Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Már ide írom hogy ne vesszen el. 33 támadás bal oldalon, 5 középen, 4 jobbon. Az mi gyerekek? Kicsit sem kiszámítható.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én amikor megláttam délután a kezdőt, azt hittem Carlo nem is akar nyerni (régi serie-a's, idegenben jó az x kezdőnek tűnt, meg ő is felküldhette a CMK-t végre), de jól szórakoztam.
LV-ben csalódtam a legpozitívabban, komolyan azt hittem benéz vmi keresztlabdát és emezek meg behúzzák 1-0-lal.
DE NEM!
QVÁRA, FUCKING NEM!!!!!!!!!!!
Igazából végig nekünk kedvezett minden, Qman adott 45 perc előnyt mingézával --> LOL
, ebben nagyon bíztam, és balf@sz move volt tőle.. A barcának a Dest helyzeten (meg a gólon) kívül volt veszélyes támadása? Szvsz semmi..
Továbbá:
-Vini egy fax volt
... Rendesen élvezte a játékot, szop@tta őket néha. Nekem ő a kövi Beckham.. Akinek kb. semmi keresnivalója egy RealMadridban, de mindig vért hugyozik és ezt nagyon tisztelem. A hibáit szívvel kompenzálja, foglalkozik magával (1000fős személyi edzőstáb, stb..), tudja, hogy nem ő a gyémánt, de amit tud, azt 100% kirakja mindig.. Köszi kölyök..
-Rodry: shatkar ellen éreztem, hogy a kisfiú felnőtt. Hát khmm.. Ma sem cáfolt meg.. Amikor JA lepattant róla, ott felröhögtem.. Szopottgombóc megérkezett. Azt hiszem leszálltak a golyói és fodbalista lett belőle.. Köszi kölyök..
-Mendy: FAL
-Kroos+Modric:
, a villarreal elleni meccstől eltekintve parádé, aztaqva mit játszottak
Ami nem tetszett:
-BigBenz kb. a 75ik perctől a seggén vette a levegőt, félek már csapágyasra van hajtva
-Fede: a piké ütközés után rendesen eszméletét vesztette, felakadtak a szemei. Sztem azért esett furán és hajolt vissza a térde.. remélem olcsón megússza
-Körte: a sérülése után 1szer avatkozott lábbal játékba.. Ha kiesik, ott van Lunin (edzésvidik alapján pönge a kölyök) én nem aggódok, de azért jobb lenne, ha nem sérült vna meg..
Szal a Klasszikó behúzva, ráadásul egy 100szor jobb barca ellen, mint amilyen ótvarok voltak 1 hónapja. Ez komoly dolog. De igen, egy Osa/Bilbó ellen több kell ---> Dzsi, te.. Őőőőőőő. Khmm..

Tudta a csapat, hogy villantani kell valamit Sebydaninak. -> tökéletes lett a hétvége
szép
volt
fiúk
LV-ben csalódtam a legpozitívabban, komolyan azt hittem benéz vmi keresztlabdát és emezek meg behúzzák 1-0-lal.
DE NEM!
QVÁRA, FUCKING NEM!!!!!!!!!!!

Igazából végig nekünk kedvezett minden, Qman adott 45 perc előnyt mingézával --> LOL

Továbbá:
-Vini egy fax volt

-Rodry: shatkar ellen éreztem, hogy a kisfiú felnőtt. Hát khmm.. Ma sem cáfolt meg.. Amikor JA lepattant róla, ott felröhögtem.. Szopottgombóc megérkezett. Azt hiszem leszálltak a golyói és fodbalista lett belőle.. Köszi kölyök..
-Mendy: FAL
-Kroos+Modric:

Ami nem tetszett:
-BigBenz kb. a 75ik perctől a seggén vette a levegőt, félek már csapágyasra van hajtva
-Fede: a piké ütközés után rendesen eszméletét vesztette, felakadtak a szemei. Sztem azért esett furán és hajolt vissza a térde.. remélem olcsón megússza
-Körte: a sérülése után 1szer avatkozott lábbal játékba.. Ha kiesik, ott van Lunin (edzésvidik alapján pönge a kölyök) én nem aggódok, de azért jobb lenne, ha nem sérült vna meg..
Szal a Klasszikó behúzva, ráadásul egy 100szor jobb barca ellen, mint amilyen ótvarok voltak 1 hónapja. Ez komoly dolog. De igen, egy Osa/Bilbó ellen több kell ---> Dzsi, te.. Őőőőőőő. Khmm..

Tudta a csapat, hogy villantani kell valamit Sebydaninak. -> tökéletes lett a hétvége

szép
volt
fiúk
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Oké, hogy ez a barca nem top, de ezek hogy lennének nagyobb csapatok?petiamadridista írta: Nyertünkbegy klasszikón.
Azbsosem egyszerű.
Jól játszott a Barca, nálunk a támadók nagyon fásultak voltak. Kívéve Vini Jr-t akibazért szopatta őket rendesen.
A kpn előbb változtattam volna, Carlo félősre vette a figurát, a tutit játszotta, lehetett volna fordítva is, de nyertünk.
Jó volt ez .
Nyílván a nagyobb csapatok ellen, Osasuna, Sociedad, Sheriff, összeszedettebb játék kell majd.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nyertünkbegy klasszikón.
Azbsosem egyszerű.
Jól játszott a Barca, nálunk a támadók nagyon fásultak voltak. Kívéve Vini Jr-t akibazért szopatta őket rendesen.
A kpn előbb változtattam volna, Carlo félősre vette a figurát, a tutit játszotta, lehetett volna fordítva is, de nyertünk.
Jó volt ez .
Nyílván a nagyobb csapatok ellen, Osasuna, Sociedad, Sheriff, összeszedettebb játék kell majd.
Azbsosem egyszerű.
Jó volt ez .
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Babinho írta: Rohadt Liverpool, senkit nem érdekel a győzelmünk![]()

Engem érdekel.

Meg Téged is, akkor már ketten vagyunk, az már majdnem tömeg.

Engem pl meg a liverpool nem érdekel.
Rohadt Liverpool, senkit nem érdekel a győzelmünk

- Steve
Nem tudom mit fog szólni az asszony, mikor ott hagyod a csecsemővel dzsino miatt, hogy fogod ezt megmagyarázni.Faust írta:Te mekkora geci vagy, annyira imadlak.dzsi91 írta: Nem játszottunk jól de rosszul sem de ez bőven elég volt. Azért az Osasuna és hasonló szintű csapatok ellen ennél majd több kell.![]()
![]()

Igazából csak féltékeny vagyok, mert én is imádom az öreg dzsit.

Pláne egy ilyen napon mikor vertük a katalánokat otthon, ilyenkor mindenkit imádok, még hehet is.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Carvajal is nagyon homály tud lenni védekezésben. Támadásban penge, de hátul nagy gondjai szoktak lenni sajnos.reeed_ati írta: Egy percig sem állt úgy a meccs, hogy nekünk kelljen kockáztatni.
Vezetés után meg beálltunk kontrákra, akár Vinyó, akár Benzi is eldönthette volna ezt bőven, még Lukács előtt.
Egyébként Benzemán nagyon látszott, hogy nem 100%-os..
Tavaszra remélhetőleg Carvajal is visszatér a kezdőbe, már Mendyvel is baromi sokat javult a védekezésünk, de ha a másik oldal is rendbe lesz téve, akkor még jobbak lehetünk.![]()
Te mekkora geci vagy, annyira imadlak.dzsi91 írta: Nem játszottunk jól de rosszul sem de ez bőven elég volt. Azért az Osasuna és hasonló szintű csapatok ellen ennél majd több kell.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem volt ez sima, sot, Dest helyzetenel mar lehajtottam a fejem, nehezebb volt azt fole rugni mint eltalalni a kaput, szerencsenk volt. Original El Clasico volt a javabol, mi fegyelmezettebben es taktikusabban fociztunk, nagyon koncentralt volt mindenki es szervezetten nyomtuk, sokszor kisegitettek egymast a sracok. Alaba parades golt rugott, Benzemanak is meg volt a nagy helyzete, szep jatek utan. Modric 80 evesen is tanar egy El Clasicon, Xavi who?
Szerintem jol mentek a fiuk, Ancelotti jo munkat vegzett, ult a taktika, Vini egyszeruen beszaras, mennyit fejlodik, minden megindulasa eletveszely es nyomja a flikk flakkot, neki megy az ellenfelnek, es ha 10-bol csak ketszer megveri az ellenfelet, az eleg lehet egy egy meccs megnyeresehez. Folyamatosan lekot 2-3 embert, ezzel is segiti Benzemat. Rodrygo is tetszett bar o nem megy neki az ellenfelnek, kicsit gondolkodosabb, de technikasabb jatekos a masik brazilnal. Hazard egyaltalan nem hianyzik, nem is nagyon van helye a csapatban…
Vazqueztol tovabbra is kiraz a hideg, de le a kalappal, hogy ennyit robotol es hajt, meg is kapta az elettol a jutalmat: golt szerzett. Orultem neki, de mindig fosok, ha jatszik, plane a vedelemben…
Nyertunk, sorozatban 4. El Clasico, ertekelni kell ezt mert csunya idoszak van mogottunk ilyen teren. Vegre Messitol sem kell fosni
Ui: en azt a Vini tizenegyest nem nagyon tudom feldolgozni, epp annyi kontakt volt hogy tizi, ha nem loki meg az ellenfel, akkor ures teruleten van a labdaval, nem ertem, ilyen helyzetekben miert nem a tamadofutballt tamogatjak, megcsinalja a cselt, betolja, realis eselye volt elerni a labdat es meg volt a kontakt, nalam ez tizi, kaptunk ennel sokkal kisebbert is tizit es ellenunk is fujtak mar be semmiert ilyet.
Szerintem jol mentek a fiuk, Ancelotti jo munkat vegzett, ult a taktika, Vini egyszeruen beszaras, mennyit fejlodik, minden megindulasa eletveszely es nyomja a flikk flakkot, neki megy az ellenfelnek, es ha 10-bol csak ketszer megveri az ellenfelet, az eleg lehet egy egy meccs megnyeresehez. Folyamatosan lekot 2-3 embert, ezzel is segiti Benzemat. Rodrygo is tetszett bar o nem megy neki az ellenfelnek, kicsit gondolkodosabb, de technikasabb jatekos a masik brazilnal. Hazard egyaltalan nem hianyzik, nem is nagyon van helye a csapatban…
Vazqueztol tovabbra is kiraz a hideg, de le a kalappal, hogy ennyit robotol es hajt, meg is kapta az elettol a jutalmat: golt szerzett. Orultem neki, de mindig fosok, ha jatszik, plane a vedelemben…
Nyertunk, sorozatban 4. El Clasico, ertekelni kell ezt mert csunya idoszak van mogottunk ilyen teren. Vegre Messitol sem kell fosni

Ui: en azt a Vini tizenegyest nem nagyon tudom feldolgozni, epp annyi kontakt volt hogy tizi, ha nem loki meg az ellenfel, akkor ures teruleten van a labdaval, nem ertem, ilyen helyzetekben miert nem a tamadofutballt tamogatjak, megcsinalja a cselt, betolja, realis eselye volt elerni a labdat es meg volt a kontakt, nalam ez tizi, kaptunk ennel sokkal kisebbert is tizit es ellenunk is fujtak mar be semmiert ilyet.

