OFF
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Egyébként a ti fejetekben egy világjárvány krízisének megoldása hogyan néz ki? Ha a rövid idő alatt kifejlesztett védőoltás nem játszik.
Vagy mivel te személyesen még nem feküdtél félholtan az intenzíven, világjárvány sincs, nem is volt.
Vagy mivel te személyesen még nem feküdtél félholtan az intenzíven, világjárvány sincs, nem is volt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Arra a statisztikára gondolsz, amit az a kormány gyárt és közöl, amelyik a negyedik hullám közepén “mindenmentes” milliós látogatójú kiállítást és békemenetet szervez?! Könyörgöm…Nika91127 írta:Majd amikor jön a statisztika, hogy mennyi oltott és mennyi oltatlan került lélegeztetőgépre és kellett több napig az ITO-n lenni...hehetheoriginal írta: 1 ev az neked hosszu tav?
Van c opcio is, de ugye a sok birka embernek felulrol gondoskodo kez kell, aki megmondja mit kell tenni, hogy kell elni, kire kell szavazni, mi a helyes, mi az egeszseges es mi a jo. Nehogymar tudja barki is, megalljon gondolkodni egymaga, magaba szivva az osszes elerheto információt es sajat maga donthessen felelosen a sajat eleterol. Ez teljesen elkepzelhetetlen ugye, most hogy fejben megyunk vissza a sotet kozepkorba csak modernkori eszkozokkel.
Btw a sok lezaras (fullertelmetlen) es hatasa olyan szinten bassza tonkre es tette lefele spiralba a vilaggazdasagot, hogy nem a virustol lesz itt pityerges.![]()
Azt szeretem ezzel a logikával, hogy ugye semmi sem biztos soha. Hisz ha 5 évig teszteljük, mi van ha 6 év múlva leállítja a gonosz oltás mindenki szívét? Ha 20 évet teszteljük, mi van ha 21? Akkor már nem baj ha meghalunk? Az lenne a megoldás ha 20 évesek vagyunk, hogy várjunk 50 évet?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Majd amikor jön a statisztika, hogy mennyi oltott és mennyi oltatlan került lélegeztetőgépre és kellett több napig az ITO-n lenni...hehetheoriginal írta: 1 ev az neked hosszu tav?
Van c opcio is, de ugye a sok birka embernek felulrol gondoskodo kez kell, aki megmondja mit kell tenni, hogy kell elni, kire kell szavazni, mi a helyes, mi az egeszseges es mi a jo. Nehogymar tudja barki is, megalljon gondolkodni egymaga, magaba szivva az osszes elerheto információt es sajat maga donthessen felelosen a sajat eleterol. Ez teljesen elkepzelhetetlen ugye, most hogy fejben megyunk vissza a sotet kozepkorba csak modernkori eszkozokkel.
Btw a sok lezaras (fullertelmetlen) es hatasa olyan szinten bassza tonkre es tette lefele spiralba a vilaggazdasagot, hogy nem a virustol lesz itt pityerges.
A sok kötelező oltás mellékhatásprofiljait is mindenki keni-vágja, ugye?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már ha elhiszed, amit lehoznak, vagy azt mi alapján szelektálod?Nehogymar tudja barki is, megalljon gondolkodni egymaga, magaba szivva az osszes elerheto információt es sajat maga donthessen felelosen a sajat eleterol. Ez teljesen elkepzelhetetlen ugye, most hogy fejben megyunk vissza a sotet kozepkorba csak modernkori eszkozokkel.
Honnan tudod, hogy nem lobbi áll egyik vagy másik oldal mögött?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
1 ev az neked hosszu tav?
Btw a sok lezaras (fullertelmetlen) es hatasa olyan szinten bassza tonkre es tette lefele spiralba a vilaggazdasagot, hogy nem a virustol lesz itt pityerges.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Ahol x egyenlo.. Mar eltelt 1 ev, mennyit akarsz meg varni?
B opcio, ami az oltaselleneseket is meggyozi, hogy akkor fel (vagy negyed ?) evente 1-1 honapra zarjuk be szigoru karantenba a vilagot, amilyen Kinaban volt, mondjuk 5 even keresztul, amig tesztelik azt a 10 vagy 100 ezer embert, akit 2020 oszen oltottak be. Gondolom ezzel nem lenne problema.
B opcio, ami az oltaselleneseket is meggyozi, hogy akkor fel (vagy negyed ?) evente 1-1 honapra zarjuk be szigoru karantenba a vilagot, amilyen Kinaban volt, mondjuk 5 even keresztul, amig tesztelik azt a 10 vagy 100 ezer embert, akit 2020 oszen oltottak be. Gondolom ezzel nem lenne problema.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Milyen alapon lehet kötelezővé tenni valamit, amirol senki nem tudja, hogy x idon belul milyen hatasa lesz az emberi szervezetre, mert lohalalban lett kifejlesztve es nem teszteltek rendesen, mint ahogy kellett volna? Emiatt vannak oltasellenesek, nem amiatt, mert mindenkit direkt meg akarnak fertozni. Es innentol meg az egyen szabadsaga tobbet er es fontosabb, mint barmilyen politikai maszlag vagy nem teljesen korrekt orvosi info vagy talalgatas.
Ha olyan biztos lenne a vakcina, es relevans infokkal, adatokkal lenne alatamasztva, mar reg mindenutt megfelelo bizalom lenne iranta es az orszagok nyugodt szívvel tehetnek kotelezove.
Ehelyett most is csak a talalgatas megy, meg a fohaszkodas, menet kozben derul ki, hogy melyik cucc mennyire ved vagy nem ved es melyik varianstol.
Ha olyan biztos lenne a vakcina, es relevans infokkal, adatokkal lenne alatamasztva, mar reg mindenutt megfelelo bizalom lenne iranta es az orszagok nyugodt szívvel tehetnek kotelezove.
Ehelyett most is csak a talalgatas megy, meg a fohaszkodas, menet kozben derul ki, hogy melyik cucc mennyire ved vagy nem ved es melyik varianstol.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20211 ... tas-507748h3x0r írta: Téma: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Abban mindenkepp egyertunk, hogy a kormany hibaja. Marmint az, hogy nem vezetik be a kotelezo oltast. Megy ez, hogy vegyetek fel maszkot meg nem is; legyenek korlatozasok, de azert megse. Oltakozzatok, de nem tesszuk kotelezove, most epp ratoljuk a cegekre.hehetheoriginal írta:
Bocsanat, de az a kormany es az egeszsegugy hibaja es baja, nem az egyszeri allampolgarokon kellene ezt leverni es lelkifurkat okozni akarni nekik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Téma: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Abban mindenkepp egyertunk, hogy a kormany hibaja. Marmint az, hogy nem vezetik be a kotelezo oltast. Megy ez, hogy vegyetek fel maszkot meg nem is; legyenek korlatozasok, de azert megse. Oltakozzatok, de nem tesszuk kotelezove, most epp ratoljuk a cegekre.hehetheoriginal írta:Bocsanat, de az a kormany es az egeszsegugy hibaja es baja, nem az egyszeri allampolgarokon kellene ezt leverni es lelkifurkat okozni akarni nekik.h3x0r írta:
Kit veszelyeztetsz? Peldault azt, aki be van oltva, egy szaros rutin mutetet kene elvegezni rajta, de mar hetek ota csuszik, mert a nover a mutet helyett a covidosokat kell ellassa a korhazban, akik 90 vagy 95 szazalekban nincsenek beoltva.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A bérlő is tud zárat cserélni és elég macerás visszarendezni a dolgot, de legalábbis sokáig tart. Bár lehet azóta már változtak a törvényi feltételek.nmate írta: Jó, ez elsőre jobbnak tűnt-, valóban hülyén hangzik, de én nem lennék meglepve, ha már találkozott volna valaki ilyennel.
Amúgy, ez a bérlő jogok is olyan, hogy oké, zárat cserél, az nekem hol jó? Nem tudom használni a lakást addig sem, amg nem cserélik vissza. Pont eleget tud szopatni, én meg addig is ki vagyok szolgáltatva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó, ez elsőre jobbnak tűnt-
, valóban hülyén hangzik, de én nem lennék meglepve, ha már találkozott volna valaki ilyennel.
Amúgy, ez a bérlő jogok is olyan, hogy oké, zárat cserél, az nekem hol jó? Nem tudom használni a lakást addig sem, amg nem cserélik vissza. Pont eleget tud szopatni, én meg addig is ki vagyok szolgáltatva.
-
ThePilgrim
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
De mi más lennél egy bérleti jogviszonyban, mint bérlő?nmate írta: Áthoztam ide albérletet.
Nem igazán értem, egy szerződésbe azt írok bele amit akarok, nem? A jogok meg csak akkor illetnek, ha ki van benne mondva, hogy én bérlő vagyok. Vagy tévedek?
Persze, csak egy hülye ír alá szar szerződést, de a tulajok jó része hülyének is néz mindenkit simán.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Áthoztam ide albérletet.
Nem igazán értem, egy szerződésbe azt írok bele amit akarok, nem? A jogok meg csak akkor illetnek, ha ki van benne mondva, hogy én bérlő vagyok. Vagy tévedek?
Persze, csak egy hülye ír alá szar szerződést, de a tulajok jó része hülyének is néz mindenkit simán.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
igyekszem én is majd zaklatni őket.Halfkey írta: Nekem pozitívak és meglepőek a tapasztalataim mostanában ilyen ügyekben. Keveset várok dolgokra az állami faszságokkal kapcsolatban, főleg ha 'zaklatom őket'. Bank más tészta![]()
hátha felgyorsul. meg most ráállt az önkormányzattól is a közművekért felelős arc, mondta megpróbál intézni valamit.
de eleve júliusban adtam le az igényt, október közepén sikerült megküldeniük a tájékoztatót, azután hogy hívogattam őket.
belejátszott, hogy az elmű/elmászt épp beolvasztják az eonba. vagy felvásárolta az eon, nem tudom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nekem pozitívak és meglepőek a tapasztalataim mostanában ilyen ügyekben. Keveset várok dolgokra az állami faszságokkal kapcsolatban, főleg ha 'zaklatom őket'. Bank más tészta
- csababarca
Most annak járok utána hogy a tervezés 4 hónap futamideje meg az engedélyezés 6 hónapra megadott futamidejét valahogy lecsökkentsem. Bár erre nem lesz ráhatásom nyilván.Halfkey írta: Ebben nem vagyok biztos, de sztem generátor is működhet ha valamiért siettetni akarod a lakhatásit.
Ebben nem vagyok biztos, de sztem generátor is működhet ha valamiért siettetni akarod a lakhatásit.
- csababarca
Köszi.Halfkey írta: Csababarca lakhatási:
Ház áll, fűtés, víz, áram, min 1 fürdőszoba teljesen kész, min. egy szoba teljesen leburkolva, 'konyha', vagy annak csúfolt valami (asztal, rezsó, mikro), külső és belső nyílászárók mind kész. Wc nem lehet egy légtèrben konyhával.
Áram jó kör lesz
azt tudom, hogy nem lehet, eleve így lett a terv is megcsinálva.
akkor jól gondoltam, két gyerekszobát hátul majd idővel berendezzük.
meg apróbb munkák persze. hátha jövő ilyenkorra meglesz legalább szerkezetkészre...köcsög eon szívat a több mint egy éves rendszerkiépítéssel...mikor mindkét irányba 40-40 méterre ott a vezeték, amire a házak vannak kötve, de nekünk 600 méterről akarják odahozni, 3 utcával feljebbről.
Csababarca lakhatási:
Ház áll, fűtés, víz, áram, min 1 fürdőszoba teljesen kész, min. egy szoba teljesen leburkolva, 'konyha', vagy annak csúfolt valami (asztal, rezsó, mikro), külső és belső nyílászárók mind kész. Wc nem lehet egy légtèrben konyhával.