Nem láttam a videót és nem is nézem meg mert van jobb dolgom. Csak kérdezem mennyi az esélye annak hogy egy megvágott/szerkesztett anyagról van szó? Ha van egy több ezeres tömeg mindegy hogy mi célból és ott körbe kérdezik a résztvevőket majd megvágják az anyagot úgy hogy az a célt szolgálja akkor az nem reprezentatív. Egy ilyen anyag alapján ítélkezni stb. meg szintén nem objektív szerintem. Hasonló vidit gondolom egy balos rendezvény résztvevőiről is lehetne szerkeszteni gond nélkül. Itt se és ott se csak csőcselék van illetve itt is meg ott is vannak vállalhatatlan figurák szerintem.csababarca írta: Mondjuk egy írd le helyesen a neveddel is már sokakat ki lehetne szűrni![]()
Szerintem itt most a videóban szereplő táblatartó kisebbségiek miatt merült ez fel, akiknek láthatólag fogalmuk sincs arról, ki az a Gyurcsány, DK, fidesz, vagy Orbán. De valószínűleg azt sem tudják, hogy most éppen melyik városban vannak.
Őket karonfogja majd a bácsi, aki most is noszogatta őket, elviszi a fülkéhez, és leszavaztatja őket. (mindegy kire)
Ha nem megvágott az anyag akkor mea culpa egy szót se szóltam...