Senkinek, szóba hozta Guardiola lehetséges lealázásat, erre leírtam mi történt a legutóbb.ziro4vr írta: Ez most olyan lett, mint mikor a strébert felszólítják az órán.![]()
Kinek akarsz bizonyítani?
Te pedig miért terelsz?
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 21:51
Senkinek, szóba hozta Guardiola lehetséges lealázásat, erre leírtam mi történt a legutóbb.ziro4vr írta: Ez most olyan lett, mint mikor a strébert felszólítják az órán.![]()
Kinek akarsz bizonyítani?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 30., szombat 21:48
Igen ez a nagy baj, mi sajnos mind inkompetens szerencsétlenek vagyunk, akiknek 0 rálátása van erre a sportra. Nem az hogy a jó gondolataidat költői túlzásokkal és masszív általánosításokkal köríted, és van akinek ez nem megy le torkánpesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
A személyeskedést hanyagoljuk már.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 30., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 21:40
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 30., szombat 21:39
Mondjuk engem úgy sem fogh3x0r írta: De konnyebb leirni, hogy elfogultak vagyunk meg vakok, mint hogy 10-12 mondatban probaljon meggyozni.
Most olvastam.. VonyítokRealMadridFanatic írta: Jaja, Solksjaer, ZZ, Csank, Pinyő. Hasonlo kaliberek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 30., szombat 21:32
De konnyebb leirni, hogy elfogultak vagyunk meg vakok, mint hogy 10-12 mondatban probaljon meggyozni.raul 4 ever írta:pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
De igaz ez az én hibám is, mert tudtam jól, hogy egy nagyon elfogult, önámító témába kapcsolódok be.
Maradjál már...
De ezt imádom: csak ennyit láttok a fociból![]()
![]()
Plz. azt még írd le, Te menyivel látsz többet, azt szűnj meg..
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 30., szombat 21:22
Jaja, nem is ertem miert nem nyomatta eddig iden, tavaly a nagycsapatok ellen is jol teljesitettek ebben a felallasban. Fred helyett meg kiprobalhatna vegre van de Beeket, aztan meg lehet ez lenne a tokeletes formacio.ziro4vr írta: Egy izzadtságszagú troll, ne üljetek fel a vonatára, mert az izgatja.
Btw jó volt ez a mu felállás, pánikja közepén az edző ezt jól összerakta, ezt kéne eröltetni.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 30., szombat 21:18
pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 30., szombat 21:17
Akkor kapcsold ki magad, mert marha unalmas vagy.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 30., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 30., szombat 21:10
Mondjuk a focit fáj nem fáj, de még mindig gólokra játsszák és a topcsapatok a kupákért harcolnak. Ha te nyered a kupát, akkor valamit jól csináltál.pesta írta: Az a baj amúgy, hogy csak ennyit láttok a fociból. Nyert a csapat, akkor jó az edző. Nem lőtt gólt az ellenfél, akkor jól összerakta a védelmet. Csak az eredményekből való elemzés. A pályán történő események értelmezés nulla.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 30., szombat 21:08
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 21:04
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 30., szombat 21:03
Ne engem próbálj meggyőzni, engem nem kell, épp ezért fura, hogy a közvéleményben még mindig nincs top edzőként elkönyvelve, és jöttment MUs szakértők twitteren meggyőzik magukat, hogy Olehoz képest nem lenne előrelépés.ANDS írta:Szerencséje volt, oké, de 14 trófeát nyerni, ahhoz kell tudás is. Meg zsinórban 3 bl cím, még senkinek nem sikerült.ateeemadrid írta:
Pestánál biztosan, meg úgy a a közvélemény róla még mindig az, hogy csak szerencséje volt, meg a bírók toltak, jókor volt jó helyen, stb... Holott simán top edző a hiányosságai ellenére.
És a 2018- as bl - ben tavasszal a sorsolás szerencsés lett volna?
Francia bajnok(Psg), Német bajnok (Bayern ), olasz bajnok Juve, döntőben meg az a Pool, amelyik kiverte a Manchester Cityt...
Nem tudom, mit kellett volna még tennie, nyernie.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 30., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2021. október 30., szombat 20:46
Tenyleg nagyon hasonloak egyebkent. Csak zidane ennyi ido alatt mint amit a ole utd-nel toltott mar 3x bl gyoztes volt meg bajnok, klub vilagbajnok meg hasonlo mikieger kupakat huzott be. Tudod olyanokat amiket elotte SOHA senki nem nyert 2x se egymasutan nem hogy 3x. Pedig gondolom a bl 30eves tortenelmeben volt mar egy ket nem kozepszeru es csak mazlista edzo.pesta írta: Nyilván tisztában voltam a vele kapcsolatos elfogultsággal.
De egyébként még ebben is hasonlítanak. A Manchester szurkolók nagyobb része még mindig ugyanúgy ragaszkodik hozzá, időt kell adni neki szerintük, mint ahogy a Real szurkolók hasonló része mosdatta Zidanet, azzal hogy a keretet próbálták minél gyengébbnek beállítani.
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 20:24
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 30., szombat 20:24
Pestánál biztosanNem tudom, kinél alulértékelt. Kevés edző nyert 3 Bl trófeát.
Azt hiszem edzőként mindent megnyert (Bl, Európai Szuperkupa, Klubvébé, Bajnoki cím), többször is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 30., szombat 20:17
Bumm, robbant a bomba.pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 30., szombat 20:16
pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem