Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. november 1., hétfő 14:16

PC-hez szeretnék valami egyszerű hangszórót venni, a mostani megadta magát sajnos. Szerettem, úgyhogy gondolkozok hogy megint ilyet kéne. De ha tudtok olcsóbbat, ami legalább ilyen jó, jöhet. Vagy megéri megvárni a black fridayt? :D
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 28., csütörtök 14:54

Nika91127 írta: Sziasztok!

Még mindig a teló-kérdés...
Xiaomi Mi 10T, Poco X3, Mi 11Lite
Samsung A52 5G
Használ valaki valamit ezek közül?
plusz pont a poco melle, imadom.
a tobbit nem ismerem, de ezzel melle nem fogsz ar/ertek aranyban.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 28., csütörtök 14:34

Van itt olyan ember, aki dns szolgáltatót használ? :hmmm:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 27., szerda 11:25

Koszi a valaszt, Roborock S5 max lesz valoszinuleg ebbol. :)

NewZoo
Kedvenc játékosaid: Zidane; Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: NewZoo » 2021. október 26., kedd 13:22

Samsung A52 5G
Pocom X3 prom van pár hónapja. Szerintem ár/érték arányban a legerősebb telefon (80k volt nekem) van is meg pár ismerősöm, akinek van és mindenki szereti. Nem is értem , hogy miért nem olvasok róla kb sehol, miért nem ajánlják. Fotózás az egyedüli gyengéje, de egyébként én tudom ajánlani

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 26., kedd 12:27

Samsung A52 5G
Én nemrég jöttem le iphonerol, Galaxy a51-em van, tesóm használ 52-t. Az picit gyorsabb, de iphonerol mindegyik elmarad rendesen. Xiaomiban picit jobb a hardver, de én maradok vagy Samsung vagy Apple téren, híreket mindegyiken tudom olvasni, messenger mindegyiken fut. Telefonálni is lehet :D

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 26., kedd 8:36

Sziasztok!

Samsung A52 5G

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 20:20

Az a durva, hogy tavasz ota csak kocsi takaritashoz veszem elo a rendes porszivot. :D

De meg nyaron 2 ismerosomnek is megtetszett, ahogy lattak takaritani, rendeltek is maguknak :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 20:08

h3x0r, kiserik, meg én képviseljük a team Roborock S5 Max-ot. :agree:

Én azóta is boldog felhasználó vagyok.

Kollégáknak van mindenféle drága,márkás szar robotporszívójuk, de én ezzel 100%-ig elégedett vagyok.

Ma már az S5 Max elavultnak számít, de én tuti nem venném az S6, S7-t. Engem borzasztóan zavarna, hogy kamerával vannak felszerelve. Szóval nagyon remélem, hogy ha ez az egyszerűbb változatú bedöglik, akkor is lehet majd még kapni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 19:08

géza írta: Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.

(sebydanis viccre feladtam a labdat valakinek :mrgreen: )
h3x0r írta:
Steve írta: Na az jó akkor már hárman vagyunk Roborock S5 Max-szal. Nem lett széleskörű a közvélemény kutatásom eddig :mrgreen: Backup térképet csináltatok? Én az első nap elkövettem a hibát, hogy elakadáskor odébb raktam a szoba másik felébe. Megzavarodott és szétmadzatolta a térképemet. Azt hittem agyvérzést kapok. :lol: Akkor csináltam két új térképet, egy backupot.
Par hete en is vettem egyet, ugyancsak Roborock S5 Max.

A legfontosabb, maga a porszivozas: ahhoz kepest, hogy milyen kicsi, nagyon jol osszeszedi a port, latszik a szonyegen, hogy milyen szep tiszta utana. Birom, ahogy kicsit neki megy mondjuk az asztal labanak, majd korbe jarja; az ebedloben nem mindig szedem ki a szekeket, ilyenkor ugyesen bujkal kozottuk.

A szonyegre gond nelkul felmegy, ugyan van egy kicsi szonyeg, amit siman eltol a szoba masik sarkaig :lol: , de azt inditas elott inkabb felveszem (valoszinuleg veszek majd helyette egy kicsivel nagyobbat, egyebkent se kedvelem :mrgreen:) Az egyik szonyegnek a ket vegen rojtok vannak, azt beszippantja a gep, de nem akad el benne.

Lehet beallitani no-go zonakat, raadasul emeleten is hasznalhato, nem esik le a lepcson. (pedig elso alkalommal tartottam a kezem, hogy majd elkapom :mrgreen: )

A felmoso funkciot nem probaltam ki, nem is nagyon erdekel.

