Azt már rég leadta. Biztos vagyok benne, hogy visszaáll nyáron a világ rendje, és Marci lesz az alap balbekkleadja azt a pár kiló felesleget amiről cikkeztek és újra top formába kerül

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 3., péntek 14:26
Azt már rég leadta. Biztos vagyok benne, hogy visszaáll nyáron a világ rendje, és Marci lesz az alap balbekkleadja azt a pár kiló felesleget amiről cikkeztek és újra top formába kerül
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 14:25
Meg Bertrand, aki egész jól tolja, cserének tökéletes, asszem Chelsea nevelés is.r9fenomeno írta:Chelseanek még mindig A.Cole a balhátvédje vagy valaki más?
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 3., péntek 14:20
Azért ez kicsit túlzás,sérülés benne van a játékban.egyrészt edzésen(?) lábat törni sem egészséges másrészt a mostani sérülését hogy szerezte? egy halálfelesleges mozdulattal amit azért kellett mert magát hozta szarba.
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. május 3., péntek 14:18
Pedig ott van :-)Realista24 írta:Az érinthetetlenek táborából valahogy hiányzik Marcelo....
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 3., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:13
egyrészt edzésen(?) lábat törni sem egészséges másrészt a mostani sérülését hogy szerezte? egy halálfelesleges mozdulattal amit azért kellett mert magát hozta szarba.Toky írta:Miért is játszott Marcelo "nem valami jól"? Sérülése előtt az egyik legjobb volt. Azóta meg Mourinho akkor is jegelte, ha nem kellett.beckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)
Az első kérdésre már vagy fél tucatszor válaszoltunk. És Marcelo mégis milyen "idiótaságával" offolta magát hónapokra?BBeno írta:marcelo mellől amúgy minek akarjátok eladni coentraot? sokat keres? sokat hibázik? halál megbízható balhátvéd ha marcelo idiótaságai után offolja magát hónapokra. nem lehet egybalhátvéddel nekifogni. arbeloa sem megoldás a fent említettek miatt. marcelo az alapkezdő de semmi probléma sincs coentraoval.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 14:11
Miért is játszott Marcelo "nem valami jól"? Sérülése előtt az egyik legjobb volt. Azóta meg Mourinho akkor is jegelte, ha nem kellett.beckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)
Az első kérdésre már vagy fél tucatszor válaszoltunk. És Marcelo mégis milyen "idiótaságával" offolta magát hónapokra?BBeno írta:marcelo mellől amúgy minek akarjátok eladni coentraot? sokat keres? sokat hibázik? halál megbízható balhátvéd ha marcelo idiótaságai után offolja magát hónapokra. nem lehet egybalhátvéddel nekifogni. arbeloa sem megoldás a fent említettek miatt. marcelo az alapkezdő de semmi probléma sincs coentraoval.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 14:11
Én is ellene voltam, de így, hogy elvileg az Ő keze van Verrattiban, Gündoganban, Kondogbiaban, magyarul a k.pálya erősítésében, kezdek megbékélni vele.beckham96 írta:Könyörgöm, miért pont Ancelotti????
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:10
nem az elnevezéssel volt bajom.a marca nevezte el így.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 3., péntek 14:07
a marca nevezte el így.ez bullshit. nem tudom hogy fordítottátok-e vagy Csabi írta de az egész úgy van beállítva hogy Josénak takarodnia kell és hogy Perez sem akarja hogy maradjon.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 3., péntek 14:07
mi bajod vele ?beckham96 írta:Könyörgöm, miért pont Ancelotti????
mivel a szezon donto reszeben serult volt es amint visszatert megint megserult... lehet ezert nem jatszott valami jolbeckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)Tádám írta:Azért én azon is meglepődnék, ha Coentrao távozna... főleg 15 misiért, az nagy bukó lenne nekünk.. Különben is kell a két balhátvéd, volt, hogy elég sem volt ebben a szezonban.
Én szeretném, ha maradna a szőkeség.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 3., péntek 14:05
Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)Tádám írta:Azért én azon is meglepődnék, ha Coentrao távozna... főleg 15 misiért, az nagy bukó lenne nekünk.. Különben is kell a két balhátvéd, volt, hogy elég sem volt ebben a szezonban.
Én szeretném, ha maradna a szőkeség.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 3., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 3., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 13:55
A madridomos cikk szerint nem megy, mert amíg nincs meg az új elnök, addig teljes jogköre van, továbbá ha a jelentkezési időszak végéig nem fut be más pályázó, akkor automatikusan folytatja a munkáját. Nem szükséges a választási macera. Más szóval nem veszítünk semmi időt.r9fenomeno írta:Ne felejtsük el,hogy előbb Pérez-t újra kell választani. Ezzel is megy az idő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 3., péntek 13:54
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 13:51
mocskos nagy kakukktojás ez a khedira. egy örömöm legyen legalább hogy a legnagyobb edző távozik az az hogy viszi magával samit.Új szezon, új projekt, erről fog szólni a Real Madrid 2013-2014-es szezonja. A mostani keretben tíz olyan játékos van a Marca szerint, akik érinthetetlenek. Név szerint Iker, Diego López, Sergio Ramos, Varane, Xabi Alonso, Khedira, Modric, Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 3., péntek 13:45
Az elnökválasztás kiírásától (elvileg úgy volt, hogy erre a BL elődöntők után sor is kerül) számított minimum 15 nap, amennyiben rajta kívül nem jelentkezik senki más!Mivel nem nagyon hallani a vetélytársak indulásáról, ezért kétlem, hogy sok idő menne el vele.
Neymar rég felejtős; mint ahogy katalán részről De Gea és Lewandowski is (de Iscora is minimális esélyt látok)!Na ezekből akkor meg is lenne Neymar ára
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem