Kommentáld a híreket
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Kommentáld a híreket
Nem tudom.
Szerintem Pogbának nincsen olyan tulajdonsága, ami kompatibilis lenne Pérez elvárásaival.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez a transzfer megvalósuljon.
Szerintem Pogbának nincsen olyan tulajdonsága, ami kompatibilis lenne Pérez elvárásaival.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez a transzfer megvalósuljon.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az, jovic 2.0... egyik vonzza a labdát a másik taszítja.
Ettől még nekem se kellene, akkor már a ronda viking.

Ettől még nekem se kellene, akkor már a ronda viking.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bárcsak lenne egy vén Nistelrooy most Benzema mellett. Fényévekkel lennénk előrébb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- whitemadrid
Nistelrooy annyira szar volt Madridban ?hehetheoriginal írta: Technikai kepzettseg, kreativitas zero.
Vagy akarunk egy ujabb oreg nistelrooyt?
En biztos nem.

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Remélem nem kell Pogbát Madrid mezben látnom. Úgy gondoltam ezt a témát Camavinga érkezésével lezártuk.Realista24 írta: Real Madrid are ready to offer Pogba an annual salary of €14m/year with a signing bonus of €30m - Mino Raiola is also pushing for the move to happen. @abc_es
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Technikai kepzettseg, kreativitas zero.
En biztos nem.
En biztos nem.
thereisonly1ronaldo
- mocsok
Kevés. Jovic 2.0hehetheoriginal írta: [quote=Realista24 post_id=<a href="tel:1135735">1135735</a> time=<a href="tel:1634366214">1634366214</a> user_id=56]
Lewandowski will ask to leave Bayern next summer and then prioritize a move to Real Madrid. His contract expires in 2023. @diarioas
[/quote]
Miért?
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Mondjuk Lewa sem éppen úgy néz ki, mint aki a nyugdíjas éveire készülYazid írta: klassz hogy minden öreg sztár ide akar jönni levezetni, madrid szép város, jó a klíma úgyhogy nem csodálkozok. pogba most a lengyel. örüljünk hogy alabaval nem jártunk így(úgy néz ki)

Más kérdés, hogy nincsen már neki hely a jövő Madridjában. Inkább Cavanit próbálnám meg elhozni ingyen a nyáron, 1-2 évre tehermentesíteni jó lehet Benz mögé, ha jól emlékszem szimpatizál is velünk, és a munka sem büdös neki.
Oké.hehetheoriginal írta:Kevés. Jovic 2.0

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Kevés. Jovic 2.0Realista24 írta: Lewandowski will ask to leave Bayern next summer and then prioritize a move to Real Madrid. His contract expires in 2023. @diarioas
thereisonly1ronaldo
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha kuka Mbappe és Haland is jövőre, akkor én egy 1+1-el megkínálnám.Realista24 írta: Lewandowski will ask to leave Bayern next summer and then prioritize a move to Real Madrid. His contract expires in 2023. @diarioas
ZIDANE
klassz hogy minden öreg sztár ide akar jönni levezetni, madrid szép város, jó a klíma úgyhogy nem csodálkozok. pogba most a lengyel. örüljünk hogy alabaval nem jártunk így(úgy néz ki)
csakahaalandRealista24 írta: Lewandowski will ask to leave Bayern next summer and then prioritize a move to Real Madrid. His contract expires in 2023. @diarioas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lewandowski will ask to leave Bayern next summer and then prioritize a move to Real Madrid. His contract expires in 2023. @diarioas
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sorrentino
Én is csak ebben az esetben hoznám.kiserik írta:Ha Minonál ez kell Haalandhoz, akkor legyen.Realista24 írta: Real Madrid are ready to offer Pogba an annual salary of €14m/year with a signing bonus of €30m - Mino Raiola is also pushing for the move to happen. @abc_es
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Alakul a költséghatékony galaktikus nyár

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ha Minonál ez kell Haalandhoz, akkor legyen.Realista24 írta: Real Madrid are ready to offer Pogba an annual salary of €14m/year with a signing bonus of €30m - Mino Raiola is also pushing for the move to happen. @abc_es
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gyühet, nem kérdés.Realista24 írta: Real Madrid are ready to offer Pogba an annual salary of €14m/year with a signing bonus of €30m - Mino Raiola is also pushing for the move to happen. @abc_es
Nem illik.
- flori
Amikor formában van tényleg világklasszis, de nem sok dolog szól mellette. Összességében a united szurkolók sincsennek annyira elájulva tőle.
Csábító hogy ingyen van, de én sem hoznám. Inkább a kis fiatalt a Monacoból.
Csábító hogy ingyen van, de én sem hoznám. Inkább a kis fiatalt a Monacoból.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RealMadridFanatic
Akkor inkabb ugy mondom, hogy ha kicsi a tet, a kedve sotet. Amikor VB-t nyertek es vegig komolyan vette, a csapatert dolgozott, az vilagklasszis szint volt. Viszont parszor lattam kisebb csapatok ellen, ott meg mintha budos lett volna a munka. Persze ha idekerul es azon a letfontossagu 6-8 meccsen donto faktor tud lenni, az kivalo, de bajnoksagot a kicsik ellen nyerunk, es ott sem fer bele az "emberhatrany". Csak erre gondoltam.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)