Ami negativum, hogy nincs rajta magyar nyelv (ha valaki tudja hogyan kell ra utolag telepiteni, nyugodtan szoljon)

Akinel nincsenek kuszobok, vagy max 2 centisek, annak vagany, mert az egesz lakast bejarja, majd visszamegy tolteni magat. Nalunk az eloszobabol nezve 4 centisek a kuszobok, azokon mar nem tud atmenni, en kell atrakjam a gepet; viszont a szobabol nezve mar 12 centis a kuszob, amin nem lat ki, a terkepet is osszecseszi, ugyhogy ujat kell csinaljak neki, viszont osszesen csak 4 terkepet tud tarolni. Ezert a tobbi helyen terkep nelkul elinditom, majd kb 10-15 perc mulva, mikor befejezte, atrakom a masikba.

Ha azt nezem, hogy "csak" egy porszivo, akkor 135k kicsit huzos erte, de ugy voltam vele, hogy max visszakuldom. Igy viszont, hogy kb minden masodik nap elinditom, erzem, hogy sokkal jobb a levego a hazban, mint amikor heti egyszer, vagy 2 het alatt 3x, konyhaban kicsit gyakrabban porszivoztunk.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 25., hétfő 18:28

géza írta: Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.

Nálunk egy Roborock S5 max teljesít szolgálatot.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 25., hétfő 13:05

anyukameknak xiaomi mi robot vacuum mop prot vettem a nyaron szulinapra.

porszivozasra es basic felmosasra is hasznalhato, kuszobokkel nincsen gondja, egyszeruen kezelheto es (bar a minta meg nem nagy, de eddig) megbizhato.
egyedul a zajossagarol nincsen infom, vagyis abbol a szempontbol, hogy mennyire szamit zajosnak a tobbihez kepest, de szerintem elviselheto.
100k volt par honapja, azota mar lehet olcsobb, ar/ertek aranyban egyik legajanlottabb, igazi jo xiaomi cucc.

youtube-n ha beirod vannak jo magyar tesztek.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 25., hétfő 11:53

Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 10:48

Közben én is kibogarásztam, de jobb így, hogy megerősítettél cart, köszi!

ANDS, neked is köszi, mindenképpen MS kell, de így nem gond, pár ezrest simán adok érte, 50-t nem akartam, 5 azért belefér. 😃

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2021. október 25., hétfő 9:22

Ezek OEM licence kulcsok amiket olyan cégek vesznek amik számítógépeket állítanak össze előre telepített szoftverekkel, ami fölösleges azt pedig tovább értékesítik. Ez legális dolog. Az a hátránya hogy csak 1 PC-re lehet felrakni, de ez laptopnal nem annyira zavaró dolog kivéve ha valami miatt ki kell cserélni az alaplapot benne.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 8:13

Na jó, közben annyit változott a helyzet, h látom van 3-4-5 ezer forintokért is Office kód. Annyin bem spúrkodnék, csak akkor nem értem, h miért vannak 50 meg 100ezres nagyságban is csomagok. Mi a franc a különbség?

https://codeguru.hu/Microsoft-Office-Pr ... ltilanguag

Ez pl miért ilyen olcsó, hol a csapda?

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 7:56

Srácok!
Új laptop került a családba, irodai/dolgozós gépnek szánva. Windows 10 járt hozzá, amit sikeresen upgrade-eltem 11-re. Kérdésem, hogy MS Office csomagot ha lecsúnyázom nCore-ról, az faszán működni fog, mint régen, vagy lehet belőle valami baj? Vagy honnan, milyet kéne letölteni?
Esetleg ha mégis fizetni kéne az Officért, akkor hogyan lehetne azt a legolcsóbban megúszni? Az előfizetése modell nagyon nem szimpi, amúgy meg nem érzem túl átlátgatónak a kínálatot... 😅 A Word és az Outlook ami fontos, a többi opcionális.
Köszi, ha valaki segít! 🙂

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 2:59

M1Ö írta:
ANDS írta:Hogy érted, hogy utána is felismeri a gép?
Film rá másolása előtt-után is felismeri a gép. De felmásoltam rá a filmet, bedugtam a tv-be, az valamiért nem játszotta le... vissza dugtam a gépbe, de akkor már csak a jelzést hallottam, hogy felismeri, de semmit nem reagált a gép.
Formatald le a stick-et

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. október 25., hétfő 2:50

ANDS írta:Hogy érted, hogy utána is felismeri a gép?
Film rá másolása előtt-után is felismeri a gép. De felmásoltam rá a filmet, bedugtam a tv-be, az valamiért nem játszotta le... vissza dugtam a gépbe, de akkor már csak a jelzést hallottam, hogy felismeri, de semmit nem reagált a gép.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. október 24., vasárnap 20:50

Srácok! Mi okozhat hibát egy működő pendrive-nál, annyi miatt, hogy rá másolok egy filmet? Előtte meg utána is felismeri a gép, de mégsem nyílnak meg a dokumentumok... A tv sem ismeri fel... pedig előtte minden frankócvolt :kivagyhe:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: