babaking írta:*Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
Miért érted meg a kétkedőket?

Amúgy én üdvözlöm pártunk és kormányunk maszkos döntését. Bár nekem homoff.-ban full mindegy, de pl. aki kisgyerekkel megy buszon/vonaton, az lehet megússza így, hogy nem adja ki az aeroszoljait egy fertőzött, mert gyerekre hogy adsz, ellenben oltást nem kaphat..
Abszolút kötelezővé tehették volna amúgy (de nyilván választás előtt nem fogják), pedig a számokból látszik, hogy szabad a csók az országban, terjed ez a sz@r. Nem értem a "félést" az oltástól..
A kórházban lévők 99%-a nincs beoltva. --> ebből meg az látszik tisztán, hogy aki be van oltva, valószínű megmarad..
Abba bele se megyek, hogy egy barátom apja tavasszal a vírusba magába, a nagybátyja pedig valószínű szövődményben halt meg 2 hete. Szóval ha túl is éled oltatlanul (hisz túl lehet, nyilván), lehet még később baj belőle..