De meg nyaron 2 ismerosomnek is megtetszett, ahogy lattak takaritani, rendeltek is maguknak

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 20:20
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. október 25., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 19:08
géza írta: Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.
(sebydanis viccre feladtam a labdat valakinek)
h3x0r írta:Par hete en is vettem egyet, ugyancsak Roborock S5 Max.Steve írta: Na az jó akkor már hárman vagyunk Roborock S5 Max-szal. Nem lett széleskörű a közvélemény kutatásom eddigBackup térképet csináltatok? Én az első nap elkövettem a hibát, hogy elakadáskor odébb raktam a szoba másik felébe. Megzavarodott és szétmadzatolta a térképemet. Azt hittem agyvérzést kapok.
Akkor csináltam két új térképet, egy backupot.
A legfontosabb, maga a porszivozas: ahhoz kepest, hogy milyen kicsi, nagyon jol osszeszedi a port, latszik a szonyegen, hogy milyen szep tiszta utana. Birom, ahogy kicsit neki megy mondjuk az asztal labanak, majd korbe jarja; az ebedloben nem mindig szedem ki a szekeket, ilyenkor ugyesen bujkal kozottuk.
A szonyegre gond nelkul felmegy, ugyan van egy kicsi szonyeg, amit siman eltol a szoba masik sarkaig, de azt inditas elott inkabb felveszem (valoszinuleg veszek majd helyette egy kicsivel nagyobbat, egyebkent se kedvelem
) Az egyik szonyegnek a ket vegen rojtok vannak, azt beszippantja a gep, de nem akad el benne.
Lehet beallitani no-go zonakat, raadasul emeleten is hasznalhato, nem esik le a lepcson. (pedig elso alkalommal tartottam a kezem, hogy majd elkapom)
A felmoso funkciot nem probaltam ki, nem is nagyon erdekel.
Ami negativum, hogy nincs rajta magyar nyelv (ha valaki tudja hogyan kell ra utolag telepiteni, nyugodtan szoljon)
Akinel nincsenek kuszobok, vagy max 2 centisek, annak vagany, mert az egesz lakast bejarja, majd visszamegy tolteni magat. Nalunk az eloszobabol nezve 4 centisek a kuszobok, azokon mar nem tud atmenni, en kell atrakjam a gepet; viszont a szobabol nezve mar 12 centis a kuszob, amin nem lat ki, a terkepet is osszecseszi, ugyhogy ujat kell csinaljak neki, viszont osszesen csak 4 terkepet tud tarolni. Ezert a tobbi helyen terkep nelkul elinditom, majd kb 10-15 perc mulva, mikor befejezte, atrakom a masikba.
Ha azt nezem, hogy "csak" egy porszivo, akkor 135k kicsit huzos erte, de ugy voltam vele, hogy max visszakuldom. Igy viszont, hogy kb minden masodik nap elinditom, erzem, hogy sokkal jobb a levego a hazban, mint amikor heti egyszer, vagy 2 het alatt 3x, konyhaban kicsit gyakrabban porszivoztunk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 25., hétfő 18:28
Nálunk egy Roborock S5 max teljesít szolgálatot.géza írta: Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 25., hétfő 13:05
anyukameknak xiaomi mi robot vacuum mop prot vettem a nyaron szulinapra.géza írta: Van valakinek tapasztalata elektromos robotporszivoval kapcsolatban? Olyat keresek, ami jol sziv, nem hangos, es megbizhato.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 25., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: cart » 2021. október 25., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 8:13
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. október 25., hétfő 7:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. október 25., hétfő 2:59
Formatald le a stick-etM1Ö írta:Film rá másolása előtt-után is felismeri a gép. De felmásoltam rá a filmet, bedugtam a tv-be, az valamiért nem játszotta le... vissza dugtam a gépbe, de akkor már csak a jelzést hallottam, hogy felismeri, de semmit nem reagált a gép.ANDS írta:Hogy érted, hogy utána is felismeri a gép?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. október 25., hétfő 2:50
Film rá másolása előtt-után is felismeri a gép. De felmásoltam rá a filmet, bedugtam a tv-be, az valamiért nem játszotta le... vissza dugtam a gépbe, de akkor már csak a jelzést hallottam, hogy felismeri, de semmit nem reagált a gép.ANDS írta:Hogy érted, hogy utána is felismeri a gép?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. október 24., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Acewill » 2021. október 15., péntek 12:53
Fúú, kösz szépen. Úgy néz ki működik minden, ahogy kell.sonic írta:En soda playert hasznaltam erre a celra.Acewill írta: Már volt róla szó régebben, de most újra aktuális. Valaki tud ajánlani olyan médialejátszó programot PC-re amit "össze lehet kötni" google chromecasttal? És filmeknél feliratot is támogassa..
Videostream volt ajánlva, de nem működött tökéletesen, és most már sehogyse, egyszerűen ki se dobja azt az opciót, hogy párosítani tudjam a chromecasttal.![]()
Köszi
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. október 15., péntek 0:47
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 13., szerda 7:32
HozzászólásSzerző: Limaten » 2021. október 12., kedd 22:59
OnePlus Nord 2 kell neked. 150k körül van, én az általad leírtak alapján ezt venném.Nika91127 írta: ...
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 12., kedd 22:12
A “nem tepsit” el tudom engedni, ha valami jó konstrukcióZubkov írta:iPhone 12 Mini , bár a 128 gigás nem jön ki sajna 200 alatt max használtankiserik írta:
Ha be tudod szerezni (pl Németországból), akkor én ajánlom a Pixel 4a telefont.
Egyébként pedig én is a pixel4a-t akartam javasolni hozzá téve azt, hogy igazából egyik kis méretű telefontol sem várhatsz igazán jó akkuidőt és egyikben sem gyors a töltés sem annyira ami most a xiaomiknál és a huaweieknél a trend
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2021. október 12., kedd 21:43
iPhone 12 Mini , bár a 128 gigás nem jön ki sajna 200 alatt max használtankiserik írta:Ha be tudod szerezni (pl Németországból), akkor én ajánlom a Pixel 4a telefont.Nika91127 írta: Sziasztok!
Szakmai kérdés a telefonguruktól.
Milyen telefont érdemes venni?
Kicsit részletezve:
- jelenleg egy 32 gigás iPhone 6S-em van
- fontos lenne az akkuidő, gyors tölthetőség, kp. v jobb kamera
- minimum 128 giga belső
- nem vagyok IOS-dependens
- nem akarok tepsifont
- nem akarok 200.000-nál többet költeni, sőt... ha kevesebből is van korrekt, az patent lenne.
Xiaomikat nézegettem, de én nem tudok eligazodni...
Köszi!
Nika
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 12., kedd 21:07
Ha be tudod szerezni (pl Németországból), akkor én ajánlom a Pixel 4a telefont.Nika91127 írta: Sziasztok!
Szakmai kérdés a telefonguruktól.
Milyen telefont érdemes venni?
Kicsit részletezve:
- jelenleg egy 32 gigás iPhone 6S-em van
- fontos lenne az akkuidő, gyors tölthetőség, kp. v jobb kamera
- minimum 128 giga belső
- nem vagyok IOS-dependens
- nem akarok tepsifont
- nem akarok 200.000-nál többet költeni, sőt... ha kevesebből is van korrekt, az patent lenne.
Xiaomikat nézegettem, de én nem tudok eligazodni...
Köszi!
Nika
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem