AWB nem tudom mennyire működne szélső "középpályásként", ő inkább a védekező munkáiról híres.Berti írta:Pedig vannak játékosok akikkel működne. A Shaw-AWB szél adott, hátsó hármas meglenne (kezdőbe kerülhetne Lindelöf, aki amúgy semmivel sem rosszabb mint Mcquyver), a kp-n Mctominay harcos figura és mellé ígyis-úgyis akartak hozni valakit (Rice passzolna) és a csatársorba pedig van választék. Eriksen is nagyon élt Conte rendszerében 10-esként és oda Bruno is megfelelő.alexoxladjackoxi írta: Szerintem egyáltalán nem kompatibilis a United állománya a Conte féle focival. Neki az öreg katonái kellenek, nem Bruno, CR, Pogba féle sztárok. Nem mellesleg az egész keret nem 3 védős rendszerre lett felhúzva.
Aki megszívná az Sancho és Pogba.
Conte szerintem nem akkora kókler, hogy ismét az öreg vonalat erőltesse, megvan a MU-nak a pénzügyi háttere(aminek a hiánya miatt ugye összeveszett és elment az Intertől) és építkezhet. Úgy emlékszem, hogy a MU 1,5 vagy 2,5 éve próbálgatta a 343-at meg a 352-t és nem működött szarul, szóval ebből a szempontból nincsenek annyira rossz helyzetben.
Riceért viszont nagy kár, hozhatták volna Sancho helyett és még talán maradt is volna egy kis pénz a zsebben. Utóbbi még az első komoly karantén után egy kisebb pocakkal tért vissza, eleinte nem is játszott sokat és érzésem szerint azóta nincs meg benne az az átütőerő ami kellene (főleg ami a PL-hez szükséges), de cáfoljon rám + az ő posztján voltak meg talán a legjobban. Védekező kp-ra így már csak egy lomha Maticuk maradt, pedig de jól jártak volna a hátvédként is bevethető Riceal.
Nem nagyon rémlik, hogy Eriksen annyira "élt" volna az Interben. Ahhoz képest mekkora játékos csak ritkán kezdett és Conte csapataiban ritkán van "CAM", de lehet, hogy hülyeséget mondok. Mindenesetre, ha van egy Brunod azt muszáj játszatni.
Ha jönne az öreg, a top 4 még idén meglenne és megfelelő építkezés esetén jövőre már a kupák is elképzelhetők. Jó lenne ismét a nagyágyúk között látni őket.