Az elején még úgy volt, hogy elindul, majd lesz valami, aztán vérszemet kapott. Én így látom.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 18., hétfő 13:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. október 18., hétfő 12:50
Ez tiszta sor, és logikailag rendben is van, kb a vak is látja. De őszintén kérdezem: MZP ennyire buta lenne?hehetheoriginal írta: szepen hangzik ez az mzp levaltja a fideszt, de mar latszik, hogy a cafatokra ehes saskahad mar ott vigyorog mzp mogott, megelhetesi politikus karigeri az osszes kis nyamvadt part meg a vezetoik, egy ember nem csinal forradalmat, nem tudja levaltani az ellenzeket sem, nemhogy a fideszt. vagy a fidesz marad, vagy amikor mar korvonalazodik, hogy vmi csoda folytan kormanyvaltas lesz, az osszes gyurcsany, karigeri, klari meg mindenki bábbá teszi mzp-t vagy ellehetetleniti, a korabbi kapcsolatok es mindent atszovo kéz kezet mos hálót felhasznalva, aztan nezhetjuk az mzp-t, ahogy vigyorog kényszeredetten valami rendezvenyen, kozben meg a ferko es csapata iranyit mindent...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. október 18., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 18., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 18., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. október 18., hétfő 11:09
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. október 18., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 18., hétfő 1:12
Túltolta, de ezeket a dolgokat ki kell mondani. MZP nem a megváltó, nem fog megváltozni a világ április x-től. Nem lesz zéró korrupció, nem lesz nyugati színvonal másodpercek alatt. Ahogy ő is mondta, még a patyolat Finnországban is vannak korrupt emberek. Sajnos ő csupasz seggel ült be a politikába, a pillanatot jelenleg ő uralja, de a választás megnyeréséhez kell pénz és lobbi. Mind a kettőnek nagy ára van, kérdés mennyire fogják elnyomni őt. Mert abban ne kételkedjünk, hogy sok ember csak posztra megy ott is, maximum annyi bajuk volt eddig, hogy helyettük más járt az amg mercikkel. Illetve hmvhely nem egyenlő az országgal, ott is lesznek kérdések, hogy már nagyban milyenek a vezetői képességei.Voltak érdekes és jó gondolatai, de már nagyon túltolta.
Hiba volt sztem a műsorban hagyni a későbbiekre is, elég lett volna az elején.
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. október 18., hétfő 1:04
Megértem, sok problémát látok én is még, de legalább megtettük az első lépést. Dobrev nagyjából 2, vagy 3 lépés hátra lett volna...flori írta: A Partizán adását érdemes visszanézni akinek van ideje, főleg a Tölgyessy részét. Talán az eddigi legkomolyabb vélemény az eddigi szakértők közül a műsorban. Az MZP hurráoptimizmust is árnyalta kicsit.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 18., hétfő 0:58
Voltak érdekes és jó gondolatai, de már nagyon túltolta.flori írta: A Partizán adását érdemes visszanézni akinek van ideje, főleg a Tölgyessy részét. Talán az eddigi legkomolyabb vélemény az eddigi szakértők közül a műsorban. Az MZP hurráoptimizmust is árnyalta kicsit.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 18., hétfő 0:53
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. október 18., hétfő 0:27
Itt is vannak. 2 is. Meg a megafonos csapat.Puding írta: Én a holnapi Gyurcsány-show reklámot várom már. Vajon mit találnak most ki? Vagy kuka? Ezek itt a nagy kérdések.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 17., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 22:34
Én legutóbb sem szavaztam, most sem fogok, mert külföldön élek. Majd eldöntik magyar honfitársaim, hogy mi lesz, de lesznek itt még bonyodalmak Márki és Gyurcsány között, ebben biztos vagyok.Dupla D írta:Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:
Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.
Van rá példa, megnézzük, hogy működik-e nálunk. Ha nem, akkor 4 év múlva máshova szavazunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 22:30
Eleg erosen elverte MZP, majdnem 100 k a difi. En ereztem, hogy nyerhet, remenykedtem, hogy nem csak buborekban elek, de azt hittem szorosabb lesz.ferni írta: 56,7% vs 43,3% lett a végeredmény
371560 vs 283677
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 22:06
Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 17., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. október 17., vasárnap 22:00
Ezeket ilyenkor hasrautesszeruen irkaljatok, mar bocsanat?illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem