Van ott minden is, Soros is kihagyhatatlan...

Feri táncikál

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 21:38
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 21:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. október 17., vasárnap 21:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 17., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 17., vasárnap 20:46
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 17., vasárnap 20:45
Nagyjából mindenki populistább nála a jelenlegi politikai palettán, de sebaj.illgner írta:Nem kell a populizmus? Hát én ennél a Márkinál populistább politikust még életemben nem láttamMarky írta: Hiaba a DK lesz a legerosebb frakcio, ez a nagy kulonbsegu vereseg kifejezi a valasztok akaratat: nem kell populizmus es foleg nem kell Gyurcsany.
Tavasszal, ha komolyan gondoljak a valasztasi gyozelmet, akkor MZP nezetei kell, hogy legyen a fo iranyvonal.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 17., vasárnap 20:44
O igergetett ossze-vissza? O beszelt mindenfele beremelesekrol, mert “megerdemlik”?illgner írta:
Nem kell a populizmus? Hát én ennél a Márkinál populistább politikust még életemben nem láttam![]()
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 20:43
Nem kell a populizmus? Hát én ennél a Márkinál populistább politikust még életemben nem láttamMarky írta: Hiaba a DK lesz a legerosebb frakcio, ez a nagy kulonbsegu vereseg kifejezi a valasztok akaratat: nem kell populizmus es foleg nem kell Gyurcsany.
Tavasszal, ha komolyan gondoljak a valasztasi gyozelmet, akkor MZP nezetei kell, hogy legyen a fo iranyvonal.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. október 17., vasárnap 20:30
Hát szerencsére nem Gyurcsány, és ez látszik is. :-)illgner írta:Miért, a bp-i városházán ki fújja?ikelemen5 írta:
Ki fújná? A Gyurcsány ? Mert ha így gondolod, akkor a Fidesznek csak igaza van…![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 17., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. október 17., vasárnap 20:26
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 20:16
Miért, a bp-i városházán ki fújja? Van ez a szerencsétlen Karácsony, és körülötte El Quro emberei. Önmagában nonszensz, hogy az őszödi beszéd után 15 évvel ez az ember az ellenzék vezető ereje, mert a dk magasan a legerősebb és legnagyobb támogatottságú ellenzéki párt. Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a jobbik beáll majd Gyurcsány mögé, meg a "lehet más a politika" is ott végzi majd, hogy egy Gyurcsánnyal közös választási listán fog szerepelni.ikelemen5 írta:Ki fújná? A Gyurcsány ? Mert ha így gondolod, akkor a Fidesznek csak igaza van…illgner írta:
Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. október 17., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 20:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. október 17., vasárnap 19:43
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. október 17., vasárnap 19:32
Ki fújná? A Gyurcsány ? Mert ha így gondolod, akkor a Fidesznek csak igaza van…illgner írta:Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.![]()
na de ne remyzzuk el, meg akkor ha jol ertem, borzaszto kicsi a feldolgozottsah es csak 10% ugye az elony.
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. október 17., vasárnap 18:16
Ezt a terhet sajnos még cipelni kell. De a helyzet lényegesen jobb, mintha Karácsony vagy Dobrev nyert volna, ahogy várták. Akkor még az 1. lépést sem tettük volna meg... Pártja nincs, de a Momentum egyből mellé állt, ahogy kiesett FGYA, meg most ott lesz kb. 370ezer ember is. Érdekesek lesznek a tárgyalások az biztos.illgner írta:Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.![]()
na de ne remyzzuk el, meg akkor ha jol ertem, borzaszto kicsi a feldolgozottsah es csak 10% ugye az elony.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. október 17., vasárnap 17:55
Nem Gyurcsány embere, mindössze közös listán indulnak a választásokon, hacsak addig fel nem robbantja az összefogást. Amire látok esélyt, amilyen összeférhetetlen ember. Ami viszont tény, csak a dk szavazataival lehet miniszterelnök, mert még saját pártja sincsen. És akkor tudjuk, hogy ki fújja megint a passzátszelet.'shutterisland írta: ha tenyleg le lehet nyomni az emberek torkan majd azt, hogy gyurcsany felesege ellen gyurcsany embere nyert, akkor tenyleg el kell ezt engedni.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 17., vasárnap 17:53
az ez elotti legfrisebb, amit lattam, az 32% feldolgozottsag volt 58-42-vel, remelem marad a gap.Már 40%, az a borzasztó kicsitől már messze van
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem