De hát ugyanez az F1 topikRemy írta: Megint ment a sírás eddig, aztán honnan jött ez most a mercitől? Egy hétvége telne el úgy, hogy nem pofázik senki faszságokat, csak versenyeznek. De boldog lennék.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 6., szombat 22:29
De hát ugyanez az F1 topikRemy írta: Megint ment a sírás eddig, aztán honnan jött ez most a mercitől? Egy hétvége telne el úgy, hogy nem pofázik senki faszságokat, csak versenyeznek. De boldog lennék.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 6., szombat 22:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. október 25., hétfő 22:49
Perez azt mondta, hogy a 20. körtől már szenvedett rendesen(összesen 56 kör volt), szóval jó kis menet lehetett. Leclerc kint maradására szerintem az lehet a magyarázat, hogy Perez visszaesésében vagy egy esetleges hibájában bíztak a Ferrarinál.wZoLee7 írta:Futam alatt bevágták a radiózását ahol jelentette, hogy nem működik.raul 4 ever írta: Checonak nem volt itóka verseny közben.. Ezt nem vágták be tegnap futam közben tv-be ugye? Azért komoly lehetett így, a texasi melegben, a verseny végén..
Tetszett amúgy Ham.-tól a nyilatkozat, korrekt volt, hogy beismerte, végig jobb volt a redbull/maxi...
De a verseny is jó volt.
Furcsáltam nagyon, hogy hagyták Hamiltonnak az egy pontot. A ferrarinak viszont teljesen ingyen lett volna, nyilván ott a kockázat, hogy a boxban valami félremegy, lehet úgy voltak vele az az egy nekik semmi.
Jó volt a futam, de Alonsoban nagyot csalódtam. Ennyit hisztizni radióban tőle nem vártam. Az alfa meg hülye volt, hogy hátrarendelték Giovinazzit, mert ott sem kellett volna, teljesen jogos volt mind a kettő alfas harca Alonsoval szemben. Nem is értem a spanyolt, de ha még a verseny hevében okés, de futam után sem szólt neki senki, hogy amúgy nézd már meg mert totál nincs igazad. Azt érzem, hogy megint kezd kicsit frusztrált lenni, év végére a csapat elengedte, az autó szar, már a pontszerzés is jó eredmény, a szezon egyetlen nagy futamán meg megnyerte a futamot a csapattársának.
Leclerc meg...nem kellene neki sokkal jobb autó az eredményekhez.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 21:40
Akkor csak elsikkadt.. nekem nem volt meg..wZoLee7 írta: Futam alatt bevágták a radiózását ahol jelentette, hogy nem működik.
Furcsáltam nagyon, hogy hagyták Hamiltonnak az egy pontot. A ferrarinak viszont teljesen ingyen lett volna, nyilván ott a kockázat, hogy a boxban valami félremegy, lehet úgy voltak vele az az egy nekik semmi.
Jó volt a futam, de Alonsoban nagyot csalódtam. Ennyit hisztizni radióban tőle nem vártam. Az alfa meg hülye volt, hogy hátrarendelték Giovinazzit, mert ott sem kellett volna, teljesen jogos volt mind a kettő alfas harca Alonsoval szemben. Nem is értem a spanyolt, de ha még a verseny hevében okés, de futam után sem szólt neki senki, hogy amúgy nézd már meg mert totál nincs igazad. Azt érzem, hogy megint kezd kicsit frusztrált lenni, év végére a csapat elengedte, az autó szar, már a pontszerzés is jó eredmény, a szezon egyetlen nagy futamán meg megnyerte a futamot a csapattársának.
Leclerc meg...nem kellene neki sokkal jobb autó az eredményekhez.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. október 25., hétfő 20:20
Futam alatt bevágták a radiózását ahol jelentette, hogy nem működik.raul 4 ever írta: Checonak nem volt itóka verseny közben.. Ezt nem vágták be tegnap futam közben tv-be ugye? Azért komoly lehetett így, a texasi melegben, a verseny végén..
Tetszett amúgy Ham.-tól a nyilatkozat, korrekt volt, hogy beismerte, végig jobb volt a redbull/maxi...
De a verseny is jó volt.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 19:52
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 25., hétfő 6:49
Igen.szotyi írta: De tényleg Perezzel miértnem lopták el az 1 pontot? annyit ért az a 3. hely? Egy ilyen szoros szezonban a kontrusktőr a lényeg?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: szotyi » 2021. október 24., vasárnap 22:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 24., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. október 24., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. október 24., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. október 24., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 24., vasárnap 21:34
ziro4vr írta:Mint Daniék eljegyzési estéje.babaking írta: De de. Első kör nem volt rossz. jobbról balról elölről hátulról![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 24., vasárnap 21:13
Mint Daniék eljegyzési estéje.babaking írta: De de. Első kör nem volt rossz. jobbról balról elölről hátulról![]()
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 24., vasárnap 21:11
De de. Első kör nem volt rossz. Ricciardo jobbról balról elölről hátulrólRemy írta: Esti futam senkit nem hoz lázba?![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. október 24., vasárnap 21:04
Van ma verseny? Jó tudni. Amúgy, lassan semmilyen futam v focimeccs nem hoz lázba.Remy írta: Esti futam senkit nem hoz lázba?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 20:56
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem