Nem volt ez sima, sot, Dest helyzetenel mar lehajtottam a fejem, nehezebb volt azt fole rugni mint eltalalni a kaput, szerencsenk volt. Original El Clasico volt a javabol, mi fegyelmezettebben es taktikusabban fociztunk, nagyon koncentralt volt mindenki es szervezetten nyomtuk, sokszor kisegitettek egymast a sracok. Alaba parades golt rugott, Benzemanak is meg volt a nagy helyzete, szep jatek utan. Modric 80 evesen is tanar egy El Clasicon, Xavi who?
Szerintem jol mentek a fiuk, Ancelotti jo munkat vegzett, ult a taktika, Vini egyszeruen beszaras, mennyit fejlodik, minden megindulasa eletveszely es nyomja a flikk flakkot, neki megy az ellenfelnek, es ha 10-bol csak ketszer megveri az ellenfelet, az eleg lehet egy egy meccs megnyeresehez. Folyamatosan lekot 2-3 embert, ezzel is segiti Benzemat. Rodrygo is tetszett bar o nem megy neki az ellenfelnek, kicsit gondolkodosabb, de technikasabb jatekos a masik brazilnal. Hazard egyaltalan nem hianyzik, nem is nagyon van helye a csapatban…
Vazqueztol tovabbra is kiraz a hideg, de le a kalappal, hogy ennyit robotol es hajt, meg is kapta az elettol a jutalmat: golt szerzett. Orultem neki, de mindig fosok, ha jatszik, plane a vedelemben…
Nyertunk, sorozatban 4. El Clasico, ertekelni kell ezt mert csunya idoszak van mogottunk ilyen teren. Vegre Messitol sem kell fosni
Ui: en azt a Vini tizenegyest nem nagyon tudom feldolgozni, epp annyi kontakt volt hogy tizi, ha nem loki meg az ellenfel, akkor ures teruleten van a labdaval, nem ertem, ilyen helyzetekben miert nem a tamadofutballt tamogatjak, megcsinalja a cselt, betolja, realis eselye volt elerni a labdat es meg volt a kontakt, nalam ez tizi, kaptunk ennel sokkal kisebbert is tizit es ellenunk is fujtak mar be semmiert ilyet.