Indokolt, hogy még mindig a CKM megy orrba-szájba, ha egészségesek? Év elején sem jelentett próblémát pótolni őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egy percig sem állt úgy a meccs, hogy nekünk kelljen kockáztatni.
Vezetés után meg beálltunk kontrákra, akár Vinyó, akár Benzi is eldönthette volna ezt bőven, még Lukács előtt.
Tavaszra remélhetőleg Carvajal is visszatér a kezdőbe, már Mendyvel is baromi sokat javult a védekezésünk, de ha a másik oldal is rendbe lesz téve, akkor még jobbak lehetünk.
Tavaszra remélhetőleg Carvajal is visszatér a kezdőbe, már Mendyvel is baromi sokat javult a védekezésünk, de ha a másik oldal is rendbe lesz téve, akkor még jobbak lehetünk.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem játszottunk jól de rosszul sem de ez bőven elég volt. Azért az Osasuna és hasonló szintű csapatok ellen ennél majd több kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amikor egy győztes El Clasico után megy a sírás, tudod hogy a madridom fórumán vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
Komolyan nem értem!
A múltkor az volt a baj, hogy kitámadtunk, a védelem kevés volt és kaptuk a gólokat.
Most visszafogottan toltuk, de mégis Vinyo futkározott, Benzema beleadott mindent.
Röhögünk a Barcán, de a mi keretünk is korlátok közé van szorítva..
Én személy szerint tökre örülök, hogy ilyen kerettel is hozzuk a meccseket, igyekszünk mindenhol helytállni és ráadásul sok meccsen idén élvezhető játék is volt.
Pont leszarom, hogy a Barcát “csak” megvertük és nem volt mégjobb valami. Ez van. Tessszkógazdaságos Real vs gyenge barca volt. 3pont idegenben. Boldog vagyok.
A múltkor az volt a baj, hogy kitámadtunk, a védelem kevés volt és kaptuk a gólokat.
Most visszafogottan toltuk, de mégis Vinyo futkározott, Benzema beleadott mindent.
Röhögünk a Barcán, de a mi keretünk is korlátok közé van szorítva..
Én személy szerint tökre örülök, hogy ilyen kerettel is hozzuk a meccseket, igyekszünk mindenhol helytállni és ráadásul sok meccsen idén élvezhető játék is volt.
Pont leszarom, hogy a Barcát “csak” megvertük és nem volt mégjobb valami. Ez van. Tessszkógazdaságos Real vs gyenge barca volt. 3pont idegenben. Boldog vagyok.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így lehetettPad'em írta: Mi nem akartunk focizni, a Barca meg nem tud szerencsére. Így igazságos eredmény született![]()
ez a középpálya kevés jó csapat ellen
Valverdét oda kelett volna behozni

mindegy most a lényeg a győzelem volt

- flori
Pár éve már követem a klubot, de nem rémlik négy siker egymás után.
Lényeg a győzelem, több volt amúgy benne.

Lényeg a győzelem, több volt amúgy benne.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
annyit fociztunk amennyit kellett, lehetett volna több is közte ha van egy kis szerencsénkPad'em írta: Mi nem akartunk focizni, a Barca meg nem tud szerencsére. Így igazságos eredmény született![]()
Matrac ellen ez nagyon kevés lesz btw.
- Pad'em
Mi nem akartunk focizni, a Barca meg nem tud szerencsére. Így igazságos eredmény született

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezen a meccsen látszott, hogy a tavalyi 2 csak valami irgalmatlan woodoo átok volt
, nem sokat változtak ők sem és a Real sem, de most kijött a különbség.
Nekem 3 dolog tetszett:
-Mendy és Kroos is jól tért vissza, Kroos egyenesen zseniális volt, imádtam a passzait, ahogy fazont adott a csapatnak.. parádé az ember
-nem fáztunk rá a CMK-ra, hogy már azért lassúak
-Rodry szerintem tegnap este felnőtt. Ott volt mindenhol és igencsak határozott volt végig. Nagyon kíváncsi vagyok, ez most tényleg állandósul-e, vagy csak a szatyor nem vette le a pályáról..
A Klasszikus érdekes lesz, ó bárcsak rakná Qman jh-be Robertot
, Vini fickándozna, Dest azért komolyabb feladat..
Várom a hétvégi meccset nagyon!

Nekem 3 dolog tetszett:
-Mendy és Kroos is jól tért vissza, Kroos egyenesen zseniális volt, imádtam a passzait, ahogy fazont adott a csapatnak.. parádé az ember
-nem fáztunk rá a CMK-ra, hogy már azért lassúak
-Rodry szerintem tegnap este felnőtt. Ott volt mindenhol és igencsak határozott volt végig. Nagyon kíváncsi vagyok, ez most tényleg állandósul-e, vagy csak a szatyor nem vette le a pályáról..
A Klasszikus érdekes lesz, ó bárcsak rakná Qman jh-be Robertot

Várom a hétvégi meccset nagyon!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy