meg a vegen viktorunk magara haragitja az oltaselleneseket ami azert jo par szazalek.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 30., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 28., csütörtök 15:38
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 28., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:36
Ilyenkor érvényesül a többség dönt és a nagy számok törvényének elve.babaking írta: Amikor nem mehet majd munkahelyre és boltba sem az már az lesz. Ès azt írtam, hogy közel van a határhoz - nem azt, hogy már átlépte.
Azért értem meg a kétkedőket, mert bár egyre több adat van de bizonyos korosztályoknál, alapbetegségeknél kevés. Ehhez hozzájön az, hogy előfordult már a világtörténelemben, hogy a nagy gyógyszercégek a profit érdekében sumákoltak.
Egy egészséges felnőtt esetében sztem nincsen nagy kérdés. De pl aki szülő és el kell dönteni, hogy beoltatod es a 14 éves gyerekedet az talán nem olyan egyszerű, és megértem ha óvatosabb szeretne lenni valaki vagy fél.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 28., csütörtök 14:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 14:11
Az, hogy valaki nem mehet korlátlanul szórakozni, az nem száműzetés.babaking írta:Ez már elég komoly kötelezettség. Én abszolút oltáspárti vagyok, "hiszek" a tudománynak. (a hiszek a tudomány esetében ugye nem feltétlen a jó szó, de talán értitek). Emellett azért meg vagyok áldva egy egészséges szkepticizmussal azért, de az a tudományban is alapfeltétel.géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
Visszatérve az eredeti gondolathoz - abszolút oltáspárti vagyok, ezek az intézkedések már elég erősen közelítenek ahhoz a határhoz amit még elfogadhatónak tartok. Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 28., csütörtök 14:08
babaking írta:*Megértem azokat az embereket akiknek kételyei vannak, illetve vannak emberek akik nem is oltathatják magukat. Ezeket az embereket sem szabad kizárni a társadalomból és otthonlétre száműzni szerintem.géza írta: Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 28., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 28., csütörtök 13:49
Ez már elég komoly kötelezettség. Én abszolút oltáspárti vagyok, "hiszek" a tudománynak. (a hiszek a tudomány esetében ugye nem feltétlen a jó szó, de talán értitek). Emellett azért meg vagyok áldva egy egészséges szkepticizmussal azért, de az a tudományban is alapfeltétel.géza írta:Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.Faust írta: Ez teljes mertekben a felelosseg atharitasa, de nem hinnem, hogy ez magyar jelenseg lesz, sehol nem merik meghozni a torvenyileg kotelezo oltast.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 28., csütörtök 13:38
Ausztriaban csak akkor mehetsz barhova, ha atestel a viruson, vagy oltva vagy. Nem kotelezo oltatni, de tesztelessel mar nem lehet etterembe, moziba, stb. menni.Faust írta: Ez teljes mertekben a felelosseg atharitasa, de nem hinnem, hogy ez magyar jelenseg lesz, sehol nem merik meghozni a torvenyileg kotelezo oltast.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 28., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 28., csütörtök 12:59
Biztos vagyok benne, hogy a fő ok ez volt.CS0ki írta:Persze azért a felelősséget le is tolták magukról
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. október 28., csütörtök 12:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 28., csütörtök 11:34
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 28., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 28., csütörtök 11:09
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 28., csütörtök 10:55
Csakazoltasved Viktor ismet segget csinalt a szajabol. Hozzateszem, nagyon helyesen. Maszk nelkul megint brutalisan bedurranna a jarvany.Kormany írta: A munkaadók szervezeteinek javaslatára a cégek előírhatják az oltást az alkalmazottak számára.
A közösségi közlekedésben november 1-től kötelező lesz a maszkviselés
Az egészségügyi intézményekben látogatási tilalmat rendelnek el, a szociális intézményekben ezt a tilalmat az intézményvezetők rendelhetik el
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 20:01
Sőt, ha zárat cserél is elég bonyolult ügy visszafordítani, ahogy hallottamsámat írta:Milyen szerződést? Nincs olyan szerződés, ami felülírja a birtokban levő védelmét. Közjegyzői okiratot lehet vele aláíratni, de az sem 1-2 hónap, mire végrehajták, a moratórium ideje alatt pedig senkit sem kehet kitenni. Közben meg szétverheti az ingatlant a bérlő, az életben nem hajtod be rajta a kárt.nmate írta:
Amennyiben aláír ilyen szerződést a tulaj, igen. Volt már nekem, akinek odatoltam egy jogász által írt normális szerződést és mondta, hogy na ilyeneket nem, mert én ki akarom használni. Elméletben egyszerű ez csak.
HozzászólásSzerző: sámat » 2021. október 27., szerda 19:59
Milyen szerződést? Nincs olyan szerződés, ami felülírja a birtokban levő védelmét. Közjegyzői okiratot lehet vele aláíratni, de az sem 1-2 hónap, mire végrehajták, a moratórium ideje alatt pedig senkit sem kehet kitenni. Közben meg szétverheti az ingatlant a bérlő, az életben nem hajtod be rajta a kárt.nmate írta:Amennyiben aláír ilyen szerződést a tulaj, igen. Volt már nekem, akinek odatoltam egy jogász által írt normális szerződést és mondta, hogy na ilyeneket nem, mert én ki akarom használni. Elméletben egyszerű ez csak.sámat írta: Albérlet: nincs a bent lakó/birtokban levő kiszolgáltatva, csak sokan nincsenek tisztában a jogaikkal bérlőként. Erről elég sokat tudnék írni.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem