ANDS írta:
Nyilván, azzal kell főzni, ami van.
De nekem orrnehéznek tűnik ez a keret. Ancelotti nyilván nem tehet róla, azzal főz, ami van, ahogy ZZ is tette.
A védősor kerete nagyon vékonynak tűnik, tavaly is elfogyott a jh poszton bevethetők száma (először kidőlt Carvajal, aztán Lv, aztan Fede, aki már abszolút nem való oda). Egyetlen probléma jött ehhez idén, hogy aki meg jh és posztra képzett, azt kölcsönadta a klub-Odri.
Középen a 2 belső védő posztról távozott 2 alapember, jött helyette 1 Alaba.
Eddig 2 ember hiányzik - tavalyhoz képest - a védelemből.
Persze, hogy több gólt kap a csapat.
Elől megvan a mennyiség, csak kérdés, kinek kellene játszani. Rodrynak is, Hazardnak is formába kellene kerülni, ahogy szerintem Jovicnak is. Miután ugye azzal kell főzni, ami van.
A kp- n kiváló a ckm, de s.o.s. fiatalítani kellene, Cama, Fede, Blanco, közülük is kb. 1 főt bír el egyszerre a legtöbb bajnokin a csapat.
Szóval, ez a fiatalítás türelmet igényel, lassú folyamat. Nem Ancelotti miatt lassú.
A támadók minősége ami a fiatalokat illeti, fog javulni, szvsz Vini egyre jobb, ami nálam Ancelotti érdeme 80%- ban.
A legnagyobb problémának a vékony védelmet érzem, és a CKM öregedését.
Ha érkezik is MBappe és Haaland, ezeket akkor is orvosolni kell.
+ a támadóknak helyzetbe is kell kerülni, el kell juttatni hozzájuk a labdát. Jovic és Marianoval megvan a mennyiség, csak ha pályán vannak, akkor is ritkán kerülnek helyzetbe.
Nehéz egyszerre 3 támadót formába hozni (Hazard, Jovic, Mariano).
Egy motivált és egészséges Bale is főnyeremény lenne elől, ha valaki, akkor Ancelotti tudja motiválni.
Én pont a gyenge támadók miatt gondolom, hogy baj van. azok nem tudnak elöl meccseket eldönteni, Osa ellen is: semmire nem mentünk volna egy "bikább" védelemmel. Jobban nem kapunk 0 gólt? Elöl csak darabra van sok ember, de Benzin kívül csak a 2 fejlődő brazil valami, azok ketten végre tényleg érnek most már 1,5 embert, de Bale, Haz., Ase, Jovic, stb. vagy mert sérült, vagy mert képtelen többre, de 0 amit mutattak idén (is).
Úgy meg nem vagyunk orrnehezek, mint 20 éve, amikor volt 4 védő meg 1 Make, aztán a másik kkp. is Guti volt.