szivritmus zavar, szabalytalan pulzus.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 31., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. október 31., vasárnap 9:21
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. október 31., vasárnap 9:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 31., vasárnap 8:58
Annyi lehet maximum, nem? Vagy hogy van most spanyolban?Babinho írta: 37.000 néző volt a camp nouban tegnap.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. október 31., vasárnap 8:23
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 31., vasárnap 6:05
semmivel nem gyengébb a keret, mint pl. egy Sevillának, sőt.cart írta:Szerintem 4-5 játékoson kívül a többiek nem igazán Barca kezdő szint. Közülük is Fati és Dembele állandóan sérült. A top 4-be kerülés lehet a reális elvárás ezzel a kerettel, de valószínűleg azért is rendesen meg kell küzdeniük majd.Kercsó írta: top3ra teljesen jó a keret. csak kellene egy olyan edző akinek vannak tökei.
HozzászólásSzerző: cart » 2021. október 30., szombat 23:25
Szerintem 4-5 játékoson kívül a többiek nem igazán Barca kezdő szint. Közülük is Fati és Dembele állandóan sérült. A top 4-be kerülés lehet a reális elvárás ezzel a kerettel, de valószínűleg azért is rendesen meg kell küzdeniük majd.Kercsó írta: top3ra teljesen jó a keret. csak kellene egy olyan edző akinek vannak tökei.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. október 30., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 30., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. október 30., szombat 12:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 11:22
HozzászólásSzerző: Kera » 2021. október 30., szombat 10:30
Azért abba a Messi veszteségbe úgy gondoljuk bele, hogy eladták még mellé az alsóhangon 20+ gólos Suarez-t, a középpályáról két embert is ( Rakéta és Viccdal), őket gyerekekkel pótolták, egy sérült Messi-pajti Aguero-val, és nem utolsó sorban Lord Bréjtvéjt-tel.Ramioli írta: Klonozni kellene nekik a fiatal Messit , mennyi de mennyi meccset köszönhetnek neki atya ég , már nincs meg az a + senki nincs aki csak a közelébe is érhetne , Cr is hatalmas veszteség volt de azért Benzema megrázta magát és elkezdte a gólokat szórni , náluk ilyen nem nagyon van..Nem tudom mikor fognak kiegyenesedni , de szerintem a Bl helyezésért is kapaszkodniuk kell nemhogy bajnoki cím.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. október 30., szombat 9:37
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 30., szombat 8:30
Nevekre jo, de teljesitmenyre mar igencsak necces a dolog. Tele vannak csikokkal, es olyan sztarokkal, akikre nem lehet 10 meccsen zsinorban szamitani. Ha Coutinho es Dembele osszeszedne magat, Aguero is formaba jonne, akkor tenyleg eselyesek lennenek a dobogora, de tul sok a haKercsó írta: top3ra teljesen jó a keret. csak kellene egy olyan edző akinek vannak tökei.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 30., szombat 7:39
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2021. október 30., szombat 7:13
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 29., péntek 20:15
Ha megtudod mit kap szólj veszek magamnak is'shutterisland írta:„Örülnék Xavi érkezésének. Biztos vagyok benne, hogy a gránátvörös-kékek megnyerik a bajnokságot – amelyben még sok fordulót rendeznek –, a BL-t, valamint a Király-kupát is. Utóbbi még el sem kezdődött. Lehet, hogy tévedek, de optimizmus nélkül az ember semmit sem ér. Tapasztaltam már lehetetlenebb dolgokat is a futballban.”
gaspart jo cuccot tolhat igy oregkorara.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 29., péntek 20:01
A VB-t kifelejtette'shutterisland írta:„Örülnék Xavi érkezésének. Biztos vagyok benne, hogy a gránátvörös-kékek megnyerik a bajnokságot – amelyben még sok fordulót rendeznek –, a BL-t, valamint a Király-kupát is. Utóbbi még el sem kezdődött. Lehet, hogy tévedek, de optimizmus nélkül az ember semmit sem ér. Tapasztaltam már lehetetlenebb dolgokat is a futballban.”
gaspart jo cuccot tolhat igy oregkorara.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 29., péntek 19:49
„Örülnék Xavi érkezésének. Biztos vagyok benne, hogy a gránátvörös-kékek megnyerik a bajnokságot – amelyben még sok fordulót rendeznek –, a BL-t, valamint a Király-kupát is. Utóbbi még el sem kezdődött. Lehet, hogy tévedek, de optimizmus nélkül az ember semmit sem ér. Tapasztaltam már lehetetlenebb dolgokat is a futballban.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 29., péntek 10:05
Szerintem bele. És ugye nem csak Xavi fizujáról van szó, hanem az egész stáb.babaking írta:Vagy akkor nyárig kap egy ideiglenes szerződést, és nyáron egy újat. Az opciós hosszabbítás is beleszámít? Mert ha igen akkor a Xavinak az elnök szavában kell megbíznia, hogy majd kap egy jobbat.Realista24 írta:
Elméletileg ez a kiegészítősdi nem megy, mert egyben fogják nézni az egészet. Szóval elképzelhető, hogy csak a nyártól nevezik ki, amikor adott esetben már jobban állnak anyagilag/felszabadul még fizetési keret.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem