Hát ha már komolyan vesszük a transfermarkt-os számokat, akkor: 10-15 M+ Pogba+Vidal=Higuaín+Coentrao.Pogba+Vidal=Higuaín+Coentrao. Középpálya lezsírozva. Egyetek.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2013. május 3., péntek 14:47
Hát ha már komolyan vesszük a transfermarkt-os számokat, akkor: 10-15 M+ Pogba+Vidal=Higuaín+Coentrao.Pogba+Vidal=Higuaín+Coentrao. Középpálya lezsírozva. Egyetek.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 14:46
Igen, a brazil válogatott edzésén nyilván szánt szándékkal tette a lábát a csapattárs lába alá, hogy eltörhesse a lábközépcsontját. Szerintem is az Ő hibája.BBeno írta:egyrészt edzésen(?) lábat törni sem egészséges másrészt a mostani sérülését hogy szerezte? egy halálfelesleges mozdulattal amit azért kellett mert magát hozta szarba.
lehet hogy féltucatszor válaszoltatok de lehetséges hogy nem olvastam el. senki sem adna érte nemhogy 30 milliót de 25-t sem. nekünk meg már itt van. kifizettük. használjuk is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 14:40
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. május 3., péntek 14:32
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 3., péntek 14:26
Azt már rég leadta. Biztos vagyok benne, hogy visszaáll nyáron a világ rendje, és Marci lesz az alap balbekkleadja azt a pár kiló felesleget amiről cikkeztek és újra top formába kerül
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 14:25
Meg Bertrand, aki egész jól tolja, cserének tökéletes, asszem Chelsea nevelés is.r9fenomeno írta:Chelseanek még mindig A.Cole a balhátvédje vagy valaki más?
HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. május 3., péntek 14:20
Azért ez kicsit túlzás,sérülés benne van a játékban.egyrészt edzésen(?) lábat törni sem egészséges másrészt a mostani sérülését hogy szerezte? egy halálfelesleges mozdulattal amit azért kellett mert magát hozta szarba.
HozzászólásSzerző: haszi » 2013. május 3., péntek 14:18
Pedig ott van :-)Realista24 írta:Az érinthetetlenek táborából valahogy hiányzik Marcelo....
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 3., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:13
egyrészt edzésen(?) lábat törni sem egészséges másrészt a mostani sérülését hogy szerezte? egy halálfelesleges mozdulattal amit azért kellett mert magát hozta szarba.Toky írta:Miért is játszott Marcelo "nem valami jól"? Sérülése előtt az egyik legjobb volt. Azóta meg Mourinho akkor is jegelte, ha nem kellett.beckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)
Az első kérdésre már vagy fél tucatszor válaszoltunk. És Marcelo mégis milyen "idiótaságával" offolta magát hónapokra?BBeno írta:marcelo mellől amúgy minek akarjátok eladni coentraot? sokat keres? sokat hibázik? halál megbízható balhátvéd ha marcelo idiótaságai után offolja magát hónapokra. nem lehet egybalhátvéddel nekifogni. arbeloa sem megoldás a fent említettek miatt. marcelo az alapkezdő de semmi probléma sincs coentraoval.
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 14:11
Miért is játszott Marcelo "nem valami jól"? Sérülése előtt az egyik legjobb volt. Azóta meg Mourinho akkor is jegelte, ha nem kellett.beckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)
Az első kérdésre már vagy fél tucatszor válaszoltunk. És Marcelo mégis milyen "idiótaságával" offolta magát hónapokra?BBeno írta:marcelo mellől amúgy minek akarjátok eladni coentraot? sokat keres? sokat hibázik? halál megbízható balhátvéd ha marcelo idiótaságai után offolja magát hónapokra. nem lehet egybalhátvéddel nekifogni. arbeloa sem megoldás a fent említettek miatt. marcelo az alapkezdő de semmi probléma sincs coentraoval.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 14:11
Én is ellene voltam, de így, hogy elvileg az Ő keze van Verrattiban, Gündoganban, Kondogbiaban, magyarul a k.pálya erősítésében, kezdek megbékélni vele.beckham96 írta:Könyörgöm, miért pont Ancelotti????
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:10
nem az elnevezéssel volt bajom.a marca nevezte el így.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 3., péntek 14:07
a marca nevezte el így.ez bullshit. nem tudom hogy fordítottátok-e vagy Csabi írta de az egész úgy van beállítva hogy Josénak takarodnia kell és hogy Perez sem akarja hogy maradjon.
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. május 3., péntek 14:07
mi bajod vele ?beckham96 írta:Könyörgöm, miért pont Ancelotti????
mivel a szezon donto reszeben serult volt es amint visszatert megint megserult... lehet ezert nem jatszott valami jolbeckham96 írta:Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)Tádám írta:Azért én azon is meglepődnék, ha Coentrao távozna... főleg 15 misiért, az nagy bukó lenne nekünk.. Különben is kell a két balhátvéd, volt, hogy elég sem volt ebben a szezonban.
Én szeretném, ha maradna a szőkeség.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 3., péntek 14:06
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 3., péntek 14:05
Coentrao kell! Tulajdonképpen ő egy nagyon biztos pont (ha azt nézem, hogy idén Marcelo nem játszott valami jól) :-)Tádám írta:Azért én azon is meglepődnék, ha Coentrao távozna... főleg 15 misiért, az nagy bukó lenne nekünk.. Különben is kell a két balhátvéd, volt, hogy elég sem volt ebben a szezonban.
Én szeretném, ha maradna a szőkeség.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 3., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 3., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 3., péntek 13:55
A madridomos cikk szerint nem megy, mert amíg nincs meg az új elnök, addig teljes jogköre van, továbbá ha a jelentkezési időszak végéig nem fut be más pályázó, akkor automatikusan folytatja a munkáját. Nem szükséges a választási macera. Más szóval nem veszítünk semmi időt.r9fenomeno írta:Ne felejtsük el,hogy előbb Pérez-t újra kell választani. Ezzel is megy az idő.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem