aRealista24 írta: Na, az van, hogy Koeman végkielégítése 12 millió, így a teljes új edzői stábnak összesen 2,9 milliót lehet maximum fizetni.
bárki is jön, rosszabb biztos nem lesz.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. október 28., csütörtök 9:31
aRealista24 írta: Na, az van, hogy Koeman végkielégítése 12 millió, így a teljes új edzői stábnak összesen 2,9 milliót lehet maximum fizetni.

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 28., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 28., csütörtök 9:24
De hat meg a zsenialis Szetyient sem fizettek ki, nem?Realista24 írta: Na, az van, hogy Koeman végkielégítése 12 millió, így a teljes új edzői stábnak összesen 2,9 milliót lehet maximum fizetni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 9:21
Sergi Barjuán, elvileg.CS0ki írta: Ki is a barca b edzője?![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. október 28., csütörtök 9:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. október 28., csütörtök 9:08
Miért, van nekik minőségi cseréjük akit el lehetne képzelni hogy játszanak helyettük?pheco írta: Gondolom Xavinal ugyanugy alap lesz Pique, Busquets, Alba meg par evig, szoval jojjon csak![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 28., csütörtök 8:51
Ettől tartok én is legjobban, meg hát Roberto, a jollyjoker.pheco írta: Gondolom Xavinal ugyanugy alap lesz Pique, Busquets, Alba meg par evig, szoval jojjon csak![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. október 28., csütörtök 8:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 28., csütörtök 8:46
Nem tudom, Contéra nem annyira:DRealista24 írta:
Van olyan edző amúgy? Vagy Contéra gondolsz?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 8:31
Van olyan edző amúgy? Vagy Contéra gondolsz?csababarca írta:Amit láttam abból a pár meccsből, ahol irányított, az alapján van neki.Realista24 írta: Neki mi elképzelése van a fociról? Tikitaka, piszipaszi, majd a végén Messi beveri. Az egyenletben a hiba, hogy már nem lesz Messi.
Vagy van önálló filozófiája?![]()
Az hogy elment mellette az idő, és olyan embereke kellenek hozzá, amilyenek nem állnak majd rendelkezésére, hát az mindegy:D
De leírtam én milyen típust hoznék, csak olyat biztos nem fogunk hozni, túl logikus lenne.
Úgyhogy kb csak Xavi maradt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 28., csütörtök 8:24
Amit láttam abból a pár meccsből, ahol irányított, az alapján van neki.Realista24 írta: Neki mi elképzelése van a fociról? Tikitaka, piszipaszi, majd a végén Messi beveri. Az egyenletben a hiba, hogy már nem lesz Messi.
Vagy van önálló filozófiája?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 8:14
Neki mi elképzelése van a fociról? Tikitaka, piszipaszi, majd a végén Messi beveri. Az egyenletben a hiba, hogy már nem lesz Messi.csababarca írta:Lehet röhögni rajta, de itt most olyan edző kell (ha ő ha nem) akinek egyáltalán van valamiféle elképzelése a fociról.Realista24 írta: Xavit írják megint, mint legesélyesebb.
Kvalitásai már most látszódnak. Rövid edzői pályafutása alatt, amely nagyjából 2 éves, már 7 kupát nyert. Csapatával közel 600!!! - igen jól látod HATSZÁZ - napja veretlen.
Ki más lehetne ideálisabb Xavinál?
Most megnézed a barcát, az utóbbi 2-3 évben egy csürhe volt. Kimentek a pályára, volt pár sablon amihez nyúltak, 95%ban Messihez kötődött. Most maradt az 5%, ami semmire nem jó.
Gyenge a keret, tény. De egy értelmes edzővel (pl Ancelottival hogy mást nem mondjak) ennél jobb eredményeket kellene hozni. Meg jobb játékot is.
Lásd bármelyik kiscsapat, aki tudatosan focizik.
btw, én nem vagyok Xavi párti, én annak örülnék, ha jönne egy tökös, külsős edző, és rendbetenné az öltözőt, megmondaná a 18-19 éves szupersztároknak, hogy hajtsák le a gallért, még egy egyeneset nem rúgtak a labdába. Az öregeket meg kivágná a lelátóra.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 28., csütörtök 8:02
Lehet röhögni rajta, de itt most olyan edző kell (ha ő ha nem) akinek egyáltalán van valamiféle elképzelése a fociról.Realista24 írta: Xavit írják megint, mint legesélyesebb.
Kvalitásai már most látszódnak. Rövid edzői pályafutása alatt, amely nagyjából 2 éves, már 7 kupát nyert. Csapatával közel 600!!! - igen jól látod HATSZÁZ - napja veretlen.
Ki más lehetne ideálisabb Xavinál?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 7:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 28., csütörtök 6:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 28., csütörtök 6:35
Nagy vagy.Remy írta: Áldott legyen Koeman neve! Maradjon soká!![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 28., csütörtök 6:16
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2021. október 28., csütörtök 6:16
HozzászólásSzerző: Cali » 2021. október 28., csütörtök 5:34
Ez megint szép volt!Remy írta: Áldott legyen Koeman neve! Maradjon soká!![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem