Azt hiszem hivatalosan is mindent láttam már.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 24., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. október 24., vasárnap 10:53
Ezt amiatt érzem paradoxnak, hogy ha ezt a deficitet képesek lennének felismerni, akkor a választás lényegét is megértenék, de legalábbis képesek lennének felismerni, ergo szavazhatnának. (Itt a választás lényege alatt én kb. az alkotmányos berendezkedés alapjait értem.)füst írta: Nincs morális akadálya?
...
És végül adódik a korábbi kérdés, szerinted ezek az aktív szavazók akiket eltiltasz, nem fogják megtalálni a módját hogy hangot adjanak a véleményüknek?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. október 24., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 24., vasárnap 10:44
Nem értek egyetfüst írta:Van az a helyzet, szakpolitikai, energetikai, gazdasági, stb kérdésekben. De abban a kérdésben, hogy ki vezesse őket, mindenkinek beleszólást kell biztosítani.hehetheoriginal írta: Erre a szavazati jog megvonasa temara, sztem van az a helyzet, ahol a diktaturanak (ha jol, valoban a tarsadalom erdekei nyoman van hasznalva (de ez meg monnyuk pont ellentmond a diktatura fogalmaval)) van ertelme, mert egyszeruen nem lehet/szabadna mindent az emberek nagytobbsegere bizni, hogy mi lenne a jo
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 24., vasárnap 10:31
Van az a helyzet, szakpolitikai, energetikai, gazdasági, stb kérdésekben. De abban a kérdésben, hogy ki vezesse őket, mindenkinek beleszólást kell biztosítani.hehetheoriginal írta: Erre a szavazati jog megvonasa temara, sztem van az a helyzet, ahol a diktaturanak (ha jol, valoban a tarsadalom erdekei nyoman van hasznalva (de ez meg monnyuk pont ellentmond a diktatura fogalmaval)) van ertelme, mert egyszeruen nem lehet/szabadna mindent az emberek nagytobbsegere bizni, hogy mi lenne a jo
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 24., vasárnap 10:21
Én csak azt szerettem volna megemlíteni általános formában hogy egy videó alapján mély következtetéseket nem érdemes levonni ennyi. Nem támadólag írtam amit pláne hogy nagyjából ugyanazt mondjuk... Na mind1.csababarca írta:őőő, olvasd vissza az eredeti hsz-m a témában, pont ezt írtam le, hogy emellett szerepelnek értelmesek is a videóban, akik tudnak beszélni.Professore írta:
Nem láttam a videót és nem is nézem meg mert van jobb dolgom. Csak kérdezem mennyi az esélye annak hogy egy megvágott/szerkesztett anyagról van szó? Ha van egy több ezeres tömeg mindegy hogy mi célból és ott körbe kérdezik a résztvevőket majd megvágják az anyagot úgy hogy az a célt szolgálja akkor az nem reprezentatív. Egy ilyen anyag alapján ítélkezni stb. meg szintén nem objektív szerintem. Hasonló vidit gondolom egy balos rendezvény résztvevőiről is lehetne szerkeszteni gond nélkül. Itt se és ott se csak csőcselék van illetve itt is meg ott is vannak vállalhatatlan figurák szerintem.
Ha nem megvágott az anyag akkor mea culpa egy szót se szóltam...
leírtam a három kategóriát, rémisztő ez, szerintem. ezt nem tudod megvágni, azért sem, mert ha olyan helyen élsz, naponta találkozol ezzel a társadalmi réteggel.
a nyugdíjasokról is leírtam, hogy megvannak a másik oldalon is. Kádáron szocializálódott réteg, velük nem tudsz mit kezdeni.
persze, ha most a másik oldal csinálna videót az ellenzékről, ott is meglennének ezek, nincs kétségem efelől.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 24., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 24., vasárnap 9:57
őőő, olvasd vissza az eredeti hsz-m a témában, pont ezt írtam le, hogy emellett szerepelnek értelmesek is a videóban, akik tudnak beszélni.Professore írta:
Nem láttam a videót és nem is nézem meg mert van jobb dolgom. Csak kérdezem mennyi az esélye annak hogy egy megvágott/szerkesztett anyagról van szó? Ha van egy több ezeres tömeg mindegy hogy mi célból és ott körbe kérdezik a résztvevőket majd megvágják az anyagot úgy hogy az a célt szolgálja akkor az nem reprezentatív. Egy ilyen anyag alapján ítélkezni stb. meg szintén nem objektív szerintem. Hasonló vidit gondolom egy balos rendezvény résztvevőiről is lehetne szerkeszteni gond nélkül. Itt se és ott se csak csőcselék van illetve itt is meg ott is vannak vállalhatatlan figurák szerintem.
Ha nem megvágott az anyag akkor mea culpa egy szót se szóltam...
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 24., vasárnap 9:54
Nem láttam a videót és nem is nézem meg mert van jobb dolgom. Csak kérdezem mennyi az esélye annak hogy egy megvágott/szerkesztett anyagról van szó? Ha van egy több ezeres tömeg mindegy hogy mi célból és ott körbe kérdezik a résztvevőket majd megvágják az anyagot úgy hogy az a célt szolgálja akkor az nem reprezentatív. Egy ilyen anyag alapján ítélkezni stb. meg szintén nem objektív szerintem. Hasonló vidit gondolom egy balos rendezvény résztvevőiről is lehetne szerkeszteni gond nélkül. Itt se és ott se csak csőcselék van illetve itt is meg ott is vannak vállalhatatlan figurák szerintem.csababarca írta: Mondjuk egy írd le helyesen a neveddel is már sokakat ki lehetne szűrni![]()
Szerintem itt most a videóban szereplő táblatartó kisebbségiek miatt merült ez fel, akiknek láthatólag fogalmuk sincs arról, ki az a Gyurcsány, DK, fidesz, vagy Orbán. De valószínűleg azt sem tudják, hogy most éppen melyik városban vannak.
Őket karonfogja majd a bácsi, aki most is noszogatta őket, elviszi a fülkéhez, és leszavaztatja őket. (mindegy kire)
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 24., vasárnap 9:46
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 24., vasárnap 9:38
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 24., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 24., vasárnap 1:35
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 23., szombat 23:18
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 23., szombat 22:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2021. október 23., szombat 22:42
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 23., szombat 22:27
Így már mindjárt más.füst írta: Egyszerű, ha kizárod a nép egy részét a szavazásból, akkor az már nem demokrácia. A hülyék is szavaznak meg a professzorok is, ennek a rendszernek ez a hátránya. Az, hogy te az iskolázatlanokat korlátoznád, hehe az öregeket, a harmadik meg a görbelábúakat, az teljesen mindegy, a jogfosztás nem fér bele.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 22:26
es ez is ertheto logika, itt inkabb az a baj, hogy ezek a retegek meg annyira nagy aranyban vannak a szavazasra jogosultak kozott jelen, hogy kb rajtuk mulik.Egyszerű, ha kizárod a nép egy részét a szavazásból, akkor az már nem demokrácia.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 23., szombat 22:23
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem