Pestánál biztosanNem tudom, kinél alulértékelt. Kevés edző nyert 3 Bl trófeát.
Azt hiszem edzőként mindent megnyert (Bl, Európai Szuperkupa, Klubvébé, Bajnoki cím), többször is.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 30., szombat 20:24
Pestánál biztosanNem tudom, kinél alulértékelt. Kevés edző nyert 3 Bl trófeát.
Azt hiszem edzőként mindent megnyert (Bl, Európai Szuperkupa, Klubvébé, Bajnoki cím), többször is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 30., szombat 20:17
Bumm, robbant a bomba.pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 30., szombat 20:16
pesta írta: Hát az a csere, mármint a Zidane-Solksjaer, az nagyjából olyan lenne mintha semmit nem csinálnának.
Talán az elején kapnának a csere miatt egy hasonló lendületet, mint amikor a norvég leült Mourinho helyére de hosszabb távon maradne ugyanez a langyos, középszer játékuk, mint ami most jellemzi őket. Nagyon hasonló szint és stílus a két edző.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 30., szombat 20:16
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 30., szombat 20:09
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 30., szombat 19:40
Annyira pofátlanul alulértékelt ZZ még mindig, hogy rohadtul örülnék, ha odamenne, és megmutatná, hogy ilyen szaros Olékhez képest edzőzseni. Biztos vagyok benne kb., hogy a top4 simán meglenne neki ezzel a kerettel.chronic írta:Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
Az életben új dolgokat kipróbálni szar dolog?![]()
Nagy kihívás lenne(lesz) a mu most bárkinek, miért ne próbálhatná meg a háromszoros bl-győztes ex edzőnk?
Mutassa meg,hogy nem csak bele ült a tutiba a real kispadján, legyen töke.
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 30., szombat 19:34
Miért kellene,hogy valami kösse oda?ANDS írta: Nekem is pont ZZ jutott ma az eszembe. De minek menne oda?
SAF után eddig ott mindenki megbukott. Semmi nem köti oda.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 18:58
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 27., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 26., kedd 16:36
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 26., kedd 16:31
Zidane nagy problémája, hogy nem beszél angolul. Meg inkább vár még egy évet a francia válogatott padjára.Halfkey írta:Teljesen egyetértek, viszont szerintem Conténak is van annyi esze hogy nem 3 védősben küldené fel ezt a Unitedet. Találna valami ideiglenes megoldást, aztán jövőre igazol.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
De szerintem amúgy Zizu jó megoldás lenne nekik.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 26., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 26., kedd 15:48
Ha leosztom a perceit, akkor kijön, hogy 33 meccsen hozott 36 kanadai pontot, ami több, mint jó. Nyilván a kupa meccsek megnyomták a számait, és a ligában volt visszaesés, de , ha mellé rakom, hogy pl Hakimi elment mögüle, meg nyáron már nagyon ment volna a United-be szerintem így is jó szezont hozott. Ugye kupát be is húzták, ahol végig elég baszó volt, és ha megnézem, hogy teljesített a BL helyen végző csapatok ellen, meg mondjuk a tavaly BL helyre odaérő Gladbach ellen, akkor pláne nem mondanám rossznak a szezonját.Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.
HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. október 26., kedd 15:43
Nem is kap lehetőséget hogy megmutatja mi is rejtőzik benne,majd talán az új edző több lehetőséget ad nekiPad'em írta:Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.poronty írta: Minimum 2, de az utolsó éve se volt rossz egyébként.
Hát igen, így megy ez, egy-két jobb év, csipetnyi marketing és hype, aztán bumm így lesznek a sztárok. Pláne utóbbi években már fiatalon, kb teljesítmény nélkül pár jobb meccs után ki vannak kiáltva. Aztán vagy lesz belőlük valami, vagy nem. Persze Sanchóban nyilván több van mint amit Manchesterben mutat.Reteti írta:
A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közül
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 26., kedd 15:36
Valóban, most megnéztem, tényleg két éve is fasza volt, tökre egy rémlett. De az utolsó azért már jónak nem mondható.poronty írta: Minimum 2, de az utolsó éve se volt rossz egyébként.
Hát igen, így megy ez, egy-két jobb év, csipetnyi marketing és hype, aztán bumm így lesznek a sztárok. Pláne utóbbi években már fiatalon, kb teljesítmény nélkül pár jobb meccs után ki vannak kiáltva. Aztán vagy lesz belőlük valami, vagy nem. Persze Sanchóban nyilván több van mint amit Manchesterben mutat.Reteti írta:A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közülPad'em írta:
Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.
Sok a tehetséges fiatal a Bundesligában, de tény, hogy külföldön sorra sülnek be mostanában lsd. Werner, Havertz, Sancho, Jovic.
HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. október 26., kedd 15:15
A Mu szarban volt(van) pengetni kellett nekik valami jobb hangzatos nevet ez volt Sancho A Dortmund szépen felhaypolta egy két polcal feljebb téve mind ahová való és a a Mu ráugrott.Werner Havertz Jovic mind remek fiatal játékos csak túl nagyot ugrottak egyszerre.Német középcsapatból világelit.A német csapatok mind ezekre a játékosokra építették rá a játékukat ők adták a fazont a csapataiknak de az új top klubjaikban egy játékosok a sok közülPad'em írta:Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.Reteti írta:
Sancho sztár??Már a Dortmundban is az utolsó évében elég gyenge volt
Sok a tehetséges fiatal a Bundesligában, de tény, hogy külföldön sorra sülnek be mostanában lsd. Werner, Havertz, Sancho, Jovic.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 26., kedd 15:03
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 26., kedd 14:52
Miért mennyi volt?poronty írta:Az, hogy 1 jó szezonja volt, az nem tény, hanem butaság.Miért mi? Tény, hogy egy jó szezonja volt, de az manapság bőven elég hogy felhypeoljanak. 9. legértékesebb játékos a földön TM szerint (aminek nyilván nem sok köze van a valósághoz, de jelzi, hogy sztárnak van kikiáltva.) Plusz az ára is eléggé erre enged következtetni.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 26., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. október 26., kedd 14:46
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem