őőő, olvasd vissza az eredeti hsz-m a témában, pont ezt írtam le, hogy emellett szerepelnek értelmesek is a videóban, akik tudnak beszélni.Professore írta:
Nem láttam a videót és nem is nézem meg mert van jobb dolgom. Csak kérdezem mennyi az esélye annak hogy egy megvágott/szerkesztett anyagról van szó? Ha van egy több ezeres tömeg mindegy hogy mi célból és ott körbe kérdezik a résztvevőket majd megvágják az anyagot úgy hogy az a célt szolgálja akkor az nem reprezentatív. Egy ilyen anyag alapján ítélkezni stb. meg szintén nem objektív szerintem. Hasonló vidit gondolom egy balos rendezvény résztvevőiről is lehetne szerkeszteni gond nélkül. Itt se és ott se csak csőcselék van illetve itt is meg ott is vannak vállalhatatlan figurák szerintem.
Ha nem megvágott az anyag akkor mea culpa egy szót se szóltam...
leírtam a három kategóriát, rémisztő ez, szerintem. ezt nem tudod megvágni, azért sem, mert ha olyan helyen élsz, naponta találkozol ezzel a társadalmi réteggel.
a nyugdíjasokról is leírtam, hogy megvannak a másik oldalon is. Kádáron szocializálódott réteg, velük nem tudsz mit kezdeni.
persze, ha most a másik oldal csinálna videót az ellenzékről, ott is meglennének ezek, nincs kétségem efelől.