Mondjuk az az állítás hogy nem keresnek vevőt, nem zárja ki hogy nem akarják eladni. Tudod, ha van már vevő, akkor nem kell keresni.

HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 4., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 4., csütörtök 11:53
https://444.hu/2021/11/04/karacsony-ger ... -epuleterefüst írta: Összedobjuk páran a pénzünket? Megvehetnénk Karigeritől a városházát.![]()
Az utolsó 2-3 perc kb végig erről szól.Ellenben nem találom benne azt a részt, ami arról szólna, hogy ők ne tudnának kormányozni.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 4., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. november 4., csütörtök 8:32
Ennek a nőnek a stílusa valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem. Én az utóbbi kategóriába tartozom, de végig szenvedtem azt a 12 percet.Pipita írta: Pottyondy Edina új videója is zseniálisra sikeredett, nagyon ajánlom mindenkinek. Főleg azoknak, akik még mindig elhiszik hogy ők legalább tudnak kormányozni.
Szerintem nem, csomó egyéni kerületet vinni fog az ellenzék, márpedig ha nincs 106-ból 100 mandátum, akkor nincs kétharmad se.a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 2., kedd 10:32
Végülis hívtak már rosszabbnak is.hehetheoriginal írta: a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
frocsogo nyuggerek hada elintezi a szavazast megint, mert beloluk mar csak a ratko korszak miatt is most sokkal gecitobb van, mint fiatalbol (szukitem a halmazt, ertelmes fiatalbol).
ertelmes ember nagy nehezen kenytelen kelletlen leszavazna mzp-re, de o is erzi, hogy ot vagy megeszi/megveszi/ellehetetleniti kilora ferkó, vagy marad az ahitott 3. lehetoseg, (a pl korabban altalam emlitett puzser-vona-schiffer vonal), ami meg ki sem alakult, ahol visszater az ertelmes politika, aminek valoban valodi celjai vannak, es adott iranyzatbol es felfogasbol mindig az optimalisat, az adott problemanak megfelelo megoldast valasztja.
(igen, ezt azt jelenti, hogy aki sztem nem ilyen, az gecire nem ertelmes, hanem ostoba, naiv fasz)
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 2., kedd 10:09
Szerintem nem, csomó egyéni kerületet vinni fog az ellenzék, márpedig ha nincs 106-ból 100 mandátum, akkor nincs kétharmad se.a bekemenetet es ra a teljes csod ellenzeki rendezvenyt nezve garantalt az ujabb 2/3ad.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 2., kedd 10:06
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 2., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 30., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 30., szombat 12:04
Honnan tajekozodsz?'shutterisland írta: ugy latszik, hogy ezt a "cegek sajat hataskorben kotelezove tehetik dolgozoik koreben az oltast" dolgot eleg nehezen fogadja a tarsadalom be, legalabb is az oltatlan reteg elegge belazadt megint.
meg a vegen viktorunk magara haragitja az oltaselleneseket ami azert jo par szazalek.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 28., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 28., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:36
Ilyenkor érvényesül a többség dönt és a nagy számok törvényének elve.babaking írta: Amikor nem mehet majd munkahelyre és boltba sem az már az lesz. Ès azt írtam, hogy közel van a határhoz - nem azt, hogy már átlépte.
Azért értem meg a kétkedőket, mert bár egyre több adat van de bizonyos korosztályoknál, alapbetegségeknél kevés. Ehhez hozzájön az, hogy előfordult már a világtörténelemben, hogy a nagy gyógyszercégek a profit érdekében sumákoltak.
Egy egészséges felnőtt esetében sztem nincsen nagy kérdés. De pl aki szülő és el kell dönteni, hogy beoltatod es a 14 éves gyerekedet az talán nem olyan egyszerű, és megértem ha óvatosabb szeretne lenni valaki vagy fél.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 28., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:11
Az, hogy valaki nem mehet korlátlanul szórakozni, az nem száműzetés.babaking írta:Ez már elég komoly kötelezettség. Én abszolút oltáspárti vagyok, "hiszek" a tudománynak. (a hiszek a tudomány esetében ugye nem feltétlen a jó szó, de talán értitek). Emellett azért meg vagyok áldva egy egészséges szkepticizmussal azért, de az a tudományban is alapfeltétel.géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
Visszatérve az eredeti gondolathoz - abszolút oltáspárti vagyok, ezek az intézkedések már elég erősen közelítenek ahhoz a határhoz amit még elfogadhatónak tartok. Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 28., csütörtök 14:08
babaking írta:*Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem