Ashley Young lesz az szerintemel magico írta:Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodomKovaLlos írta:
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz![]()
Anthony Joshua??
![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. október 25., hétfő 23:58
Ashley Young lesz az szerintemel magico írta:Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodomKovaLlos írta:
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatsz![]()
Anthony Joshua??
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. október 25., hétfő 23:53
Rohadjak meg, én még most is ezen gondolkodomKovaLlos írta:Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatszraul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
Menne a 352, mint vangaaaaallal, ohh, az is egy csoda volt..
Szal nem, Contét még a mu-nak se kivánom.. Ole is vak, de Conte meg betoji.![]()
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. október 25., hétfő 23:50
Okéé,hogy CR7nél elég a monogram,de a többieknél erősen gondolkozni kell,hogy vajon kire gondolhatszraul 4 ever írta: Fúú, menjen a mu-ba, s vigye vissza AJ-ot.. jajj de adnám..
Menne a 352, mint vangaaaaallal, ohh, az is egy csoda volt..
Szal nem, Contét még a mu-nak se kivánom.. Ole is vak, de Conte meg betoji.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 25., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 25., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 25., hétfő 20:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 24., vasárnap 22:40
Thiago ott nem tényező, talán jó meccse se volt még.ikarus93 írta: Poollal keményen számolni kell a BL-ben.
Thiago pl nem is játszott ma sérülés miatt.
BM,Pool,City jelenleg ők vannak a legjobb formában európában.
Aztán ez tavaszra még fog változni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. október 24., vasárnap 22:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 24., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 24., vasárnap 21:36
Vadul tolja mostanság, nem tudom mi van a poolal idén de úgy néz ki megint számolni kell veluk.Berti írta: Salah amit hoz ebben a szezonban az nagyon durva. Érik neki egy aranylabda, teljesen jogosan.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 20:05
Ahhoz előbb szóba kéne hozni vele. Salah, Benz, Lewa, mind mind elképesztően jók. De még mindig Messizünk.Berti írta: Salah amit hoz ebben a szezonban az nagyon durva. Érik neki egy aranylabda, teljesen jogosan.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 24., vasárnap 19:57
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 24., vasárnap 19:52
Egyébként nem tűnt úgy, hogy bármi indulat lett volna ebben, egyszerűen csak egy szar belépő volt. Cé pl. nyomott egy Pepét, ha nem róla van szó, ez piros és 3 meccs eltiltás alaphangon.Kerlon írta: Ez a Pogba mekkora egy bohóc. Alázattal top lenne a posztján, de csak egy sztáralüröls barom. Hozzá teszem, hogy a MU fele ilyen. Illetve elég sok új játékost elvisz a nagylóvé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 24., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 19:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2021. október 24., vasárnap 19:10
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 24., vasárnap 19:00
Remélem Ole.dzsi91 írta:Ramos mondjuk ilyet sose csinált, de nyilván ő a hentes.ANDS írta:
Én ezek után remélem, marad Manchesterben.
Kiváncsi vagyok ki lesz az edzője a Munak holnaptól.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 24., vasárnap 18:55
15 percet bírt kiel magico írta: Pogba miért nem játszik?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. október 24., vasárnap 18:54
Ramos mondjuk ilyet sose csinált, de nyilván ő a hentes.ANDS írta:Én ezek után remélem, marad Manchesterben.el magico írta: Pogba miért nem játszik?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. október 24., vasárnap 18:53
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem