illgner írta:Carloról azért sokat elmond, hogy a Bayernben az volt a játékosok kifogása, hogy unalmas és gyenge edzéseket vezet. És az nem most volt, hanem 4 éve. Az szerintem is nyilvánvaló, hogy nagyon elment mellette a világ futballja. Igen, nyert BL-eket, utoljára 2007-ben.pesta írta:
Vagy egy modernebb felfogású edző, aki nem abban bízik csak, hogy majd az egyéniségek megoldják, hanem összerak tudatos csapatmozgásokat, amikkel szét lehet szedni általában az ilyen szintű bunkereket.
Mostanra már meghaladta a foci azt, hogy majd az egyéniség megoldja.
Ancelotti már a 2000-es években is csak egy közepes edzőnek számított. Manapság pedig....inkább hagyjuk is, valahol Kínában vagy az araboknál lenne a helye.
Nekemis kicsit az volt az érzésem vele kapcsolatban hogy elment mellette a focivilág. De eddig rámcáfol. A támadásépítést eddig elég jól megszervezte, ahhoz képest meg ahol tartott tavaly ez a csapat szinte csodát művelt előrejátékban. A középpálya nálam egyenlőre elmegy, voltak azért sérülések meg formahanyatlások szoval ezzel még kivárok. Abban biztos vagyok hogy ellentétben velem a védekezésről mást gondolnak itt páran, de szerintem az sem annyira vészes, sőt azért látszik némi javulás is.
Ami nem tetszik az az hogy néha nem tudom eldönteni hogy a csapat mit szeretne, ezalatt az értem hogy néha magasan elkezdenek letámadni, ami néha teljesen felesleges sztem meg nem is müködik aztan kezdődik a baj.
Támadásban meg kicsit lassunak érzem a labdakihozatalokat.