Kíváncsi leszek mi lesz ebből az egészből áprilisig
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 22:30
Eleg erosen elverte MZP, majdnem 100 k a difi. En ereztem, hogy nyerhet, remenykedtem, hogy nem csak buborekban elek, de azt hittem szorosabb lesz.ferni írta: 56,7% vs 43,3% lett a végeredmény
371560 vs 283677
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 22:06
Még nem késő kiszállni, ha neked is már vállalhatatlanná vált a párt, aki teljesen kifordult magából csak azért, hogy bebetonozza magát. Itt a megfelelő ember, aki megfelelő alternatívát tud nyújtani a kiábrándult fideszeseknek is.illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 17., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. október 17., vasárnap 22:00
Ezeket ilyenkor hasrautesszeruen irkaljatok, mar bocsanat?illgner írta:Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 21:55
Az a kérdés, hogy az emberek ezt a nagyon sokpárti esetleges koalíciót mennyire tartják majd kormányzóképesnek? Mert Európában már a hárompárti koalíciók is nagyon nehezen működnek, ezek meg kb. 10 pártot, meg egyéb szervezetet képviselnek, én nem látom, ebből, hogy lesz hatékony, és az ország sorsát jobb irányba terelő kormányzás.Dupla D írta: Ha Mo-ból a világ leggazdagabb országa lett volna 11 év alatt, akkor se venné be a gyomrom ezt, amit tol a fidesz. Bízom benne, hogy ez már tényleg átüti a küszöböt legalább az értelmesebb Fideszeseknél. Főleg, hogy van egy olyan miniszterelnökjelölt, aki közelebb áll a 11 évvel ezelőtti Fideszhez, mint Orbán most.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:53
megnyugtató valahol, ezekből látszik, hogy igazából az ősfideszesek a közönség.Caraway írta:
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. október 17., vasárnap 21:52
https://coub.com/view/2x5plt?fbclid=IwA ... wfZn4WJMUsferni írta: Ja már kint az új Gyurcsány-Show, nem kell aggódni...![]()
Van ott minden is, Soros is kihagyhatatlan...
Feri táncikál![]()
![]()
Migráns, rezsi, adók, brüsszel, EU
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 21:52
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 17., vasárnap 21:48
Most neztem ra, egyszeruen en szegyelltem magam, hogy ezek vezethetik az orszagot. Szanalmas es felhaborito egyben az egesz, mar olyanokat mondanak az uj videoban MZp-rol, hogy adot emelne es migransokat engedne be bazdmeg, mikozben minden egyes nyilatkozataban elmondja Peter ennek az ellentetet. Es kepesek szarrahazudni magukat, egyszeruen hihetetlen.Dupla D írta: Kocsis már kirakta, hogy megköttetett a Gyurcsány-MZP paktum.![]()
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:47
Nagyon gáz, láttam pár ismerőst, környékbeli polgik, képviselők, alpolgármesterekDupla D írta:
A Fideszeseknek nincs szekunder szégyenérzetük ettől a kampánytól már, és a fantasztikus központilag kiadott kommentkényszertől a fideszes politikusoktól? Ez baromi ciki, hogy ki van adva a pártkatonáknak, hogy kommenteljenek a Kocsisék posztjai alá.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 21:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 17., vasárnap 21:45
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. október 17., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:25
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem