Mi ebben a kettősség?...de karim iranyaban minden tiszteletem es elismeresem mellett en azert erzek egy kettosseget abban, hogy sokan neki adnatok de messit ahogy erzem, meg top 3-ba se sokan tolnak be.
Csövesbánat vs KAK.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 16:31
Mi ebben a kettősség?...de karim iranyaban minden tiszteletem es elismeresem mellett en azert erzek egy kettosseget abban, hogy sokan neki adnatok de messit ahogy erzem, meg top 3-ba se sokan tolnak be.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 27., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 27., szerda 16:30
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 27., szerda 13:49
Várható volt, hogy ez lesz a sorrend és reális is, én Benzit tolnám fel második helyre, de így is korrektnek tartom.Realista24 írta: Egy kiszivárgott kép szerint:
Lewa 627 pont
Messi ? pont
Karim 526 pont
Salah 412 pont
Jorginho 197 pont
Ugyanaz a forrás, aki anno Modric évében is kitette a fotót, ahol a horvát szerepelt az első helyen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 27., szerda 13:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 27., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 24., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 20:59
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2021. október 17., vasárnap 20:39
Mi a halálról beszélsz, mikor kapott CR szerinted nyomásra aranylabdát?Leno16 írta:Az biztos ,hogy ha Messi kapja az a football megcsúfolósa lenne már.... jövőre akkor Cr fog megsértődni és akkor neki kell kapnia.illgner írta:
Ha igazak a hírek, hogy Messi, Lewa, Jorginho a sorrend, akkor nem vitásan Jorginho "kárára".
Addig -nyomatjak már ezt a két embert meg 9-9 aranylabdat nem kapnak,
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. október 17., vasárnap 20:29
Az biztos ,hogy ha Messi kapja az a football megcsúfolósa lenne már.... jövőre akkor Cr fog megsértődni és akkor neki kell kapnia.illgner írta:Ha igazak a hírek, hogy Messi, Lewa, Jorginho a sorrend, akkor nem vitásan Jorginho "kárára".Realista24 írta:
Kinek a kárára?
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 19:09
Ha igazak a hírek, hogy Messi, Lewa, Jorginho a sorrend, akkor nem vitásan Jorginho "kárára".Realista24 írta:Kinek a kárára?illgner írta: Én Haalandot is feltenném legalább a dobogóra, szerintem elképesztő idényt futott egy nem túl erős csapatban. Lényegében ő tartja víz felett a Dortmundot, de az idén valószínűleg csak a top 10-ben lesz benne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 17., vasárnap 19:03
Kinek a kárára?illgner írta: Én Haalandot is feltenném legalább a dobogóra, szerintem elképesztő idényt futott egy nem túl erős csapatban. Lényegében ő tartja víz felett a Dortmundot, de az idén valószínűleg csak a top 10-ben lesz benne.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 17., vasárnap 18:42
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:34
Én is mosolygok rajta, de hidd el, hogy Messi fogja nyerni. 30 gól a bajnokságban, 11 gólpassz (neki van a legjobb rating-je, copán gólkirály, legjobb játékos), és persze mert olyan fantasztikusan kiemelkedő teljesítmény nem volt tavaly senki részéről, ez is neki kedvez.ferni írta: Micsoda teljesítmény, örülhetnek, hogy tavaly nem 4.ek lettek a bajnokságban, de megint Aranylasztit ér, hogy kitömte a sok kis szart, azt amikor meg kellett volna már hosszú êvek óta kb semmi.
BLben a legnagyobb bohóc a Barca fene tudja hány éve, de ez az Aranylabda szint ezek szerint![]()
Copa America![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 17., vasárnap 18:28
Hogy ő jelenleg a világ legjobbja.illgner írta:
Én elhiszem, hogy kampányolnak mellette, de sem gólkirály nem volt, sem pedig címeket nem nyert. Akkor milyen érvek szólnak mellette?
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. október 17., vasárnap 18:26
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:25
Spanyol gólkirály, megnyerte a copát. Ez már épp elég érv lesz amellett, hogy behúzza.ferni írta: Várjatok, komolyan van reális esélye Messinek megnyerni az Aranylasztit erre a teljesítményre???![]()
Ez komoly?
Hát ez nagyobb szégyen lenne, minthogy Lewától tavaly elvették![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 18:24
Én elhiszem, hogy kampányolnak mellette, de sem gólkirály nem volt, sem pedig címeket nem nyert. Akkor milyen érvek szólnak mellette?Swineherd írta: Ezek az oddsok még változni fognak.
A Fenomén és Zidane elkezdtek kampányolni Benzema mellett, ami azért fontos, mert ez egy olyan díj, ahol a lobbi a legfontosabb.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem