HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 12., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 12., péntek 0:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 11., csütörtök 22:52
De a poszesszióóón majdnem 70% volt. Azért az már valami.Remy írta: Az a randomgenerátoros Ex-Real Madrid támadósor a spanyol válogatottban.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 11., csütörtök 21:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 11., csütörtök 21:18
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 27., szerda 9:53
Ezért is gáz amugy. Mert Becsky aki az Unicefnek dolgozik évek óta jótékonykodik stb.babaking írta:
És működik. AZ emberek nagy része szép lassan elfelejti, hogy honnan indultak, hogy a mai napig rabszolgákat dolgoztatnak, hogy a női egyenjogúság inkább csak papíron létezik.
- a naiv aki úgy gondolja, hogy ezáltal egy pozitív folyamat része lehet
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 27., szerda 8:28
Gondolom ez is az olajos országok nyitási stratégiája. Aprópénzért kapnak egy igazi Európai reklámarcot illetve megnyílik nekik az Amerikai piac is. Nagyon küzdenek az imidzsváltásért Építik az új turizmusra/ pénzügyre épülő gazdaságot.Realista24 írta:De Becks tíz évre adta el magát nagyjából.Kercsó írta: mondjuk inkább Becks legyen az arca bármilyen futball eseménynek, mint simalábXavi![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 7:24
De Becks tíz évre adta el magát nagyjából.Kercsó írta: mondjuk inkább Becks legyen az arca bármilyen futball eseménynek, mint simalábXavi![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. október 27., szerda 7:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 27., szerda 0:01
azert tul volt mar a zeniten, mikor eligazolt.Arra se szorúlt rá,hogy pályafutása közepén elmenjen haknizni amerikába.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 26., kedd 22:23
Haha uez nálam.Életemben nem hallottam még ezt. Gémer sem vagyok, nincs időm rá.Realista24 írta:Ah dehogy, bár lehet hogy a szemem sem a régi, és nem vettem észre hogy ez egy gamer fórum lett.Steve írta:
Csak R24 öregszik. Én csak fiatalodok és szépülök, főleg szépülök.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 26., kedd 22:08
Ah dehogy, bár lehet hogy a szemem sem a régi, és nem vettem észre hogy ez egy gamer fórum lett.Steve írta:Csak R24 öregszik. Én csak fiatalodok és szépülök, főleg szépülök.Remy írta: Csak öregek vagytok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 26., kedd 22:06
Csak R24 öregszik. Én csak fiatalodok és szépülök, főleg szépülök.Remy írta: Csak öregek vagytok.![]()
![]()
![]()
destroyed or ruined
#Rekt — Borrowed from online gaming slang, to mean utterly destroyed or ruined.![]()
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 26., kedd 22:01
Az amcsi kalandba én nem azt látom, hogy az első számú szempont a pénz keresés volt.dzsi91 írta:Arra se szorúlt rá,hogy pályafutása közepén elmenjen haknizni amerikába. Mindig is a pénz után ment, nem lenne ezzel baj,ha nem megint valami arabnak lenne köze a dologhoz.Zubkov írta: Ultra gáz ez a Beckham hadművelet…
És főképp tőle…
és főképp azért tőle mert nagyon nem szorul rá…
Mindent össze vetve: undorító
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. október 26., kedd 21:50
Arra se szorúlt rá,hogy pályafutása közepén elmenjen haknizni amerikába. Mindig is a pénz után ment, nem lenne ezzel baj,ha nem megint valami arabnak lenne köze a dologhoz.Zubkov írta: Ultra gáz ez a Beckham hadművelet…
És főképp tőle…
és főképp azért tőle mert nagyon nem szorul rá…
Mindent össze vetve: undorító
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 26., kedd 21:41
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 26., kedd 21:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 26., kedd 21:18
Túl magas ez a labda.Remy írta: Csak öregek vagytok.![]()
![]()
![]()
destroyed or ruined
#Rekt — Borrowed from online gaming slang, to mean utterly destroyed or ruined.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 26., kedd 21:17
destroyed or ruined
#Rekt — Borrowed from online gaming slang, to mean utterly destroyed or ruined.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 26., kedd 21:11
Vagy Remy van berúgva, vagy én..Realista24 írta:?Remy írta:![]()
![]()
![]()
![]()
REKT.
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem