azért ennyire talán nem kéne offolni Mendy visszatértével sem
vagy addig minden meccset végigjátszik a francia, amíg egészséges?

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. október 26., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 17:54
kiserik írta: Maradjunk annyiban, hogy Mariano bő felé annyi perc alatt bő dupla annyi gólt lőtt a Real Madridban...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 26., kedd 16:19
Maradjunk annyiban, hogy Mariano bő felé annyi perc alatt bő dupla annyi gólt lőtt a Real Madridban...raul 4 ever írta: Én azt mondom mikor, ha nem most próbáljuk ki Haz-t középen? Szélen Vinyó egyértelmű jobb jelenleg/a belga kb. semmit nem mutatott. Ellenben azért nehogymár ne tudja eltalálni a kaput, ne vicceljünk, fasza kis játékos, megkérdőjelezhető fizikummal..
Marianonál még fél lábbal is jobb focista, Jovic meg bundáson kívül kb. be van oltva a gólszerzés ellen.. A 2 brazil ráadásul formában is van, ha a Pufi nem szeret védekezni majd fut helyette más, de a kaput érzi. Persze egy Mendy-Haz balos sem kéne, hogy full impotens legyen, de azt hiszem elég volna egy formán kívüli játékossal kezdeni![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 16:10
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 26., kedd 15:31
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. október 26., kedd 15:20
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 26., kedd 8:07
Az a 2 OLYAN helyzetük volt kb. az ÖSSZES helyzetük --> szóval emlékezve korábban mik voltak, nekem ez még bőven belefér/úgy gondolom mint Steve -> szódával még elmegy.ANDS írta:Én örülök a Real Madrid győzelmének. A Sahtar elleninek is, meg a Barca elleninek is. Minden meccs, amit megnyer a Real, örömömre szolgál. Sőt, még ZZ alatt az egygólos győzelmeknek is örültem, meg a 2020- as bajnoki címnek is.Kerlon írta:
Kicsit abszurd ahogy leírta. Kb. ha engeded az ellenfelet lőni, akkor már szarul védekezel...
Szerintem fontos a türelem, én Solari elküldésével sem értettem egyet 2019 tavaszán.
Nem kritizáltam Ancelotti tevékenységét - az nem Ancelotti ekézése szerintem, hogy a Barca elleni védekezést nem gondolom, hogy jó volt. Nem állítottam, hogy rosszul végzi a dolgát, csak a nyilatkozatával nem értek egyet.
Ez a Barca tegnap szvsz gyenge volt. Ez a Barca most a spanyol bajnokságban látjuk, hogy teljesít. A Bl- ben nem baj, hogy simán kikapott a Bayerntől, de a Benfica ellen is rúgott gól nélkül kapott ki.
Volt két olyan helyzetük, amikor a madridi védelem már verve volt, és csak a szerencsén múlt, hogy nem nem lett belőle gól. Az utolsó percben lőtt góljuk 2 gólos vezetésnél már nem számított. Ettől függetlenül, örülök a győzelemnek, csak a Tico ellen ez a Barca úgy kapott ki 2:0- ra, hogy azon a meccsen azt éreztem, a Tico jól védekezik. Ezen a meccsen nem éreztem, hogy a Real jól védekezik.
Elnézést kérek mindenkitől, akit a véleményemmel megbántottam.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 26., kedd 0:18
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 15:33
Haha köszi szépen, de 1 is sok belőlem szerintem.raul 4 ever írta:+1... legyél olyan mint Steve!Steve írta:
”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.”
Apropó pökhendi stílus..
Gondolom a költő azért “nyugodott meg”, mert a védelem nem jó, vagy a csapat nincs jó formában..
Ahogy utána ki is fejtette, bár amire a többünk reakciója jött az a győztes klasszikus utáni..”megnyugodtam”![]()
Én értem, hogy lehetne minden jobb is, de azt is látni kell, hogy milyen a keret..nem véletlenül volt LV forgatva és hagyták többször ott..nem azért mert világklasszis jhv.
Abból főz az öreg, ami van és eddig még egész megy is.
Gondolom Karácsony,Újév körül jön a szokásos visszaesés egy kicsit pár meccsre, akkor már elzavarás lesz, vagy mi ha most a győztes klasszikus után is “meg kell nyugodni”?
A jogos kritika mindig helyénvaló, de mérlegre kell tenni azokat a dolgokat, amiket Steve írt. Nincs 18 klasszis a keretben, félmegoldások vannak, meg a 9. forduló még csak..
Ez szerintem igenis jogos/megérdemelt győzelem volt, biztos lesz ez még jobb is, de hogy most nem sz@r, az tuti.
Viszont most írták a topikjába, hogy Fede 10 nap off > ismét van 4 középpályásunk.. szupcsi..
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 25., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 25., hétfő 14:16
Kicsit abszurd ahogy leírta. Kb. ha engeded az ellenfelet lőni, akkor már szarul védekezel...pesta írta: Egyébként mi a gond magával a kritikávál?
Miért baj az ha kimondja valaki, hogy egy bizonyos dolog rossz/nem működik/nem elég jó?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 13:37
+1... legyél olyan mint Steve!Steve írta:”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.doncsontos írta:
mindig van ami baj, ands is szerintem full korrektul leirta neki szemely szerint mi volt a problemaja. mindenki nyomja ezt a pökhendi stilust ami hihetetlenul elosegiti a kommunikaciot![]()
Megnyugodtam.”
Apropó pökhendi stílus..
Gondolom a költő azért “nyugodott meg”, mert a védelem nem jó, vagy a csapat nincs jó formában..
Ahogy utána ki is fejtette, bár amire a többünk reakciója jött az a győztes klasszikus utáni..”megnyugodtam”![]()
Én értem, hogy lehetne minden jobb is, de azt is látni kell, hogy milyen a keret..nem véletlenül volt LV forgatva és hagyták többször ott..nem azért mert világklasszis jhv.
Abból főz az öreg, ami van és eddig még egész megy is.
Gondolom Karácsony,Újév körül jön a szokásos visszaesés egy kicsit pár meccsre, akkor már elzavarás lesz, vagy mi ha most a győztes klasszikus után is “meg kell nyugodni”?
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 12:54
”Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.doncsontos írta:pesta írta: Egyébként mi a gond magával a kritikávál?
Miért baj az ha kimondja valaki, hogy egy bizonyos dolog rossz/nem működik/nem elég jó?
mindig van ami baj, ands is szerintem full korrektul leirta neki szemely szerint mi volt a problemaja. mindenki nyomja ezt a pökhendi stilust ami hihetetlenul elosegiti a kommunikaciot![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. október 25., hétfő 12:46
pesta írta: Egyébként mi a gond magával a kritikávál?
HozzászólásSzerző: pesta » 2021. október 25., hétfő 12:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 11:58
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. október 25., hétfő 11:12
Mert mindig kell valaki akit lehet basztatni.Ez a Madridom.Berti írta:Ebbe most hogy akarsz belekötni?ANDS írta: Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 25., hétfő 11:11
Tehát csak az a jó védőmunka, ahol az ellenfél le van nullázva. Legyen az Taktaharkány vagy a Barcelona.ANDS írta:A győzelemnek nagyon örülök.Berti írta:
Ebbe most hogy akarsz belekötni?
Én személy szerint 2014- ben sem értettem egyet Ancelotti elküldésével.
Jobban működött a védekezés, mint a Levante ellen, ezt elismerem.
De.
1.
A jó védekezésnél szvsz nem enged a csapat ziccereket az ellenfélnek.
2.
Hátul a labdakihozataloknak sokszor az lett a vége, hogy Courtois kirúgta az oldalvonalon túlra.
3.
LV rengeteg labdát adott el. Sok támadás akadt el miatta.
Látszik a fejlődés, és a javulás, csak remélem, lesz ez még sokkal jobb is.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 11:01
Így van. Meg minek belekötni, ez a fő kérdés?!Berti írta:Ebbe most hogy akarsz belekötni?ANDS írta: Ancelotti nyilatkozata:”a védekezés nagyon jól működött.......... a csapat jó formában van.....”.
Megnyugodtam.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem