Ez mi a here baszki?
Menjenek már a facba de tényleg
És a sok birka meg eszi ezt

ehh
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 23., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 23., szombat 15:50
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 22., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 22., péntek 13:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 22., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 22., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 22., péntek 12:19
Midegyik Fidesz polgis faluban, vagyis mindegyik falubanEl Sie7e írta:Hol vetítik ingyen?raul 4 ever írta:
Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death"![]()
![]()
, erre annyira nem emlékszem..
Én 19 voltam, fenn voltam én is 23-án, nekem pl. életem egyik meghatározó élménye volt és marad is.. Akárhányszor járok-jártam a Rákóczi-n mindig eszembe jut és kicsit ki is ráz a hideg: amikor elkezdődött Ákostól az 1956, nagy hangfalak voltak végig felrakva, gyomorig érződött a basszus.. Aztán anyám telefonált, hogy a rendőrök nyomják a tömeget az Astoria/Blaha felé, tipli onnan..
Mindegy, így hogy ingyen van, is lehet inkább megvárom az ncore-t![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 22., péntek 12:13
Hol vetítik ingyen?raul 4 ever írta:Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death"füst írta: Nem néztem meg, moziban nem is fogom, de IMDB-n azért beleolvastam a véleményekbe.![]()
![]()
![]()
, erre annyira nem emlékszem..
Én 19 voltam, fenn voltam én is 23-án, nekem pl. életem egyik meghatározó élménye volt és marad is.. Akárhányszor járok-jártam a Rákóczi-n mindig eszembe jut és kicsit ki is ráz a hideg: amikor elkezdődött Ákostól az 1956, nagy hangfalak voltak végig felrakva, gyomorig érződött a basszus.. Aztán anyám telefonált, hogy a rendőrök nyomják a tömeget az Astoria/Blaha felé, tipli onnan..
Mindegy, így hogy ingyen van, is lehet inkább megvárom az ncore-t![]()
HozzászólásSzerző: Professore » 2021. október 22., péntek 11:58
Mondjuk az érzékelők többsége nagy valószínűleg nem is látta a filmet...ateeemadrid írta: Azért az imdbn az 1.2-es értékelés árulkodó, még sem volt olyan pörgős és izgalmas politikai krimi, mint ahogy arról a sajtó beszámolt?![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 22., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 22., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 22., péntek 11:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 22., péntek 10:54
Különösen a: "set a police van on fire and literally burned the people inside to death"füst írta: Nem néztem meg, moziban nem is fogom, de IMDB-n azért beleolvastam a véleményekbe.![]()
I was there when the manipulated/payed mass was set a police van on fire and literally burned the people inside to death. I was there, when Viktor Orbán, the actual prime minister encouraged people to throw rocks and bricks to others (it's a form of free speach, he said). This movie was not even close to that. But, people always forget, they can be cheated by the same way over and over again. Sad to know, I paid for it, since I'm a Hungarian tax payer...
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 22., péntek 10:45
I was there when the manipulated/payed mass was set a police van on fire and literally burned the people inside to death. I was there, when Viktor Orbán, the actual prime minister encouraged people to throw rocks and bricks to others (it's a form of free speach, he said). This movie was not even close to that. But, people always forget, they can be cheated by the same way over and over again. Sad to know, I paid for it, since I'm a Hungarian tax payer...
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 22., péntek 10:32
Én nem láttam, de 1-2 reviewt olvastam és nekem is ez jött le, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az egészet arra tették fel, hogy Dobrev gonosz, Karigeri alkalmatlan. Így, hogy MZP nyert így kicsit kapufa.csababarca írta:Én meg.'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?![]()
elvileg az orszag osszes mozijaban nezheto es egyre tobb helyen ingyenesen.
milyen onzetlen gesztus![]()
Nem rossz egyébként, probléma, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy Dobrev esetleges előválasztási győzelmére tették fel az egész sztorit, az ő győzelmét várva.
Dobrev az antagonista a történetben, az igazi gonosz.
Micsoda véletlen![]()
Majdnem bejött:D
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. október 22., péntek 10:28
Igen erről én is kérnék véleményt.. Valahogy egyszerre vonz és a taszít..'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 22., péntek 10:26
Én meg.'shutterisland írta: na megnezte mar valaki az elkxrtuk-ot ?![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 22., péntek 10:21
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 21., csütörtök 16:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem