erdekes kis video, nem tudom a polgarmester ur az elejen meg maradhatott e a helyen azok utan, hogy azt mondta, talan kepes lehetne valamelyik jelolt az orszag iranyitasara es szavazni akart ra.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 19., kedd 16:01
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 19., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: cart » 2021. október 19., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 19., kedd 12:06
+1flori írta: Persze, teljesen összemosódtak már az "elvek", csak azzal nem lehet választást nyerni. Oldalakat kell felállítani, nagy lövészárkokat, lehessen utálni egymást.
Én vallok jobbos, balos és liberális értékeket is, szerintem ma már nincs nagyon egzakt oldal. De lehet csak én vagyok ilyen korcs.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 19., kedd 12:02
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 19., kedd 11:54
Kár, hogy a nemzeti összefonódott a jobboldallal. Eddig is veszélyes volt mert a nacionalizmus is a szélsőjobbhoz kötődik.flori írta: Múlt héten ő engedett át a zebrán az eötvös térnél, nem csak G merci van ott.
Mondjuk a nemzeti pont miattuk lett rémesen gáz.CS0ki írta:
Ahogy a jobboldali meg a nemzeti is.Igazából minden szóból gond nélkül szitokszot csinálnak, ha éppen arra van igény.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 19., kedd 11:34
Mondjuk a nemzeti pont miattuk lett rémesen gáz.CS0ki írta:Ahogy a jobboldali meg a nemzeti is.Baloldali es a liberalis is szitokszo Magyarorszagon.Igazából minden szóból gond nélkül szitokszot csinálnak, ha éppen arra van igény.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 19., kedd 11:19
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. október 19., kedd 9:44
Ahogy a jobboldali meg a nemzeti is.Baloldali es a liberalis is szitokszo Magyarorszagon.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 19., kedd 1:46
A gatekeeping mellett a masik kedvencem az volt, hogy a meghatarozo baloldali program az adonoveles meg a migransbetelepites es a rezsinoveles.'shutterisland írta: hollik.![]()
Baloldali es a liberalis is szitokszo Magyarorszagon.Halfkey írta: Amúgy ennyire félrement lenne a társadalom, hogy ez hogy "baloldali" egy milliók szemét vérbe borító szitokszó lenne? Vagy kivételesen benézte most a Fidesz kampánystábja?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 19., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 18., hétfő 23:44
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 18., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 18., hétfő 19:19
Végig szégyenérzetem van ezt nézve.'shutterisland írta: hollik.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 18., hétfő 18:19
aztarohadt, de szánalmas baszki........'shutterisland írta: hollik.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 18., hétfő 17:34
Igen ez így alakult.Halfkey írta: Amúgy ennyire félrement lenne a társadalom, hogy ez hogy "baloldali" egy milliók szemét vérbe borító szitokszó lenne? Vagy kivételesen benézte most a Fidesz kampánystábja?
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. október 18., hétfő 17:34
Komenisták = baloldal. Ennyi eleg a fideszeseknek.Halfkey írta: Amúgy ennyire félrement lenne a társadalom, hogy ez hogy "baloldali" egy milliók szemét vérbe borító szitokszó lenne? Vagy kivételesen benézte most a Fidesz kampánystábja?
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 18., hétfő 17:17
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 18., hétfő 17:05
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem