Politika
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Politika
Ha akarnák Semjénről is elhitetnék a szavazóikkal hogy 99% Feri.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
Ellenzéknek úgy kell készülni, hogy a fidesz zsebre tesz 2,8-3 millió szavazatot.
Ezt kell űberelni, úgy hogy közben a választókerületet nyered.
Ez a mission impossible, nem Tom Cruise filmje az űrben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Nehéz Gyurcsányozni?'shutterisland írta: az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jaja, aztán max jinx.nmate írta: Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem továbbra is sima Klára, nehéz elképzelni MZP győzelmet.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az is erdekes, hogy ugye hollik anno azt mondta, hogy mzp nem nyerhet az elovalasztason, mert nem gyurcsany embere.
ezzel ergo hozzasegitheti ot a gyozelemhez dobrev ellen, es aztan ugye mar nehez lenne gyurcsanyozni meg ha nyilvan nyomjak is majd.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.
rendesen veszelybe sodorja a fideszt, legalabb is a ketharmadot tuti, es szerintem neki akkor meszeltek is, bar a tranzit garazsvitat elnezve nem is sajnalom.

A kisemberek partja.kierkegaard írta: A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.

-
A dk a videkizès mellett már budázik is. Kemèny.
En nem talalkoztam semmi infoval, de az MSZP tamogatasa, meg a DK aggresszivabb fokozatra valo kapcsolasa nalam azt mutatja, hogy tudjak, hogy szarban vannak.Marky írta:Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Én már olyanba futottam bele MZP CIA ügynök, USAban is kiképzésen volt, az egész Momentum meg francia ügynökök hada

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Innen-onnan leakelt infok szerint nagy elonnyel megy MZP.
Mivaaan Klaarikaaa?sebydani írta:Jól érezte a gumiarcú asszony, nem rá voksoltam Budáról![]()

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amúgy meglepően gyors ez az online szavazás, kb. 2 perc alatt meg voltam mindennel. Jól érezte a gumiarcú asszony, nem rá voksoltam Budáról

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- flori
Én is megnéztem a reggelihez, tényleg elkeserítő. A mai napig működnek ezek a hangzatos lózungok és panelmondatok, elképesztő. A kisemberezést konkrétan büntetném, a fidesz is megbukott ezzel a rogán kampánnyal anno. Érdemes megnézni és számolni, hogy mennyi konkrétumot tudott mondani DK. Nullát.BlancoMark írta:Számomra egyértelmű ezekből a DK-s kapkodásokból meg az MSZP állásfoglalásából, hogy MZP valószínűleg vezethet jelenleg.BBarni írta: Elég lesz most már pofátlan budaiak.![]()
![]()
Ez a Greenpeaces vita meg. Te jó ég, ha én lennék Dobrev Klára, akkor azonnal visszalépnék. Fájó volt nézni hogy MZP-hez képest mennyire felkészületlen és hozzánemértő a témához. "Akisembereketkellsegíteni". Ilyen szinten tart jelenleg Magyarországon a baloldali politika.![]()
Remélem a betétdíjat sikerül visszavezetni, nagyon jó ötletnek tartom. Konkrétan nem lenne szemét az utcán, hiába kerülne többe az adott ital.
A "kapkodásból" nem következtetnék azonnal erre, szerintem teljesen kiszámíthatatlan. Tényleg nem tudjuk az új szavazók miért mozdultak meg ennyire és kire szavaztak. Izgalmas lesz a vasárnap.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2021. október 15., péntek 12:43-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én budaiként visszafogom magam és nem szavazok, Dobrevnek egy szava se lehet.

- BlancoMark
Számomra egyértelmű ezekből a DK-s kapkodásokból meg az MSZP állásfoglalásából, hogy MZP valószínűleg vezethet jelenleg.BBarni írta: Elég lesz most már pofátlan budaiak.![]()

Ez a Greenpeaces vita meg. Te jó ég, ha én lennék Dobrev Klára, akkor azonnal visszalépnék. Fájó volt nézni hogy MZP-hez képest mennyire felkészületlen és hozzánemértő a témához. "Akisembereketkellsegíteni". Ilyen szinten tart jelenleg Magyarországon a baloldali politika.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
link
DK-s hírlevél, beszarok....

DK-s hírlevél, beszarok....

Még jó, hogy tegnap kezet fogtak, hogy nem lesz több mocskolódás. Lmao

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Leírni sem volt egyszerű gyomorbántalmak nélkül, de mégiscsak igaz, mert ha ők is elcsábulnak a megújulók irányába, akkor kampó. Röviden.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Franciaország és a remény egy mondatban nálam erősfüst írta: Van aki kimondja a jó dolgokat, a másik oldalon senki sem akarja leállítani Paks 2-t.
De ami méginkább reményteli, hogy Fro.-ban Macron és Le Pen szinte egymással versengenek hogy ki akarja jobban támogatni a nukleáris energiát. Van remény!