Na jó

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 17., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 22:34
Én legutóbb sem szavaztam, most sem fogok, mert külföldön élek. Majd eldöntik magyar honfitársaim, hogy mi lesz, de lesznek itt még bonyodalmak Márki és Gyurcsány között, ebben biztos vagyok.Dupla D írta:Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:
Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.
Van rá példa, megnézzük, hogy működik-e nálunk. Ha nem, akkor 4 év múlva máshova szavazunk.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 22:30
Eleg erosen elverte MZP, majdnem 100 k a difi. En ereztem, hogy nyerhet, remenykedtem, hogy nem csak buborekban elek, de azt hittem szorosabb lesz.ferni írta: 56,7% vs 43,3% lett a végeredmény
371560 vs 283677
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 22:06
Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 17., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. október 17., vasárnap 22:00
Ezeket ilyenkor hasrautesszeruen irkaljatok, mar bocsanat?illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 21:55
Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:53
megnyugtató valahol, ezekből látszik, hogy igazából az ősfideszesek a közönség.Caraway írta:
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. október 17., vasárnap 21:52
https://coub.com/view/2x5plt?fbclid=IwA ... wfZn4WJMUsferni írta: Ja már kint az új Gyurcsány-Show, nem kell aggódni...![]()
Van ott minden is, Soros is kihagyhatatlan...
Feri táncikál![]()
![]()
Migráns, rezsi, adók, brüsszel, EU
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 21:48
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.Dupla D írta: Kocsis már kirakta, hogy megköttetett a Gyurcsány-MZP paktum.![]()
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:47
Nagyon gáz, láttam pár ismerőst, környékbeli polgik, képviselők, alpolgármesterekDupla D írta:
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 17., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:32
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem