kiserik írta:
hehetheoriginal írta:
szepen hangzik ez az mzp levaltja a fideszt, de mar latszik, hogy a cafatokra ehes saskahad mar ott vigyorog mzp mogott, megelhetesi politikus karigeri az osszes kis nyamvadt part meg a vezetoik, egy ember nem csinal forradalmat, nem tudja levaltani az ellenzeket sem, nemhogy a fideszt. vagy a fidesz marad, vagy amikor mar korvonalazodik, hogy vmi csoda folytan kormanyvaltas lesz, az osszes gyurcsany, karigeri, klari meg mindenki bábbá teszi mzp-t vagy ellehetetleniti, a korabbi kapcsolatok es mindent atszovo kéz kezet mos hálót felhasznalva, aztan nezhetjuk az mzp-t, ahogy vigyorog kényszeredetten valami rendezvenyen, kozben meg a ferko es csapata iranyit mindent...
Ez tiszta sor, és logikailag rendben is van, kb a vak is látja. De őszintén kérdezem: MZP ennyire buta lenne?
A cv-ben jól mutat..
Am. én is ettől "félek", amit Hehe mond.. Ebben érzem a bajt, hogy nincs hátországa önmagában. Egy értelmes arc, gondolatokkal, de milliós választói tőke (és valós, bizonyított szövetségesek) nélkül. Mármint persze, ez most szövetség, de csak az ellenségem-ellensége alapon, az ellenoldalon erős kohézió nincs.
Nem gondolom, hogy a jelenlegi garnitúra helyett képes volna/szabadna neki mindenhova az ő szájíze szerinti szakértőt tenni, megváltoztatni a rosszul működő szerve(zete)ket.
Ide Feri emberét kell tenni, oda Kláriét, amoda Karigeriét.
Én jobbos arcként viszont így adjam neki a voksomat, hogy azért cserébe aztán, egy általam velejéig gyűlölt, minden elemében undort kiváltó oldal arcát rakja majd?
Ha meg is vannak azok a dolgok, amik zavarnak is pártunk és kormányunk ténykedésében, ennyire dühös lehet sose leszek sem én, sem sokan mások..
Nekem az a bajom, hogy van bennem egy adag gyűlölet a másik oldal felé, (meg szerintem vicaverza is, csak most el van nyomva 2 savlekötővel náluk is) és ezen nem tudok felülemelkedni és kétlem, hogy ők tudnának. Perpill MZP csak a f*ssal tud szövetkezni a hülyeségek ellen, hiába tudná lehet egyébként jó irányba vinni az országot, ha nem kéne egyébként 199 mandátumból 100-at maga mögé sorakoztatnia.