Amúgy kíváncsi vagyok, hogy mit buliznak ki Ferihegyből. Visontánál már láttuk a nagy jótéteményt

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 27., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. október 27., szerda 10:41
Egyetertek.Faust írta:Ezt mondjuk erosen ketlem, de egyebkent az sem palya, hogy ha egy kompetens maffiozo bandat allitasz szembe az inkompetens maffiozo bandaval. Nyilvan mindig az inkompetens marad alul, de nem a kompetencia merceje a legfobb problema veluk, ezt nem fogja fel szinte senki, annyira polarizalt ez a vita.Raúlito írta: Sajnos az ellenzéki média miatt itt is sokan elhiszik, hogy ez a rendszerváltás utáni időszak mélypontja, holott az 2006 és 2010 között volt.
Egyebkent abban egyetertek, hogy bar arnyaltan kezelve, de a jo donteseket el kell ismerni, szimplan ostobasag nem igy tenni.
Es egyebkent ezek a pozitivumok, amik fel lettek hozva, mennyire balanszoljak azokat a dolgokat, amit ennek az amugy is elbaszott nepnek a lelkiallapotaval tettek, es tesznek minden nap, az is egy masik vita.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 27., szerda 10:11
Ezt mondjuk erosen ketlem, de egyebkent az sem palya, hogy ha egy kompetens maffiozo bandat allitasz szembe az inkompetens maffiozo bandaval. Nyilvan mindig az inkompetens marad alul, de nem a kompetencia merceje a legfobb problema veluk, ezt nem fogja fel szinte senki, annyira polarizalt ez a vita.Raúlito írta: Sajnos az ellenzéki média miatt itt is sokan elhiszik, hogy ez a rendszerváltás utáni időszak mélypontja, holott az 2006 és 2010 között volt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 27., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2021. október 27., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 9:50
Erre azért reagálnék, mert az ember alap esetben azért adatta be az oltást, hogy megvédje őt a vírus súlyos következményeitől, ebben pedig az orosz elméletileg jó.A Sinopharm ketes hatasossaga es a Szputnyik nemzetkozi elutasitottsaga mellett en ezt nem tartom pozitivnak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 27., szerda 9:47
Most tok jo, de emiatt eveken at a minimalis karbantartasokat tudtak csak elvegezni a rendszereken, vagy meg azt sem. Vannak tersegek, ahol nyaron elfogy a viz es ugye volt olyan is, hogy a szemetet sem akartak elvinni...füst írta: Rezsicsökkentés, ami mindig is nevetség és bírálat tárgya volt, mostanra kezdett el gyümölcsözni a növekvő energia és gázárak hatásai nem jelennek meg a fogyasztói számlákban.
A Sinopharm ketes hatasossaga es a Szputnyik nemzetkozi elutasitottsaga mellett en ezt nem tartom pozitivnak. Az viszont pozitiv, hogy gyorsan elkezdtek oltani, habar vannak ketsegeim a kozolt szamokkal kapcsolatbanfüst írta: korai nagy mennyiségű vakcinabeszerzés
Maximum a Karpatokon belul, a nyugatra koltozottek csak arra jok, hogy hazautaljak a penzuket.füst írta: Magyar diaszpóra gondozása
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 27., szerda 9:45
Köszi! Van benne bőven igazság szerintem, pláne a gazdasági részében. Szerintem ezt sokan nem is vitatják, nem is ezek miatt akarnak tőlük sokan megszabadulni. És amikor a kormányt értékeljük szerintem ezeket a pontokat is figyelembe kell venni, nem csak a másik listát.füst írta:
Rendben, most előre leírom, hogy shitstormra számítok, amire természetesen nem fogok már reagálni.
a fontossági sorrendet nem tudom meghatározni, mert van olyan eredmény ami tök közömbös az emberek számára, és nem lehet kampány célra használni. És ugye a Covid ...
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 27., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 27., szerda 9:37
Ne már, évekig lófaszt nem kaptak, egy kezdő rezidens bruttó 220-as alapbért vitt haza, majd most örömködjünk a gesztusnak, hogy átlagbér felé valamivel felhúzták a rezidens orvosok fizuját (bocs, csak erről van adatom, de amúgy a szakorvosoké nem sokkal emelkedett) azzal, hogy szolgálati jogviszonyt dugtak az orruk alá, amikor nagy részük a járvány alatt amúgy is 220-240 órán át ápolóhiány mellett pakolta a hullákat a covid osztályokon, miközben vezérünk csapata képmutatóan hadarta a facebookon, hogy van elég lélegeztőgép és a háttérben épp az önkormányzati lakások bezsebelésén dolgozott?füst írta:Orvosok béremelése, hálapénz megszűntetése
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 27., szerda 9:30
Rendben, most előre leírom, hogy shitstormra számítok, amire természetesen nem fogok már reagálni.babaking írta: Felőlem írhatod, birkózni senki nem fog, max abba belekötni amit írsz![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 27., szerda 9:22
Öhömm... De!Faust írta: Jo, az nem kormanyspecifikus, hogy mindent ugy csinalnak meg, hogy lehetoleg egy even belul ujra meg kelljen toldozni-foltozni.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 27., szerda 9:16
Nem is értem a 81-est, rég elzárt autóút kellene legyen, mint a várpalotai elkerülő. Budapest után Magyarország 2 legnagyobb ipari városa, de bazmeg olyan út megy ott, hogy 2 személyautó alig fér el sok helyen.Realista24 írta:81-es út megvan
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 9:07
81-es út megvan?Marky írta: Ha mindent tokeletesen csinalnanak, akkor egy ido utan nem lenne munka![]()
En az M3 boviteset varom, mint a messiast. Hatvan-Budapest kozott eletveszelyes minden reggel es delutan, hetvegente pedig meg ott vannak az orult vendegmunkasok is. A vasutfejlesztes pedig annyira jol sikerult, hogy meg lassabb lett![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 27., szerda 9:04
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 27., szerda 8:41
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 27., szerda 8:39
a technológiát nem tudom, de huplis lett. És a csatornafedelek sem lettek szintezve. Elvileg azt majd utólag (!) csinálják. Simán el tudom képzelni, hogy ahhoz a fedél körül újra feltörik az aszfaltot és akkor foltos leszcsababarca írta:az olyan amit az első fagy kivisz nem?babaking írta: ne olyan mint a legutóbbi aszfaltozás amit nálunk csináltak.
10 centi felmarva, aztán új réteg okosan, töltés nélkül![]()
persze a töltés is ki lett számlázva.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 27., szerda 8:33
az olyan amit az első fagy kivisz nem?babaking írta: ne olyan mint a legutóbbi aszfaltozás amit nálunk csináltak.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 27., szerda 8:31
Nyugodt vagyok, nem stresszelem magam ezen, mert mire elkészül én is kész lennékcsababarca írta:nyugi az nekem is fontosabb lenne, itt 2-3 havonta jövök csak.babaking írta:
Akkor légyszi küldd át őket Pestre, hogy végre befejezzék az M0-át. Köszi. Puszi.
btw, az útépítés jó dolog, de még így is tragikus állapotban van nagyon sok út, akár csak pest megyében is. lengyelekhez, szlovákokhoz viszonyítva.
De alakul, és a gyorsforgalmi úthálózat tényleg pozitívum.
(és most eltakarom a szemem, és figyelmen kívül hagyom. hogy mennyit nyúltak le belőle)
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 27., szerda 8:25
nyugi az nekem is fontosabb lenne, itt 2-3 havonta jövök csak.babaking írta:
Akkor légyszi küldd át őket Pestre, hogy végre befejezzék az M0-át. Köszi. Puszi.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem