egyértelműen kimenő ág ez a 3as, szerintem.
viszont mendy úgy kellett mint egy falat kenyér
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. október 20., szerda 9:15
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2021. október 20., szerda 9:11
HozzászólásSzerző: Corleone » 2021. október 20., szerda 9:03
Amugy az elso felidoben brutal jol adta a labdakat Rodrygonak, vagy 4-5 alkalommal is tupontosan ivelte at neki. Tudas es rutin.Realista24 írta: Ancelotti: "Kroos moves the ball around neatly. He's not afraid to play when he's under pressure. I don't have to say anything about my midfielders because they've won everything there is to win. You just have to applaud them".
Ezt itt hagyom a madridom finnyás népének.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 20., szerda 8:59
Hogy ki? Sztem a userek 80%-a...elég csak megnézni a megy a meccs topic elejét.hehetheoriginal írta: Ki finnyas a kp-ra?![]()
Kell a fiatalitas, de kb azt erzem, hogy az öregjeink rutinból oldjak meg az ilyen meccseket, mint amikor te beallsz a 6 evesek koze focizni, nincs uj vagy varatlan helyzet, amit ne oldottal volna mar meg nagyobb meccseken.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 20., szerda 8:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 20., szerda 8:21
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. október 19., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 19., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 4., hétfő 0:17
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. október 3., vasárnap 20:41
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. október 3., vasárnap 20:31
Ilyen nyilt jatekkal es feltolt vedelemmel nala is kijottek volna rendesen a kislanyos gondjai. Az a baj, hogy a vedekezesnel kollektivan szar mindenki, ezt a rendszer okozza.Csabi írta: ez a védelem szörnyű. egyetlen értékelhető védő volt a pályán, alaba. a többiek hibát hibára halmoztak. a jó öreg carletto meg is érdemli a szopóágat, ameddig ezt a szerencsétlen vazkezt játszatja... hihetetlen, de maradt volna bodri inkább.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. október 3., vasárnap 20:29
Idén mindenki is ki lett próbálva jobbhátvédnek talán ez bejönne,Case jól fejel a többit megoldja Körte'shutterisland írta:hat eleg kaotikusnak tunne nekem, 2 nem tul magas khv akiknek nem ez az eredeti posztja, ket szelsohatved akik tamadasban kevesebbet tennenek hozza es raadasul a jobbhatved az khv.kipróbálnám a Militao-Casemiro-Alaba-Mendy négyest![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 3., vasárnap 20:19
hat eleg kaotikusnak tunne nekem, 2 nem tul magas khv akiknek nem ez az eredeti posztja, ket szelsohatved akik tamadasban kevesebbet tennenek hozza es raadasul a jobbhatved az khv.kipróbálnám a Militao-Casemiro-Alaba-Mendy négyest
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. október 3., vasárnap 20:16
Én kipróbálnám a Militao-Casemiro-Alaba-Mendy négyest,hogy a Nacho kicsit pihenjenKerlon írta: Reméljük Mendy a féléves sérülése utána vissza tud térni, mert a baloldal talán rendbe lenne utána.
Májusban játszott utoljára és nem súlyos sérülésről beszélhetünk az esetében. Sanitas![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. október 3., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 3., vasárnap 19:54
mondjuk pont a sevilla ellen van az az elmaradt meccs ahol az 1 pontot ereznem realisabbnak, igy kisse csaloka.Tényleg
Vesztett pontok tekintetében 2 pontra vagytok a vezető Madridi duotol. És ott nálatok világválság van
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. október 3., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. október 3., vasárnap 19:49
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 3., vasárnap 19:06
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. október 3., vasárnap 19:01
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem