Nagyon durva mekkora gólokat rúg, most néztem vissza. WTFBerti írta: Salah megint mit rakott el jóég.![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. október 16., szombat 19:34
Nagyon durva mekkora gólokat rúg, most néztem vissza. WTFBerti írta: Salah megint mit rakott el jóég.![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. október 16., szombat 18:39
Cunamit csak felejtsék el, ő kell nekünk.poronty írta:Engem az jobban érdekelne mikor fognak venni a középpályára valakit, aki tud védekezni. Matic meg Pogba nem tudnak futni, de a McFred duó is nagyon büntet. Ezeknek kéne már télen elhozni Tchouaménit VDB helyére vagy nyáron rámenni Rice vagy Palhinha féle ütköző játékosokra, mert iszonyat orrnehéz a csapat.nzooli93 írta: United mikor lesz hajlando oda vinni egy edzot?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 16., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. október 16., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. október 16., szombat 18:08
Engem az jobban érdekelne mikor fognak venni a középpályára valakit, aki tud védekezni. Matic meg Pogba nem tudnak futni, de a McFred duó is nagyon büntet. Ezeknek kéne már télen elhozni Tchouaménit VDB helyére vagy nyáron rámenni Rice vagy Palhinha féle ütköző játékosokra, mert iszonyat orrnehéz a csapat.nzooli93 írta: United mikor lesz hajlando oda vinni egy edzot?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. október 16., szombat 18:02
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. október 16., szombat 17:58
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. október 16., szombat 16:33
Greenwood is beköszönt és Tielemans válasza se volt semmi.Berti írta: Salah megint mit rakott el jóég.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 16., szombat 16:03
HozzászólásSzerző: géza » 2021. október 15., péntek 14:01
Hasonlo helyzetben Pep is biztos elutasitotta volna. Mondjuk az igaz, hogy o altalaban eloszor megvarja, hogy mas felfutassa a penzes csapatot, aztan megy oda.Pad'em írta: JUST IN: Zidane has rejected an offer from Newcastle United. He only wants the French national team. @RMCsport
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. október 15., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 15., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 14., csütörtök 16:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. október 14., csütörtök 15:19
Newcastle United have started the transfer process' for Gareth Bale. Real Madrid won't renew his contract. Interest from Newcastle United is a flattering option for the player. @Ekremkonur #TransfersBerti írta:Pedig elég bitang golfpályájuk van és a barátunk pedig ingyen igazolható lesz. Ha nem vonul vissza, akkor lehet opció.babaking írta: Bale esélytelen. London fasza kis város, a klíma sem rossz, de Newcastle.. hát hogy is fogalmazzak.. nem feltétlen a Brit korona gyémántja.
Az a helyzet, hogy most is van pár értékelhető játékosuk, ha még mellé okosan elcsapnak 200 milliót akkor lehet közük már első évben egy TOP 10-hez, aztán onnan felfelé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. október 13., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 13., szerda 12:22
Golfpályát nem láttam, csak egy fagyott astroturf pályát amin játszottunk. És amit láttam a városból az nem volt annyira szépBerti írta:Pedig elég bitang golfpályájuk van és a barátunk pedig ingyen igazolható lesz. Ha nem vonul vissza, akkor lehet opció.babaking írta: Bale esélytelen. London fasza kis város, a klíma sem rossz, de Newcastle.. hát hogy is fogalmazzak.. nem feltétlen a Brit korona gyémántja.
Az a helyzet, hogy most is van pár értékelhető játékosuk, ha még mellé okosan elcsapnak 200 milliót akkor lehet közük már első évben egy TOP 10-hez, aztán onnan felfelé.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 13., szerda 12:14
Pedig elég bitang golfpályájuk van és a barátunk pedig ingyen igazolható lesz. Ha nem vonul vissza, akkor lehet opció.babaking írta: Bale esélytelen. London fasza kis város, a klíma sem rossz, de Newcastle.. hát hogy is fogalmazzak.. nem feltétlen a Brit korona gyémántja.
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. október 13., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. október 13., szerda 11:52
BL-t akarnak nyerni, nem Championshippet.Realista24 írta:Tegnap írták MarianotPad'em írta: Ömlenek a januári Newcastle transfer hírek![]()
Ragnickot pletykálják edzőnek.
Coutinhót + Wernert + Sülét is vinnék.
Igazán szemezgethetnének tőlünk is.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. október 13., szerda 11:12
Tegnap írták MarianotPad'em írta: Ömlenek a januári Newcastle transfer hírek![]()
Ragnickot pletykálják edzőnek.
Coutinhót + Wernert + Sülét is vinnék.
Igazán szemezgethetnének tőlünk is.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem