Öhömm... De!Faust írta: Jo, az nem kormanyspecifikus, hogy mindent ugy csinalnak meg, hogy lehetoleg egy even belul ujra meg kelljen toldozni-foltozni.![]()

Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem is értem a 81-est, rég elzárt autóút kellene legyen, mint a várpalotai elkerülő. Budapest után Magyarország 2 legnagyobb ipari városa, de bazmeg olyan út megy ott, hogy 2 személyautó alig fér el sok helyen.Realista24 írta:81-es út megvan
Én is kerülöm, ha Fehérvár felé megyek Bp-re otthonról, Várpalotán át megyek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
81-es út megvan?Marky írta: Ha mindent tokeletesen csinalnanak, akkor egy ido utan nem lenne munka![]()
En az M3 boviteset varom, mint a messiast. Hatvan-Budapest kozott eletveszelyes minden reggel es delutan, hetvegente pedig meg ott vannak az orult vendegmunkasok is. A vasutfejlesztes pedig annyira jol sikerult, hogy meg lassabb lett![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ha mindent tokeletesen csinalnanak, akkor egy ido utan nem lenne munka
En az M3 boviteset varom, mint a messiast. Hatvan-Budapest kozott eletveszelyes minden reggel es delutan, hetvegente pedig meg ott vannak az orult vendegmunkasok is. A vasutfejlesztes pedig annyira jol sikerult, hogy meg lassabb lett

En az M3 boviteset varom, mint a messiast. Hatvan-Budapest kozott eletveszelyes minden reggel es delutan, hetvegente pedig meg ott vannak az orult vendegmunkasok is. A vasutfejlesztes pedig annyira jol sikerult, hogy meg lassabb lett

Jo, az nem kormanyspecifikus, hogy mindent ugy csinalnak meg, hogy lehetoleg egy even belul ujra meg kelljen toldozni-foltozni.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
a technológiát nem tudom, de huplis lett. És a csatornafedelek sem lettek szintezve. Elvileg azt majd utólag (!) csinálják. Simán el tudom képzelni, hogy ahhoz a fedél körül újra feltörik az aszfaltot és akkor foltos leszcsababarca írta:az olyan amit az első fagy kivisz nem?babaking írta: ne olyan mint a legutóbbi aszfaltozás amit nálunk csináltak.
10 centi felmarva, aztán új réteg okosan, töltés nélkül![]()
persze a töltés is ki lett számlázva.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
az olyan amit az első fagy kivisz nem?babaking írta: ne olyan mint a legutóbbi aszfaltozás amit nálunk csináltak.
10 centi felmarva, aztán új réteg okosan, töltés nélkül

persze a töltés is ki lett számlázva.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- babaking
Nyugodt vagyok, nem stresszelem magam ezen, mert mire elkészül én is kész lennékcsababarca írta:nyugi az nekem is fontosabb lenne, itt 2-3 havonta jövök csak.babaking írta:
Akkor légyszi küldd át őket Pestre, hogy végre befejezzék az M0-át. Köszi. Puszi.
btw, az útépítés jó dolog, de még így is tragikus állapotban van nagyon sok út, akár csak pest megyében is. lengyelekhez, szlovákokhoz viszonyítva.
De alakul, és a gyorsforgalmi úthálózat tényleg pozitívum.
(és most eltakarom a szemem, és figyelmen kívül hagyom. hogy mennyit nyúltak le belőle)

Én is eltakarnám a szemem, ha szépen igényesen meg lenne csinálva. Akkor felőlem vehet belőle Lölö még egy Yachtot, leszarom. Csak legyen kész. Ès igényes, ne olyan mint a legutóbbi aszfaltozás amit nálunk csináltak.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- csababarca
nyugi az nekem is fontosabb lenne, itt 2-3 havonta jövök csak.babaking írta:
Akkor légyszi küldd át őket Pestre, hogy végre befejezzék az M0-át. Köszi. Puszi.
btw, az útépítés jó dolog, de még így is tragikus állapotban van nagyon sok út, akár csak pest megyében is. lengyelekhez, szlovákokhoz viszonyítva.
De alakul, és a gyorsforgalmi úthálózat tényleg pozitívum.
(és most eltakarom a szemem, és figyelmen kívül hagyom. hogy mennyit nyúltak le belőle)
- babaking
Akkor légyszi küldd át őket Pestre, hogy végre befejezzék az M0-át. Köszi. Puszi.csababarca írta: Tegnap átadták az m30ast Miskolc és Tornyosnémeti között, nekem ez kellett mint egy falat kenyér, nem kell végre 40-50 kmt döcögni a falvakban.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
A BP-Szolnok kozotti M4 is nagyon jo lett, 1 ora alatt fentvagyok Pesten es nem kell attol tartanom kozbe hogy valami barom frontalisan nekem jon.
Johetnek meg a pozitiv dolgok, Fust ne erezze egyedul magat(
), en is tudok meg parat. Nekem tetszik ez a tema, es bar nem szeretem oket, de elismerem ha valamit jol csinalnak.

Johetnek meg a pozitiv dolgok, Fust ne erezze egyedul magat(

- csababarca
Tegnap átadták az m30ast Miskolc és Tornyosnémeti között, nekem ez kellett mint egy falat kenyér, nem kell végre 40-50 kmt döcögni a falvakban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Felelőtlen kijelentésbabaking írta: Felőlem írhatod, birkózni senki nem fog, max abba belekötni amit írsz![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
Felőlem írhatod, birkózni senki nem fog, max abba belekötni amit írsz

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, leírhatom, de nem tartom jó ötletnek, mert 5-en esnek nekem, hogy az nem is úgy volt, naiv szemellenzős droid birka vagyok, akit jól megetettek.Marky írta:Szerinted mi az, amit elertek 2018 ota? Mivel lehetne kampanyolni?füst írta: Szerintem ezen fog elcsúszni a Fidesz.
Illetve szerintem rosszul kampányol a Fidesz, de már nagyon régóta, folyton ütni akarja az ellenfeleit, pedig kormánypártként az elért eredményeket kellene mutogatni, mert jó-jó, szerintetek semmit nem csinálnak és azt is szarul, de én úgy hiszem hogy elértek ezt-azt...![]()
Komolyan kerdezem, elgondolkodtam es en talan az oltasok korai felfuttatasat tudnam kiemelni, de ezt is bearnyekolja a kinai es orosz mutyi…

Az teljesen mindegy, a legketsegesebb politikai dontesek is kommunikalhatoak pozitivan, minimalis valosagtartalommal, annyi a lenyeg hogy kell legyen egy igazsagmag, kulonben nem el meg az egesz.Marky írta:Szerinted mi az, amit elertek 2018 ota? Mivel lehetne kampanyolni?füst írta: Szerintem ezen fog elcsúszni a Fidesz.
Illetve szerintem rosszul kampányol a Fidesz, de már nagyon régóta, folyton ütni akarja az ellenfeleit, pedig kormánypártként az elért eredményeket kellene mutogatni, mert jó-jó, szerintetek semmit nem csinálnak és azt is szarul, de én úgy hiszem hogy elértek ezt-azt...
Komolyan kerdezem, elgondolkodtam es en talan az oltasok korai felfuttatasat tudnam kiemelni, de ezt is bearnyekolja a kinai es orosz mutyi…
En nem latom egyebkent, milyen kampanyon tudnanak ezek elcsuszni. Mennyi mindent eltek mar ezek tul, hany botranyt, aminek a szazadaert fejek hullananak kb 200 km-re tolunk. Meg mindig hatasosan gyurcsanyoznak, amikor egy videki bicikliut tenderen tobbet lopnak, mint a ferko kabinet a negyes metro epitesen. Amikor egy borkai-ugy utan megszavazzak az embert, amikor egy kaleta ugy utan egy evvel gyerekvedelemre hivatkozva jogfosztanak es hergelnek tudatosan (es az ugynevezett ellenzek le sem csapja a magas labdat, vajon miert), amikor a valasztasi kampany reszekent a miniszterelnok nyiltan lebuziz teged a parlamenti ulesen, amikor a ner media “riporterei” ezzel baszogatjak a gyerekeid az iskolaban, es egyszeruen nap mint nap tortenik valami olyan, aminek a toredekeert miatt egyebkent a retteget ferkot mar lampavasra huzta volna a tomeg 12 eve…es semmi nem ingatja meg oket, nem latom mi valtozna most.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerinted mi az, amit elertek 2018 ota? Mivel lehetne kampanyolni?füst írta: Szerintem ezen fog elcsúszni a Fidesz.
Illetve szerintem rosszul kampányol a Fidesz, de már nagyon régóta, folyton ütni akarja az ellenfeleit, pedig kormánypártként az elért eredményeket kellene mutogatni, mert jó-jó, szerintetek semmit nem csinálnak és azt is szarul, de én úgy hiszem hogy elértek ezt-azt...
- h3x0r
Nem gondolom, hogy az ellenzeki partok teljesen hulyek lennenek es kozvelemeny kutatassal mondjuk ne neztek volna meg, hogy mi lenne, ha lenyegeben 3 part indulna mindenhol: Fidesz, DK es a tobbi part kozosen. Biztos lennenek olyanok, akik Gyurcsany miatt inkabb a Fideszre szavatak, vagy eddig inkabb el se mentek valasztani, most viszont nyugodt szivvel leszavaznanak az ellenzek tobbi reszere. De lennenek annyian, mint a DK fix szavazobazisa, akik barmi is tortenjen, oda teszik az x-et? Mert a jozan esz azt diktalja, hogy a DK annyi szavazatot "venne el" az ellenzek tobbi reszetol, hogy a Fidesz 40-45%-al is behuzna a korzeteket.füst írta:Épp most az előválasztáson mutatták meg az ellenzéki szavazók, hogy nem kell nekik Dobrev. Miért nem veszi ezt észre egyik jóképességű sem? Ott van az ellenzéki szavazók halmaza, ami változást akar, de Gyurcsányt is ütné mint a tököt. Készséggel elhiszem neked hogy Orbán tartja életben Ferit, de ki tart pisztolyt a többi ellenzéki párt vezetőjének fejéhez, hogy menjenek Ferkó hóna alá?De az ellenzek csak masodlagos Fleto viz felett tartasaban. Akkor innentol fogva baszhatjuk amig valamelyik fel nem dobja a pacskert?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
igen, talan ez a kerdojel az egyenletben.Ergo az ellenzéket ellenállóbnak tartom a botrányokra, ha lesz is valami a kormány birtokában, nem fog akkorát szólni mint fordítva. Szerintem ezen fog elcsúszni a Fidesz.
mindenki szoros csatat var, te is, en is, ugyhogy akar ez is lehet a merleg nyelve, csak kerdes, ki tudja jobban megkavarnk a sz@rt a celegyenesben.

egy dolog viszont biztosnak tunik, ha nyer a fidesz (ha 2/3-al akkor szaz szazalek) valoszinuleg atomjaira hullik ez az amugy is ingatag labon allo osszefogas az ellenzeki oldalon.
nagyon ugy neznek ki, mint a testepitok a mr olympian, lehet latni, hogy minden erejuket ossze kell szedjek a mosolyhoz a szinpadon, mert a backstage-ben felterdre ereszkedve zihalnak.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Mondjuk annyit még hozzátennék, hogy még sok idő ez a fél év, és el tudom képzelni a kormányváltást, de azt is kinézem az ellenzékből hogy a sok helyezkedésből meg belharcból, nempláne a közös programot illetően azért benne van a hibafaktor az összefogásban, simán elcseszhetnek valamit és bedől tavaszra az egész. Úgy érzem hogy meglehet nekik, de nem fér bele hogy full hülyén állnak hozzá, mint pl. Karácsony az előválasztás két fordulója között, hogy egyik napról a másikra össze-vissza beszélt. Ha ilyeneket fognak csinálni, meg ellent mondanak egymásnak, meg egymásra licitálnak nagyotmondásban, akkor lehet ebből még nagy égés nekik. Számukra a versengés időszaka véget ért, ha ezt felfogják és összedolgoznak, akkor sztem meglesz a kormányváltás, ellenkező esetben V2026.