Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Premier League
Amúgy ez a pesta Steve masik accountja volt, csak a feszkot akarta kiadni.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ateeemadrid írta: Most épp nem írt hülyeséget*
De, ugyanúgy vakvágányon volt szerintem.. A széthajtott csapatunk kiesett a city ellen, mekkora érv

ZZ a második korszakában is megvillantotta, hogy zseni a padon is, kapott egy 3 kerekű lovaskocsit és komoly eredményeket mutatott fel/címeket nyert..
Mindegy, R24 kirakta, tőlem se volna etikus tovább vitatkozni Pestával, mert még visszajön vmi István..
Szerintem ZZ jó lenne a PL-ben is, bár a matek azért kicsit bonyolultabb annál, hogy ha Ole=top4, akkor ZZ= bajnoki cím..ANDS írta: Ole az Mu edzője már több, mint 3 éve, és vele is beérek a top 4- be tavaly is, tavalyelőtt is. Szóval, vagy bajnoki címet, vagy Bl- t kellene velük nyernie ZZ- nek. A bl meg Pepnek sem jött még össze a Barca óta, pedig ő edzőzseni.
De egyetértek, ha a spanyol és az olasz bajnokságban játszott, akkor inkább az ZZ terepe edzőként is.
Én 2 dologért nem szeretném ha EZT a MU-t venné át:
-BL/PL vele se jönne idén, de lehet még jövőre sem -> kikezdenék a Pesták
-előbb-utóbb jó csapatot csinálna belőlük..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Az nekem is tetszene, ha Zidane elvállalná a MU-t, tisztábban látnánk, hogy csak a madridi közeg feküdt-e neki, vagy képes lenne-e teljesen más közegben is eredményes lenni. A BL-triplát már senki sem veheti el tőle, edzőlegenda így is, úgy is. Pragmatikus edző, lenne esély itt is a jó szereplésre. Bár ahogy elnézem, Solksjear sosem fog megbukni, amikor már nagyon rezeg a léc, mindig megmentik a játékosai.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
engem baromira emlekeztet wxyz-re, nem csak abban, hogy egy jo meglatasra akad ket megmondoemberkedes, hanem az iraskepe es a stilus is.
on : en sem gondolom, hogy zz-nek fekudne a united, bar solskjaerhoz kepest elorelepest hozna (ha csak varanet es pogbat felboostolna mar onmagaban az is segitene) de szerintem neki inkabb az olasz es spanyol liga a terepe.
azokban jatszott, azt a nyelvet tudja es szerintem egy ilyen motivacioban eros edzonel ez fontos.
ja meg persze a francia valogatottal o lenne a perfect match, de nem tudom, meddig marad meg ott didier.

on : en sem gondolom, hogy zz-nek fekudne a united, bar solskjaerhoz kepest elorelepest hozna (ha csak varanet es pogbat felboostolna mar onmagaban az is segitene) de szerintem neki inkabb az olasz es spanyol liga a terepe.
azokban jatszott, azt a nyelvet tudja es szerintem egy ilyen motivacioban eros edzonel ez fontos.
ja meg persze a francia valogatottal o lenne a perfect match, de nem tudom, meddig marad meg ott didier.
pesta engem érdekel xavi munkássága a szaud arabia ligaban vagy hol, biztos követed

- ateeemadrid
Most épp nem írt hülyeséget, de attól, hogy pár youtube tactical analysis videót megnéztél, egyrészt nem leszel szakértő, másrészt nem jelenti azt, hogy ZZ nem vert meg hasonlóan nagynevű edzőket. Ahogy már írtam, Kloppot többször is szívatta rendesen, Allegrit is, Setient is (
) stb.
Ha ZZ edzői kvalitásait akarnád vitatni, még lenne is létjogosultsága bizonyos szintig, mert bőven vannak hibái, de Ole-val egylapon emlegetni óriási blődség.
Meg amúgyis alapból nehéz úgy vitatkozni, hogyha valaki nem neked ad igazat, az vagy elfogult, vagy csak szimplán hülye hozzá.

Ha ZZ edzői kvalitásait akarnád vitatni, még lenne is létjogosultsága bizonyos szintig, mert bőven vannak hibái, de Ole-val egylapon emlegetni óriási blődség.
Meg amúgyis alapból nehéz úgy vitatkozni, hogyha valaki nem neked ad igazat, az vagy elfogult, vagy csak szimplán hülye hozzá.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
pesta írta: Hú, hát Guardiolát én nem hoztam volna fel a helyedben.
Annak csúnya vége lett amikor ők a BL-ben összefutottak.
Az első meccsen szétcsapdázta Ramost védekezésben* blablalba
És akkor most, hogy írtál egy újabbat, eskü nem jön több baromság? Felőlem köthessük a kisujjesküt!

Senkinek, szóba hozta Guardiola lehetséges lealázásat, erre leírtam mi történt a legutóbb.ziro4vr írta: Ez most olyan lett, mint mikor a strébert felszólítják az órán.![]()
Kinek akarsz bizonyítani?
Te pedig miért terelsz?
Igen ez a nagy baj, mi sajnos mind inkompetens szerencsétlenek vagyunk, akiknek 0 rálátása van erre a sportra. Nem az hogy a jó gondolataidat költői túlzásokkal és masszív általánosításokkal köríted, és van akinek ez nem megy le torkánpesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
A személyeskedést hanyagoljuk már.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez most olyan lett, mint mikor a strébert felszólítják az órán.

Nem illik.
Hú, hát Guardiolát én nem hoztam volna fel a helyedben.
Az első meccsen szétcsapdázta Ramost védekezésben, kimozgatták a védelemből és a mögötte nyílt területre játszottak, reakció nem jött rá, ezzel meg is nyerték a meccset.
Ezután a hátrány miatt visszavágón kezdeményezni kellett és jött az erődemonstráció, Guardiola letámadása. Courtiosra nem helyeztek nyomást, hagyták hogy odaadja védőknek a labdát, akiket erre azonnal letámadtak, a passzsávokat elzárták, szétszakították a védőket és a középpályásokat. Ebből jöttek az eladott labdák sora, amikből a City támadók nem tudtak hatékonyak lenni Gabriel Jesus vezetésével, így nem lett belőle nagy arányú győzelem. Pedig a játék képe hasonló volt, mint a későbbi Bayern gálán a Barca ellen.
Csak ez ugye rá lett fogba arra a Varanre, akinek az eladott labdáiból kialakított helyezeteket be tudták rúgni. Mert ő nem vezér, hiányzott mellőle Ramos. Ami ugye nevetséges indok, mert minden játékos szórta el a labdákat a letámadás miatt, és az első meccsen Ramos hibáira játszott a City, rajta ment el elsősorban a meccs.
Szerintem ti is osztottátok ez a véleményt.
Erre egyébként Zidane nagy válasza az volt, hogy Modricot húzta hátrébb Casemiro helyett. Ugyanúgy elszigetelték, mint a brazilt, folytatódtak tovább a labdavesztések. Halott ötlet, játéksémák kellettek volna a letámadás átjátszására földön vagy levegőben. Csak ilyenje Zidanenak nincs, ugyanúgy mint a norvegnak.
És ez a probléma, ezeket nem látja a fórum jelentős része.
Nyilvan trollkodásnak fogja fel az, akinek ezeknek a felismerése nem megy.
Az első meccsen szétcsapdázta Ramost védekezésben, kimozgatták a védelemből és a mögötte nyílt területre játszottak, reakció nem jött rá, ezzel meg is nyerték a meccset.
Ezután a hátrány miatt visszavágón kezdeményezni kellett és jött az erődemonstráció, Guardiola letámadása. Courtiosra nem helyeztek nyomást, hagyták hogy odaadja védőknek a labdát, akiket erre azonnal letámadtak, a passzsávokat elzárták, szétszakították a védőket és a középpályásokat. Ebből jöttek az eladott labdák sora, amikből a City támadók nem tudtak hatékonyak lenni Gabriel Jesus vezetésével, így nem lett belőle nagy arányú győzelem. Pedig a játék képe hasonló volt, mint a későbbi Bayern gálán a Barca ellen.
Csak ez ugye rá lett fogba arra a Varanre, akinek az eladott labdáiból kialakított helyezeteket be tudták rúgni. Mert ő nem vezér, hiányzott mellőle Ramos. Ami ugye nevetséges indok, mert minden játékos szórta el a labdákat a letámadás miatt, és az első meccsen Ramos hibáira játszott a City, rajta ment el elsősorban a meccs.
Szerintem ti is osztottátok ez a véleményt.
Erre egyébként Zidane nagy válasza az volt, hogy Modricot húzta hátrébb Casemiro helyett. Ugyanúgy elszigetelték, mint a brazilt, folytatódtak tovább a labdavesztések. Halott ötlet, játéksémák kellettek volna a letámadás átjátszására földön vagy levegőben. Csak ilyenje Zidanenak nincs, ugyanúgy mint a norvegnak.
És ez a probléma, ezeket nem látja a fórum jelentős része.
Nyilvan trollkodásnak fogja fel az, akinek ezeknek a felismerése nem megy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pesta 2021. október 30., szombat 21:45-kor.
- raul 4 ever
Mondjuk engem úgy sem fogh3x0r írta: De konnyebb leirni, hogy elfogultak vagyunk meg vakok, mint hogy 10-12 mondatban probaljon meggyozni.

Úgyis az lenne benne, hogy Carlo, meg ZZ se rotál és csak a cimbiket tűri meg a csapatban. Valamint a Kopasz nem tud bánni a fiatalokkal, ja és még a "taktikához sem ért"..
Ez meg:
Most olvastam.. VonyítokRealMadridFanatic írta: Jaja, Solksjaer, ZZ, Csank, Pinyő. Hasonlo kaliberek.

- h3x0r
De konnyebb leirni, hogy elfogultak vagyunk meg vakok, mint hogy 10-12 mondatban probaljon meggyozni.raul 4 ever írta:pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.
Maradjál már...
De ezt imádom: csak ennyit láttok a fociból![]()
![]()
Plz. azt még írd le, Te menyivel látsz többet, azt szűnj meg..
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jaja, nem is ertem miert nem nyomatta eddig iden, tavaly a nagycsapatok ellen is jol teljesitettek ebben a felallasban. Fred helyett meg kiprobalhatna vegre van de Beeket, aztan meg lehet ez lenne a tokeletes formacio.ziro4vr írta: Egy izzadtságszagú troll, ne üljetek fel a vonatára, mert az izgatja.
Btw jó volt ez a mu felállás, pánikja közepén az edző ezt jól összerakta, ezt kéne eröltetni.
- raul 4 ever
pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
Maradjál már...
De ezt imádom: csak ennyit láttok a fociból

Plz. azt még írd le, Te menyivel látsz többet, azt szűnj meg..
Zz csak ne menjen a mu-hoz egyébként, még kifújná Pep orrát is csúnyán, aztán gyárthatnád az új hülyeségeid.. Nem jött be a Carlo kókler vonat, most találtál egy jobbat...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor kapcsold ki magad, mert marha unalmas vagy.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egy izzadtságszagú troll, ne üljetek fel a vonatára, mert az izgatja.
Btw jó volt ez a mu felállás, pánikja közepén az edző ezt jól összerakta, ezt kéne eröltetni.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a focit fáj nem fáj, de még mindig gólokra játsszák és a topcsapatok a kupákért harcolnak. Ha te nyered a kupát, akkor valamit jól csináltál.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
Te meg csak annyit látsz ezek szerint, hogy ha szépen játszol, akkor vagy jó. A való élet továbbra sem FIFA. ZZ-nek megvoltak a hülyeségei, de mégis képes volt a győzelembe vezetni a csapatot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szerencsére sose fog kiderülni,hogy ha bárki más leült volna 2016 januárjában a padunkra mi lett volna annak a végkimenetele.
ZZ leült, utána pedig tudjuk mi jött.
Ezek után azt mondani rá,hogy Solskjaer szintű kókler, hát nem tudom.
ZZ leült, utána pedig tudjuk mi jött.
Ezek után azt mondani rá,hogy Solskjaer szintű kókler, hát nem tudom.

Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.