jo kis bekemenet, egyik megfojtana a masik a szivarvanyos zaszloert ordibal.

a kedvencem a brazil gepsor volt, akik azt sem tudtak, merre vannak arrcal, meg az oreg a vegen, aki szerint lorinc okosan forgatta a tokejet.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 21:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 23., szombat 21:57
Halfkey írta: Számomra is értelmezhetetlen hogy hogy nem látja mennyire hátráltatja a személye az ellenzéket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 23., szombat 21:53
Latja o jol, hidd el. Nem celja a kormanyvaltas, es nem veletlenul nem csuktak le anno. Jo vele a gyerekeket es a nyugdijasokat ijesztegetni. Es amig arrol szol egy valasztas, akar kozvetve akar kozvetetten, hogy Orban vs. Gyurcsany, elobbi mindig fenyesen fogja kiallni a probat utobbival szemben.Halfkey írta: Számomra is értelmezhetetlen hogy hogy nem látja mennyire hátráltatja a személye az ellenzéket.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 23., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 23., szombat 21:41
Ez a “feri ha kussol”nal fog megbukni. Tetves szarhazi, azzal tenne a legjobbat az orszagnak ha visszavonulna egy eletre, es elkoltozne jo messzire, de imad szerepelni.ziro4vr írta: MZP ha konzekvens marad, Feri ha kussol, a ner ha ezt folytatja, szerintem többen mennek szavazni és ha az meglesz, akkor nyerhetnek. De ez túl sok ha, szóval eléggé kiszámíthatatlan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 23., szombat 21:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 21:31
10 masodpercet birtam belole, te jo eg.reeed_ati írta: Fú baszki, ez azért fájt rendesen..![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 23., szombat 21:31
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 23., szombat 21:25
Azt nem mondta hogy mostSwineherd írta: Tölgyessy jóslatait ismerve újra 2/3 lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 21:23
szerintem is az, de a celkozonseg (aki kb az a kategoria akiket faust linkelt a filmes topicban) ezt asszem' nem fogja levagni.ez már kontraproduktív meg izzadtságszagú
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 23., szombat 21:19
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. október 23., szombat 21:13
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 23., szombat 21:13
Tölgyessy is ezt mondta, hogy ebbe fog belebukni a fidesz. Hogy senki nem mer neki szólni. Én ezt adom.ziro4vr írta: Nagyon túltolja már Viktor meg az utasítására a ner gépezet. Tényleg az a baj, hogy senki nem mer neki szólni házon belül hogy ez már kontraproduktív meg izzadtságszagú.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 23., szombat 21:05
Elég homogén a madridom demográfiája, korábban volt is életkoros szavazás, ez pedig MZP hazai pályája.'shutterisland írta: nyilvan nem reprezentativ felmeres es termeszetesen nem a madridom nepe fogja eldonteni a valasztasokat, de dobrevet es eddig ov-t is konkretan elsopri itt mzp.
na majd jon rola valami borkai szintu botrany marciusban.![]()
(apropo, az "ordog ugyvedje" lehet berobban megint a valasztasok elott, allitasa szerint adatot gyujt kozben.)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 23., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 23., szombat 20:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. október 23., szombat 20:39
+1Pipita írta: Élőben meghallgattam a miniszterelnök úr beszédét és engem is mélységesen felháborított a történelem relativizálása és 56 emlékének meggyalázása, a gyomrom felfordult tőle.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 23., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 23., szombat 20:29
Akkor ezért volt furaSwineherd írta: MárkI-ZaY
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. október 23., szombat 20:27
Képmutatasból csillagos ötös az emberünkhehetheoriginal írta:vicces ezt olvasni, amikor a minap te primitivgyokereztel le pl.engem csak mert elmondtam a velemenyem a filmes topikbante amugy mit képzelsz magadrol,hogy birkázol valakit akinek más a véleményeugye amikor hipokrita valaki.
Nembaj visszaharap a fagyi.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem