a Real számára sokáig a tökéletes edző volt. De az a garnitúra, aki a keze alá játszott, az megismételhetetlen. Minden poszton top3 játékosaink voltak akkoriban.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 31., vasárnap 9:45

Az a Ramsdale óriási figura az Arsenalnál. Egyrészt brutál nagyot fogtak vele, mert elég jó, másrészt brutál nagy vezéregyéniség. Egyből közönségkedvenc lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 31., vasárnap 8:59

Amúgy ez a pesta Steve masik accountja volt, csak a feszkot akarta kiadni.
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 31., vasárnap 8:40

ateeemadrid írta: Most épp nem írt hülyeséget*

De, ugyanúgy vakvágányon volt szerintem.. A széthajtott csapatunk kiesett a city ellen, mekkora érv :D A kóklernek volt 20 játékosa, a Kopasznak jó ha 12 a lockdown után, stb..
ZZ a második korszakában is megvillantotta, hogy zseni a padon is, kapott egy 3 kerekű lovaskocsit és komoly eredményeket mutatott fel/címeket nyert..

Mindegy, R24 kirakta, tőlem se volna etikus tovább vitatkozni Pestával, mert még visszajön vmi István..

ANDS írta: Ole az Mu edzője már több, mint 3 éve, és vele is beérek a top 4- be tavaly is, tavalyelőtt is. Szóval, vagy bajnoki címet, vagy Bl- t kellene velük nyernie ZZ- nek. A bl meg Pepnek sem jött még össze a Barca óta, pedig ő edzőzseni.

De egyetértek, ha a spanyol és az olasz bajnokságban játszott, akkor inkább az ZZ terepe edzőként is.
Szerintem ZZ jó lenne a PL-ben is, bár a matek azért kicsit bonyolultabb annál, hogy ha Ole=top4, akkor ZZ= bajnoki cím..

Én 2 dologért nem szeretném ha EZT a MU-t venné át:
-BL/PL vele se jönne idén, de lehet még jövőre sem -> kikezdenék a Pesták
-előbb-utóbb jó csapatot csinálna belőlük..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 30., szombat 22:17

Az nekem is tetszene, ha Zidane elvállalná a MU-t, tisztábban látnánk, hogy csak a madridi közeg feküdt-e neki, vagy képes lenne-e teljesen más közegben is eredményes lenni. A BL-triplát már senki sem veheti el tőle, edzőlegenda így is, úgy is. Pragmatikus edző, lenne esély itt is a jó szereplésre. Bár ahogy elnézem, Solksjear sosem fog megbukni, amikor már nagyon rezeg a léc, mindig megmentik a játékosai.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 22:14

engem baromira emlekeztet wxyz-re, nem csak abban, hogy egy jo meglatasra akad ket megmondoemberkedes, hanem az iraskepe es a stilus is. :mrgreen:

on : en sem gondolom, hogy zz-nek fekudne a united, bar solskjaerhoz kepest elorelepest hozna (ha csak varanet es pogbat felboostolna mar onmagaban az is segitene) de szerintem neki inkabb az olasz es spanyol liga a terepe.
azokban jatszott, azt a nyelvet tudja es szerintem egy ilyen motivacioban eros edzonel ez fontos.
ja meg persze a francia valogatottal o lenne a perfect match, de nem tudom, meddig marad meg ott didier.

Vissza: